Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,437

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

nkurtkaya' Alıntı:
3 hafta kadar önce gittim geldim :D yediğim içtiğim bende kalsın ama gezip gördüklerimi anlatayım ateş başında ;)

:eek: Kesin bi kamp atmamız lazım.Kutsal üçlemeyle birlikte ne anılar dökülür kimbilir ;D

E bizde servis olarak kürşat kardeşim kabul ederse bende motor yağı ve şanzıman defransiyel yağları hediye edeyim 10W40 4 LTX 2 CASTROL MAGNATEC şanzıman defransiyel yağı 80W90 CASTROL 3LT X 2 ADET. bana özelde msj atarsa yarın kargoYA VERİRİM
kargo ücretide firmadan.

otecopel' Alıntı:
E bizde servis olarak kürşat kardeşim kabul ederse bende motor yağı ve şanzıman defransiyel yağları hediye edeyim 10W40 4 LTX 2 CASTROL MAGNATEC şanzıman defransiyel yağı 80W90 CASTROL 3LT X 2 ADET. bana özelde msj atarsa yarın kargoYA VERİRİM
kargo ücretide firmadan.

çok saolun :smiley:

vallahi bu iş kötü bir işden güzel bir işe döndü ben böyle bişey görmedim daha önce :smiley:

Kürşat geçmiş olsun kardeşim,ama bazen şerden de hayır çıkabiliyor,burada olanlarda bunun en güzel örneği.

fissek' Alıntı:
Kürşat geçmiş olsun kardeşim,ama bazen şerden de hayır çıkabiliyor,burada olanlarda bunun en güzel örneği.

Saol Recep abi sağlık olsun dostlar saolsun :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
:eek: Kesin bi kamp atmamız lazım.Kutsal üçlemeyle birlikte ne anılar dökülür kimbilir ;D

Ya hayırsız yoldaş,tatiller falan bizi iyice unuttun,duyduğuma göre Antalya da otel otel geziyormuşun. :eek:
Bir kamp atalım dicem ama siz yine son dakikada vaz geçersiniz. ;D

ict3055' Alıntı:
Arabanın şasesi çürüyünce dökerim abi :smiley:
Çağrı asfalt dökmek için uzaklara gitmene gerek yok abicim.
Ben sırf bu yollar yüzünden yıllardır 4x4 araca biniyorum ;D ;D ;D Buradarada döktürde, binek araca geçelim artık ;)

camouflage' Alıntı:
Çağrı asfalt dökmek için uzaklara gitmene gerek yok abicim.
Ben sırf bu yollar yüzünden yıllardır 4x4 araca biniyorum ;D ;D ;D Buradarada döktürde, binek araca geçelim artık ;)

Hocam aracın binek olursa GZB'ye girmessin diye dökmüyom senin geçtiğin yollara ;D ;D ;D

fissek' Alıntı:
Ya hayırsız yoldaş,tatiller falan bizi iyice unuttun,duyduğuma göre Antalya da otel otel geziyormuşun. :eek:
Bir kamp atalım dicem ama siz yine son dakikada vaz geçersiniz. ;D

hayırsız deme yaaa :D
He valla,gezdim epey bi ;D

Kamp atıyoz yoldaş,hatta konuşuyoz,Bursa ihtimalide var,haberdar edicem ben seni yoldaşımmmmm.
Bu arada ,hayırsızın önde gideni sensin beeee.Nr ara nede sor bumudur beeee :D

kürsad
yazılanları okudum basına gelenlere üzüldüm ama bu kadar yazı içinde aklımda kalan şey ne biliyor musun?

"BEN BU ŞEKİLDE ARABAYI KİMSEYE SATMAM"
demişsin ya o......

sen düzgün ol.. eğri büğrü senden uzaklaşır:smiley::smiley:

kardesim benim:smiley:

zapatista' Alıntı:
kürsad
yazılanları okudum basına gelenlere üzüldüm ama bu kadar yazı içinde aklımda kalan şey ne biliyor musun?

"BEN BU ŞEKİLDE ARABAYI KİMSEYE SATMAM"
demişsin ya o......

sen düzgün ol.. eğri büğrü senden uzaklaşır:smiley::smiley:

kardesim benim:smiley:

Çok saolasın dostum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR