Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,457

Etiketler

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Kürşat geçmiş olsun,
Gönder aracı Ankaraya her ne kadar yoğun çalışsam ve sanayiyi unutmuş olsamda ,burda ekiple beraber toparlar, galvanizler sana teslim ederiz. :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kürşat geçmiş olsun,
Gönder aracı Ankaraya her ne kadar yoğun çalışsam ve sanayiyi unutmuş olsamda ,burda ekiple beraber toparlar, galvanizler sana teslim ederiz. :D

vallahi abi bu aracı gözüm kapalı teslim edeceğim ekip Ankara'da zaten hepiniz bir ucundan tutsanız araba biter ;D ama ordaki ustalardan fiyat alalımda benim bütçeye uyarsa

45 Derece buhar olucaz yakında. nem adamı bitiriyor. kürşat bey barboros bey bilir belki antalya bucak sanayi sitesi bu şase işinde türkiye capında meşurdur ustalar kalitelidir kücüklü büyüklü atölyeler var hesablı ve cok temiz iş cıkartırlar orjınal gibi ben size bulurum en iyi ustayı ama sonuc olarak birisinin başında yada 2,3 güne bir kontrol etmesi lazın oda bizim antalyaya uzak 90km cıvarı filan varsa imkanınız bi düşünün derim.kalın sağlıcakla ben korku teli varsak yaylasına kacıyorum rakım 1700

Tempus' Alıntı:
sen birde onlara sor 45 dereceymiş hararet yapmışlar :smiley:

valla abi sabah iş dolayısı ile yukarlarılara çıkıyorum gece geç geliyorum o sıcağı pek görmüyorum artık çıktığım yerlerdede üşüyorum ;D

Kürşat geçmiş olsun,bu arabanın altına hiç usta bakmamışmı ya,hiç kimse görmemiş mi bunu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR