Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,313
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Geçmiş olsun diyelim.Ancak bu tür konular polemikler , tartışmalar yaratır. Zaten herkesin yeteri kadar stresi var. Konuyu fazlaca uzatmaya cevap hakkı doğurmaya gerek yok. Zaten hemen herkes ticaretin nasıl gerçekleştiğini biliyor.Sitemi yapıp bence daha fazla uzatmayın derim, naçizane düşüncem budur. Herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır diye düşünürüm hep.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Geçmiş olsun diyelim.Ancak bu tür konular polemikler , tartışmalar yaratır. Zaten herkesin yeteri kadar stresi var. Konuyu fazlaca uzatmaya cevap hakkı doğurmaya gerek yok. Zaten hemen herkes ticaretin nasıl gerçekleştiğini biliyor.Sitemi yapıp bence daha fazla uzatmayın derim, naçizane düşüncem budur. Herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır diye düşünürüm hep.

Polemik yaratıcak bir durum yok Yavuz abi, mevzunun tüm aşamalarında Barbaros direk içindeydi, Ahmet usta içindeydi, Erkan içindeydi. Zaten bişeyde demiyorum sadece bana söylenenleri Barbarosun şahitliğinde yazdım, fotoğrafları koydum değerlendirmeyi herkes kendisi yapsın. Zaten 1 haftadır bu konuda hiçbirşey yazmadım, fotograf koymadım ve aracı aldığım kişiyle telefon görüşmeleri yaptım bilmedne olan bir hatadır belki diye düzeltme fırsatı verdim. Ama olmadı , bende restorasyona çevirdiğim modifiye başlığıma kaldığım yerden devam ediyorum. En kısa zamanda araba şaseye kadar sökülücek.

evet tüm aşamalara şahidim bende bunu paylaşmamak burdaki dostlarımıza ihanet olurdu DOSTA OLUR denen aracın haline bakın :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Hayat tecrübelerden ibarettir.Bu olay bir tecrübe kazandırmıştır herkese eminim. Dediğim gibi pozitif bakalım bu aracı nasıl birşey yapacağını tartışalım.Yeteri kadar canınız sıkılmış belli.Bunun altına hilux şasesi atsan nasıl olur sence Kürşad?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hayat tecrübelerden ibarettir.Bu olay bir tecrübe kazandırmıştır herkese eminim. Dediğim gibi pozitif bakalım bu aracı nasıl birşey yapacağını tartışalım.Yeteri kadar canınız sıkılmış belli.Bunun altına hilux şasesi atsan nasıl olur sence Kürşad?

vallahi abi bu saatten sonra öyle bişeye girersem direk helezonlu bişey şase si atarım :smiley:

2 seçenek var ya orjinal toplıycam makaslara flexy shackle alıcam, yada toplarken helezona dönücem bakalım. allah sabır ve kolaylık versin :smiley:

ve tabi para

hadi bakalım kolay gelsin bizde bir patrol nasıl yapılırmış keyifle izleyelim :smiley:

Kürşat geçmiş olsun. Bir mal sıfır bile olsa görmeden satın alırken iade hakkı yoksa sorun olabiliyor.

Yavuz Bey'in dediği gibi tecrübeler bizi olgunlaştırıyor.

İş biraz sürecek belli. Yapmışken bari yaylı yap aracı bence. Hatta abarttım biraz da kısaltmak nasıl olur? :smiley:

Sonuçta bu aracı trophy tarzı yarışlarda veya sert parkurlarda kullanmak istediğinde makaslı olması ve arkasının uzunluğu handikap olarak karşına çıkacaktı.

orsa' Alıntı:
Kürşat geçmiş olsun. Bir mal sıfır bile olsa görmeden satın alırken iade hakkı yoksa sorun olabiliyor.

Yavuz Bey'in dediği gibi tecrübeler bizi olgunlaştırıyor.

İş biraz sürecek belli. Yapmışken bari yaylı yap aracı bence. Hatta abarttım biraz da kısaltmak nasıl olur? :smiley:

Sonuçta bu aracı trophy tarzı yarışlarda veya sert parkurlarda kullanmak istediğinde makaslı olması ve arkasının uzunluğu handikap olarak karşına çıkacaktı.

vallahi hepsini bende düşünüyorumda, araba zaten 3 kapı kamp vs için dahada küçültürsem sadece sert off roada gider hale gelir. O yüzden 35 lastik takıp arkayı böyle bırakıcam sanırım. Helezon işinede bakıcam acısız bir şekilde yapabilirsem neden olmasın :smiley:

Kürşat bey , geçmiş olsun... Üzücü ve kötü bir tecrübe ... Bundan sonrası için Allah kolaylık ve bol para versin de şöyle güzel bir restorasyon hikayesi görelim hep birlikte...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
Dmcgaraj

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR