Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,694
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

valla hardtop un rengi konusundada sizi uyaracaktım ancak daha önceleri araç yeni boyanmış diye belirtince, sesimi çıkarmamıştım :smiley:

Etiketler

turkakreb' Alıntı:
valla hardtop un rengi konusundada sizi uyaracaktım ancak daha önceleri araç yeni boyanmış diye belirtince, sesimi çıkarmamıştım :smiley:

Araç yeni boyanmış ama hata etmişler orjinal rengi güzel bir kırmızı üstüne kötü işçilikle bir boya atılmış, ben off roadda bir kış çizip o boyayı bitirip sonra tekrar adam gibi boyarım gibime geliyor, o arada da herşey çıkar.

Kürşat merhaba,

Hayırlı olsun yeni aracın,Allah kazadan beladan korusun.
Geçen görüşmemizde bahsetmedin,buradaki araçtan vaz geçip onumu aldın yoksa.

başlangıçta bir iki foto koyup ağzımıza bir parmak bal çaldınız :smiley: şimdi merakla bekletiyorsunuz bizleri....

Sevgili dostlar , aslında araç şimdiye kadar bitmişti ama aracı iyi incelediğimizde çok daha kapsamlı bir restorasyona ihtiyaç duyduğunu gördük. o yüzden işi biraz ağırlaştırdık.

Gelişmeleri sizinle paylaşıcam şu an görüşmeler devam ediyor
:smiley:

ama sizler için bir fotograf koyayım sadece görmek için lastiği üzerine idareten yerleştirdik.

[attachment=1]

IMG_0323.JPG

tahaozak' Alıntı:
Bf lerin çamur performansı nasıl?

çamurda kullanmam ben çamur performansı kötü , yazlık lastik olarak BF alıyorum ben, asfalt ve kamp işleri için ideal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri