Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,798
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Neyse günler geçti ve ortaya çıktıki "Dost" 'umuzdan aldığımız arabanın şasesi komple çürükmüş. Güvenerek arabaya hiç bakmadan "Dost" sözü ile araba aldık. Almamak lazımmış yada dostunu iyi seçmek lazımmış. Buda bana ders oldu.

Araba istanbula geldi yağ kaçaklarını görmek için basınçlı suyla yıkanınca ortaya çıkan manzara aşağıdaki gibi.

Ben bu şekilde bu arabaya ne binerim nede kimseye satarım. O yüzden arabayı komple şaseden söküp toplamaya karar verdim.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3657.JPG

IMG_3658.JPG

IMG_3659.JPG

IMG_3660.JPG

IMG_3661.JPG

Etiketler

Sadece beklemekden dolayı küf var denen şasenin durumu bumuymuş ???? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Vay be ne dostlarımız varmış bide üstüne üstüne daha 2 gün önce sordumda küf var dediler hemen gidiyorum arabanın yanına gösteriyorum dediler sanırım sırra kadem ortada da yok lar helal olsun bi zamnalar Antalya da yaşadığım paylaşımlardan dolayı utanç duydum şimdi kendi adıma :eek: :eek: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :(

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3663.JPG

IMG_3665.JPG

IMG_3667.JPG

IMG_3668.JPG

IMG_3669.JPG

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3668.JPG

IMG_3669.JPG

IMG_3670.JPG

IMG_3671.JPG

IMG_3672.JPG

Neyse yani arkadaşlar sürekli araba ne oldu diye soruluyordu bende durumu böyle anlattım :smiley:

hiç bunu beklemediğimden ben lastik jant yükseltme parçaları almış arabay takmaya başlarken birde baktık durum bu. Bir şekilde arabayı komple soyup baştan yapıcaz artık çare yok ben kimseye bu arabayı böyle satmam :smiley:

Mevzuya gelincede aracı aldığımız Yusuf beye arabanın motor, yürür ve şase önemli benim için bunlarda sorun yoksa alıyorum dedim. Kaporta iç önemli değil demiştim. Aldığım cevapda motor ve yürür çok iyi şase dede yüzeysel küfler var zımparalanınca alttan temiz şase çıkıyor canavar gibi şasesi denmişti. Araç böyle çıkıncada aracı sana zorlamı sattım abi diye bir cevap aldım özet olarak 2-3 telefon görüşmemiz sonunda. :smiley:

hepimize ders olsun.

Bu araba bu haliyle; arazide ilk battığında vurdurarak çekme sırasında ortadan ikiye ayrılır.
Ne yazık ki insanların birbirlerini kandırması bu seviyeye çıktı.
"Dost Kazığı" bu olsa gerek...

bsayil' Alıntı:
Sadece beklemekden dolayı küf var denen şasenin durumu bumuymuş ???? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Vay be ne dostlarımız varmış bide üstüne üstüne daha 2 gün önce sordumda küf var dediler hemen gidiyorum arabanın yanına gösteriyorum dediler sanırım sırra kadem ortada da yok lar helal olsun bi zamnalar Antalya da yaşadığım paylaşımlardan dolayı utanç duydum şimdi kendi adıma :eek: :eek: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :(

Senin canın saolsun Barbaros kardeşim nedir ki bir araba daha çok alırız satarız toplarız. Önemli olan ateş başında oturucak sıkıştığımızda cenazemizde düğünümüzde koşucak dostlar olması.

abi olmadı şimdi bu nasıl iştir anlamadım ya :mad: ama yapacak birşey yok başa gelen çekilir geçen yazdığın mesaj için bende bi yerden cevap bekliyorum gelir gelmez bilgi vereceğim sana

Gerçekten üzüldüm,ne diyeceğimi bilmiyorum. :(
Olmaması gereken bişey olmuş,çok üzücü çok.
Yakışmadı,hiç yakışmadı

Günlerdir arabanın bitmiş halinin fotoğraflarını beklerken böyle bir durumun ortaya çıkması üzücü.Allah sabır versin.

yavuz-çelikel' Alıntı:
farkında olmaya bilir diye düşündüm, bir an.
uyardık aracın baiına gitmekten imtina etti yavuz abi maalesef bide nüstüne basa basa küf var dedi maalesef :( :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR