Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,065

outlaw06

2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Yer
ankara''ANOFF''
Web
www.elitemlak.biz
.

cherokee 009.jpg

cherokee 010.jpg

Etiketler

Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?

offroadcuyuz' Alıntı:
Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?
Bu aracı tam 2 ay arayarak buldum.İlk izlenim sorusuna bu yeterli cevap sanırım.Yani 7-8 araç inceleyip (bir çoğunu uzaktan görüp dönüp gittim zaten), 2-3 il gezip aldım.20 bin tl ye aldım ama sahibi 21 den aşağı inmiyordu, çok uğraştım.Off road a özel Hiçbir aksesuar yok.Prins lpg var.Sadece kaputta boya var ve ön sağ çamurlukta lokal (bölgesel) boya var.Ben bayramdan sonra şaşmazda arkadaşımın dükkanda sepet+jant-lastik+3 ınch yükseltme düşünüyorum.Onun harici birşey yaptırmayacağım.(şuanki düşüncem bu)

güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde. :D

KLL' Alıntı:
güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde. :D
Evet sensör aldığımda vardı ben taktırmadım:smiley: Arazide çiçeğe böceğe ötüp duruyor:smiley:))Hele kışın sensörlerden çamur silmekten araç kullanamayacam herhalde:smiley:

o üstteki sensörler uçan kuşlara filan ötüryodur herhalde :smiley: sensörler boyanırmı acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR