outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
.
Teşekkürler Bekir beybekirgümüş' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belesız bol çamurlarda kullanın.
bakas' Alıntı:Darısı başıma vallahi
saboy' Alıntı:Aracımı (ZJ - 5,2) daha yüksek model bir araçla (2001 WJ) değiştirmek için satmayı düşünmekteyim , ilgilenirseniz size özel msj gönderdim.
Çok teşekkürlerjpcj7' Alıntı:hayırlı olsun
Bu aracı tam 2 ay arayarak buldum.İlk izlenim sorusuna bu yeterli cevap sanırım.Yani 7-8 araç inceleyip (bir çoğunu uzaktan görüp dönüp gittim zaten), 2-3 il gezip aldım.20 bin tl ye aldım ama sahibi 21 den aşağı inmiyordu, çok uğraştım.Off road a özel Hiçbir aksesuar yok.Prins lpg var.Sadece kaputta boya var ve ön sağ çamurlukta lokal (bölgesel) boya var.Ben bayramdan sonra şaşmazda arkadaşımın dükkanda sepet+jant-lastik+3 ınch yükseltme düşünüyorum.Onun harici birşey yaptırmayacağım.(şuanki düşüncem bu)offroadcuyuz' Alıntı:Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?
Evet sensör aldığımda vardı ben taktırmadım Arazide çiçeğe böceğe ötüp duruyor))Hele kışın sensörlerden çamur silmekten araç kullanamayacam herhaldeKLL' Alıntı:güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde.