Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dilşad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,720
Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Nihayet aldığım Araca bilebildim ...
92e821345b3cc8adee886308dd6ad894.jpg
4fcde72da6854c2c7ec1e563fb9b3097.jpg
144a91e55f566522182537b888bead27.jpg
d9877a588e49a71f712ee67d4137a9bf.jpg
f0e1810ea9114c63aefdfe079edb384d.jpg

!Dağlı!

Etiketler

Tşk ederim daha elim yeni değdi yurtdışından dun geldim saolsunlar arkadaşlar bişeyler yapmış şimdi sıra siyah yerlerin boya işleri sonra kople doseme ama hala döşemeci bulamadım arıyoruz .. Bir iki adres aldık Anadolu yalasındayım .içini orjinal bir doseme Olmasını işitiyorum ,el işçiliği çok önemli en çok hassas Olduğum konu da bu .

!Dağlı!

vayy. bu renk te çok güzel. size de tekrar kazasız belasız keyifli sürüşler...

Antalya plakalı malum siz neredesiniz peki?

Teşekkür ederim evet Antalya'dan gelme ist ye şimdi ist deyim modifikasyonlar bittikten sonra memlekete yol alacaz 2000 km

!Dağlı!

Varya kendi kendime diyorum ki byle bir şeye niye girdim şimdi hak veriyorum araba toplayanları millete iş yaptırmak Bukadar mı zor sonra iş yok diye sylenirler..

!Dağlı!

Kendiniz topluyorsanız kolay, toplatıyorsanız zor iş... Allah yardımcınız olsun, parayı değil işini seven ustalarla karşılaştırsın.

Valla Allahtan elimden iş geliyor yoksa adamla parasıyla iş yaptıramıyoruz bu arada disko koltuğu uygulayanlar yapan kişilere danışsın muhakkak almadan yapanlara danışın

!Dağlı!

Bu arada çıkan koktular satılıktır ihtiyacı olan arkadaşlar varsa takım kople satıyorum Offroad ekipmanlarıyla da takaz olur

!Dağlı!

merhaba süper oluyor bitmiş fotoları da bekliyoruz,,bu arada koltukları nereden aldınız ve nerede bu takılma işlemi yaptırıyorsunuz bilirsek bizde yaptırabiliriz ,,teşekkürler,,

Öncelikle tşkler valla ne diyeyim braz stresli iş bazen brazı geçiyor diyebiliriz atarız tabiki yapacak dostlara faydası olsun diye paylaşıyorum koltuklara gelince ostimden aldım ama almadan önce muhakkak kaportacı arkadaşların olsun nazı geçecek demirci kaportacı iş yaptırmak epey zor oluyor doseme işi cok değerli bir klasikci Abi'miz yapıyor ilk defa byle araca dokunuyor bakalım devam izolasyon bitti sayılır koltuk Elktrik akşamları kaldı koltuk yerleşimi vs daha işi var baya

!Dağlı!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri