Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tşk ederim daha elim yeni değdi yurtdışından dun geldim saolsunlar arkadaşlar bişeyler yapmış şimdi sıra siyah yerlerin boya işleri sonra kople doseme ama hala döşemeci bulamadım arıyoruz .. Bir iki adres aldık Anadolu yalasındayım .içini orjinal bir doseme Olmasını işitiyorum ,el işçiliği çok önemli en çok hassas Olduğum konu da bu .
Varya kendi kendime diyorum ki byle bir şeye niye girdim şimdi hak veriyorum araba toplayanları millete iş yaptırmak Bukadar mı zor sonra iş yok diye sylenirler..
Valla Allahtan elimden iş geliyor yoksa adamla parasıyla iş yaptıramıyoruz bu arada disko koltuğu uygulayanlar yapan kişilere danışsın muhakkak almadan yapanlara danışın
merhaba süper oluyor bitmiş fotoları da bekliyoruz,,bu arada koltukları nereden aldınız ve nerede bu takılma işlemi yaptırıyorsunuz bilirsek bizde yaptırabiliriz ,,teşekkürler,,
Öncelikle tşkler valla ne diyeyim braz stresli iş bazen brazı geçiyor diyebiliriz atarız tabiki yapacak dostlara faydası olsun diye paylaşıyorum koltuklara gelince ostimden aldım ama almadan önce muhakkak kaportacı arkadaşların olsun nazı geçecek demirci kaportacı iş yaptırmak epey zor oluyor doseme işi cok değerli bir klasikci Abi'miz yapıyor ilk defa byle araca dokunuyor bakalım devam izolasyon bitti sayılır koltuk Elktrik akşamları kaldı koltuk yerleşimi vs daha işi var baya