itfaiyeci
dostluk kazansın
Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...
bu benim aracın bi zamanlar satıyordum ama vazgeçtim
bu benim aracın bi zamanlar satıyordum ama vazgeçtim
evet oda takılacak ...bora4826' Alıntı:Port bagaj düşünuyor musunuz ?
Saygılar
teşekkür ederim evet nihayet alabildik.simdi asıl iş başlıyor daha jant ta bile kararsız kalıyorum ama aracı sarı siyah düşündüğüm için sanırım saç jant -30 ofsetli takacaz.yasakşehir07' Alıntı:öncelikle aracınız hayırlı olsun.jant konusunda naçizane tavsiyem saç jant olsun alaşım jantlar kırılır diğerleri ise yamulur.olurda arazide jant ve lastikte sorun olursa tamiri kolay olur.
dilşad' Alıntı:teşekkür ederim evet nihayet alabildik.simdi asıl iş başlıyor daha jant ta bile kararsız kalıyorum ama aracı sarı siyah düşündüğüm için sanırım saç jant -30 ofsetli takacaz.
çok sağolun ,nasip,inanın bir yıldır artık ezberledim diyebilirim tüm araçları .. bu aracın beni cezbeden yanı hem sarı rengi bide pumaya sahip olup testten geçmesi ..döşeme ve lastikler var bide vinç alacam başlıca işler bunlar mekaniği gayet guzel .. jant konusuna gelelim,2ci resim sanırım saç jant tan bahsettiniz ona flanş gerekmiyor sanırım .. bostan bahsediyorsanız evet orfinal faturalı daha sağlıklı olur ama şuan da saç jantta kafam gidiyor siyah olması sanırım.. bide lastik konusunu açmanız iyi oldu aracım orjinal yükseklikte kalacak kasmayı dünmüyorüm onun icin lastik ebatları önemli,yüksek tutmasını istiyorum dediğiniz lastiğin yükseklik olarak araca ne kadar fark eder bir bilginiz var mı acaba .. teşekürlermrdnmz' Alıntı:Öncelikle favorilerine ekleyen 109 dan biri olduğumu ve aracın tabiri caiz ise "bizden" birine gittiğine sevindiğimi söylemem lazım.
Yazdıklarınıza istinaden;
Jant resim 2
Flanş alacaksanız mutlaka faturalı almanızı ve orijinal parça kullanmanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım.
Lastik 285/75 yerine Puma motoru dolayısı ile şiddetle 255/85/16 yı öneririm. Hem yükseklik hem de taban genişliği yeterli gelecektir (flanş takviyesi ile)
emre beyin önerdiği 255/85/16 gayet ideal ben seriesimde 245/70/r16 kullanıyorum 15. daha yüksek 85 yükseklik idealdilşad' Alıntı:çok sağolun ,nasip,inanın bir yıldır artık ezberledim diyebilirim tüm araçları .. bu aracın beni cezbeden yanı hem sarı rengi bide pumaya sahip olup testten geçmesi ..döşeme ve lastikler var bide vinç alacam başlıca işler bunlar mekaniği gayet guzel .. jant konusuna gelelim,2ci resim sanırım saç jant tan bahsettiniz ona flanş gerekmiyor sanırım .. bostan bahsediyorsanız evet orfinal faturalı daha sağlıklı olur ama şuan da saç jantta kafam gidiyor siyah olması sanırım.. bide lastik konusunu açmanız iyi oldu aracım orjinal yükseklikte kalacak kasmayı dünmüyorüm onun icin lastik ebatları önemli,yüksek tutmasını istiyorum dediğiniz lastiğin yükseklik olarak araca ne kadar fark eder bir bilginiz var mı acaba .. teşekürler
bende 85 de kararlıyım sadece 285 fazlamı geniş olur onda kararsız kaldım bir tecrubem yokdilşad' Alıntı:arkadaşlar jantlar arasında karar veremiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum... sizce hangisi uygun olur bu araca.285/85/16 lastik düşünüyorum bu jantlara flanş gerekir mi ???
ağır offroad yapmayacağınıza göre 285 fazla lastiklerimi göz önünde bulundurduğumda 245 285 fazla bi geniş olur bencedilşad' Alıntı:bende 85 de kararlıyım sadece 285 fazlamı geniş olur onda kararsız kaldım bir tecrubem yok
mrdnmz' Alıntı:Sitedeki satılıkları inceleyin mutlaka işinize yarayacak şeyler olacaktır.
Lastik ile ilgili zaten doğru kararı vermişsiniz![]()