bülent usta
Kamp II
Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var
DEVAM
DEVAM
teşekkürler alpaslan bey,bariscim' Alıntı:Valla ne diyeyim, dışından güzeldi doğrusu da içininde bu kadar güzel olabileceğini kusura bakmayın lütfen ama düşünememiştim. Cahilliğime verin.
Ellerinize kollarınza sağlık.
Alpaslan
theodor_malinovski' Alıntı:teşekkürler alpaslan bey,
geçmiş mesajlarınızdan birinde "öncesi-sonrası" şeklinde belgelendirilmiş projelerden bahsetmiştiniz. bu da zannedersem tam da öyle oldu.
sağolsun bülent usta çok temiz bir işçilik örneği sergiledi. kendisine buradan teşekkür ediyorum.
görüşmek dileğiyle.
selamlar saygılar seyfettin abi,airboat' Alıntı:Bahar gezilerine şimdiden hazırlanmak gerekir.
Selamlar.
theodor_malinovski' Alıntı:teşekkürler alpaslan bey,
geçmiş mesajlarınızdan birinde "öncesi-sonrası" şeklinde belgelendirilmiş projelerden bahsetmiştiniz. bu da zannedersem tam da öyle oldu.
sağolsun bülent usta çok temiz bir işçilik örneği sergiledi. kendisine buradan teşekkür ediyorum.
görüşmek dileğiyle.
theodor_malinovski' Alıntı:merhaba karavan dostları,
forumdaki tembelliğim için özür diliyorum. hayatımızı kazanmak zorunda olduğumuz işler hayatımızın genelini hep işgal etmek zorunda mı? mesleki mesai faaliyetleri sona erdiğinde elbet bir gün kendimizle ve hayatımızın geri kalanıyla yüzleşeceğiz. mesai, para, kapitalizm ve kölelik dörtgeninde sistemin iğrenç çarklarından fırsat buldukça karavanım ile ilgilenmekteydim ve bu süreç haliyle benden kaynaklanan gecikmelere neden oldu. iyi dileklerde bulunan tüm karavan dostlarına teşekkür ediyorum.
umuyorum ve inanıyorum ki bülent usta elinden geleni yaptı.
bu cuma akşam saatlerinde karavanımı teslim alacağım. eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan bülent ustaya da teşekkürlerimi sunuyorum. ama karavanın eski bir model olması bazı sorunları da beraberinde getirdi.
karavanın mevcut dingil sistemine ait jant ölçülerine uygun bir istepne arayışındayım hala. buna rağmen karavanı aldığım gibi yollara düşeceğim. 23 nisan boşluğunu fırsat bilip bir gürcistan seyahati planlıyorum. karavanın son fotoğraflarını da kendim çekip buraya yükleyeceğim.
görüşmek dileğiyle.
saygılar.