Nihayet Benim de Karavanım Var :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan theodor_malinovski Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,318
Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :smiley:

DEVAM

SAM_0383.JPG

Etiketler

Sayın theodor aracınız hayırlı uğurlu olsun.Bülent usta döktürmüşsün.Eline koluna sağlık.Nasipse pazartesi oradayım.Görüşrüz.

Valla ne diyeyim, dışından güzeldi doğrusu da içininde bu kadar güzel olabileceğini kusura bakmayın lütfen ama düşünememiştim. Cahilliğime verin.
Ellerinize kollarınza sağlık.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Valla ne diyeyim, dışından güzeldi doğrusu da içininde bu kadar güzel olabileceğini kusura bakmayın lütfen ama düşünememiştim. Cahilliğime verin.
Ellerinize kollarınza sağlık.
Alpaslan
teşekkürler alpaslan bey,
geçmiş mesajlarınızdan birinde "öncesi-sonrası" şeklinde belgelendirilmiş projelerden bahsetmiştiniz. bu da zannedersem tam da öyle oldu.
sağolsun bülent usta çok temiz bir işçilik örneği sergiledi. kendisine buradan teşekkür ediyorum.
görüşmek dileğiyle.

theodor_malinovski' Alıntı:
geçmiş mesajlarınızdan birinde "öncesi-sonrası" şeklinde belgelendirilmiş projelerden bahsetmiştiniz. bu da zannedersem tam da öyle oldu.
sağolsun bülent usta çok temiz bir işçilik örneği sergiledi. kendisine buradan teşekkür ediyorum.
görüşmek dileğiyle.

Bahar gezilerine şimdiden hazırlanmak gerekir.
Selamlar.

airboat' Alıntı:
Bahar gezilerine şimdiden hazırlanmak gerekir.
Selamlar.
selamlar saygılar seyfettin abi,
bazı öngörülemeyen nedenlerden dolayı biraz daha zamana ihtiyacımız var.
problemlerden bir tanesi şu:
karavanın stepnesi yok. karavan oldukça eski bir model olduğu için birebir bir jant bulmam zor olacak gibi görünüyor. bülent usta'dan da ricam jant ölçülerini burada paylaşabilirsek bulabileceğimizi düşünüyorum, sizlerin de yardımıyla.
teşekkürler.

görüşmek dileğiyle.

Tam da öyle demiştim :smiley:
Aslında samimiyetle söyliyeyim elbette fark olacağını biliyordum ama sonucun bu olacağını tahmin etmiyordum. Bülent ustanın da ellerine sağlık.
Sormak istediğim bir şey var,cevap için erken ama size güveniyorum unutmuyorsunuz :eek: tamamı bittiğinde ağırlığı konusunda bilgi verirmisiniz... Lütfen yanlış anlaşılmasın bu bir endişe durumu asla değil sadece merak... ???
Kolaylıklar ve artık yakın olduğunuza göre çok güzel geziler dilerim...
Alpaslan

Merhabalar. Çeşitli nedenler ile geç fark ettim bu başlığı.
Size öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Ayrıca çekme karavanı olan bir üye olarak aramıza katılmış olmanızda sevindirici. Karavanınız oldukça güzel ve derli toplu umarım keyifli gezilerde mutluluk içinde kullanırsınız. "Tekerinize taş değmesin"
Bülent ustanın ilk işlerinden birisi (belkide ilkti) benim motokaravanımı yapmasıydı sanırım (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57619.0 ). O günlerde bir atölyesi bile yoktu evinin yanındaki otoparkta en üst kattaki evinden enerji çekerek bitirmişti aracımı.
Şimdi ise bir atölyesi, kurulu düzeni var ve çıkardığı işlerde oldukça iyi. Kendisini çok daha iyi yerlerde görmeyi isterim. Sizin karavanınızında onarımı oldukça güzel olmuş. Güle güle sevgiyle,sağlıkla,mutlulukla kullanın.

Ynt: Nihayet Benim De Karavanım Var :smiley:

merhaba karavan dostları,
forumdaki tembelliğim için özür diliyorum. hayatımızı kazanmak zorunda olduğumuz işler hayatımızın genelini hep işgal etmek zorunda mı? mesleki mesai faaliyetleri sona erdiğinde elbet bir gün kendimizle ve hayatımızın geri kalanıyla yüzleşeceğiz. mesai, para, kapitalizm ve kölelik dörtgeninde sistemin iğrenç çarklarından fırsat buldukça karavanım ile ilgilenmekteydim ve bu süreç haliyle benden kaynaklanan gecikmelere neden oldu. iyi dileklerde bulunan tüm karavan dostlarına teşekkür ediyorum.
umuyorum ve inanıyorum ki bülent usta elinden geleni yaptı.
bu cuma akşam saatlerinde karavanımı teslim alacağım. eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan bülent ustaya da teşekkürlerimi sunuyorum. ama karavanın eski bir model olması bazı sorunları da beraberinde getirdi.
karavanın mevcut dingil sistemine ait jant ölçülerine uygun bir istepne arayışındayım hala. buna rağmen karavanı aldığım gibi yollara düşeceğim. 23 nisan boşluğunu fırsat bilip bir gürcistan seyahati planlıyorum. karavanın son fotoğraflarını da kendim çekip buraya yükleyeceğim.
görüşmek dileğiyle.
saygılar.

merhaba karavan dostları,
forumdaki tembelliğim için özür diliyorum. hayatımızı kazanmak zorunda olduğumuz işler hayatımızın genelini hep işgal etmek zorunda mı? mesleki mesai faaliyetleri sona erdiğinde elbet bir gün kendimizle ve hayatımızın geri kalanıyla yüzleşeceğiz. mesai, para, kapitalizm ve kölelik dörtgeninde sistemin iğrenç çarklarından fırsat buldukça karavanım ile ilgilenmekteydim ve bu süreç haliyle benden kaynaklanan gecikmelere neden oldu. iyi dileklerde bulunan tüm karavan dostlarına teşekkür ediyorum.
umuyorum ve inanıyorum ki bülent usta elinden geleni yaptı.
bu cuma akşam saatlerinde karavanımı teslim alacağım. eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan bülent ustaya da teşekkürlerimi sunuyorum. ama karavanın eski bir model olması bazı sorunları da beraberinde getirdi.
karavanın mevcut dingil sistemine ait jant ölçülerine uygun bir istepne arayışındayım hala. buna rağmen karavanı aldığım gibi yollara düşeceğim. 23 nisan boşluğunu fırsat bilip bir gürcistan seyahati planlıyorum. karavanın son fotoğraflarını da kendim çekip buraya yükleyeceğim.
görüşmek dileğiyle.
saygılar.

"karavanın mevcut dingil sistemine ait jant ölçülerine uygun bir istepne arayışındayım "

Detay verirsen araştırabilirim.

teşekkür ederim seyfettin abi,
jant ölçüleri meselesi bayağı karışık bir olaymış. bijon aralıkları, göbek delik çapı, off-set ölçüleri falan derken kafam karıştı. zannedersem ölçüler de metrik değil inch hesabı. karavanı alınca bir jant satıcısına uğrayıp kesin ölçüleri alacağım. burada paylaşırım.
görüşmek dileğiyle.

Merhaba bende hopadayım.Gürcistana geçerken karavanınızı görmek isterim.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasipetsin...

teşekkürler serhat bey,
maalesef karavanın teslim sürecinde her zaman olabileceği gibi ufak bir gecikme yaşandı. hafta sonu tatilini 23 nisan ile birleştirip kısa soluklu bir tur planlamıştım ama olmadı. teslimat önümüzdeki pazar gününe ertelenmek zorunda kaldı. ben de kendi aracımla batum seyahatini gerçekleştirdim. önümüzdeki günlerde tekrar hopa'dan geçersem mutlaka görüşürüz.
batum'a en son altı ay önce gitmiştim. son seyahatime göre gürcistan polisinin daha bir vahşileşmiş olduğunu gözlemledim. resmen türk plakalı araçları özellikle takip ediyorlar ve en ufak bir hata yapmanızı kolluyorlar. adım başı kafalarına göre durdurup alkol muayenesi yapıyorlar. ben emniyet kemeri ihlali (!) nedeniyle 40 lari ile ucuz kurtuldum. onda da aracıma binmiş motoru henüz çalıştırmıştım ki yanımda ekip arabası bitiverdi. emniyet kemerini henüz takmamış olduğum için cezayı da orada yedim zaten. cezaları polisler tahsil etmiyorlar. zannedersem rüşvet olayına karşı alınmış bir önlem. çıkışta sınır kapısındaki küçük bir banka şubesine ödüyorsunuz. çıkışta cezayı ödemek için sırada beklerken elinde ceza makbuzlarıyla bir çok türk sürücü ile karşılaştım. hepsi polisin keyfi tutumundan dert yanıyordu. gürcistana gitmek isteyen sürücüleri de buradan bu vesile ile uyarayım.
görüşmek dileğiyle...

selamlar karavanınız hayırlı olsun geç teslim alacakmışsınız ama geç olsun da temiz olsun.

Gürcü arkadaşıma sordum bu polislerin Türk vatandaşlarına yaptıklarını. Yeni hükümetin tutumu olduğunu söyledi.Trafik kurallarına uysunlar dedi.Oraya yolu düşen Gezenbilir üyeleri bir sorunla karşılaştıklarında.Aşağıda bilgilerini vereceğim restaurant uğrasınlar ve Murman Kaptanının selamı ile gitsinler muhakkak yardım göreceklerdir.

Gürcistan-Batumi ye doğru giderken havaalanı yolu üzerinde "Karadeniz Dinleme Tesisleri" Sahibi Türk dostu bir Gürcistanlı Kaptan arkadaşımdır. Bir aile işletmesidir.Çocukları ve eşi işletmektedir.Çok nezih bir yerdir mandalina ağaçları altında açık havada Türk damağına uygun yemekleri bulabilirsiniz.Geniş park alanı mevcutttur.Güvenle konaklayabilirsiniz.
İrtibat tel:+995557534364 Ruslan. Merak etmeyin Türkçe biliyor.

http://www.infobatumi.ge/en/restaurant-karadeniz/

İyigünler
Coşkun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR