Nihayet Benim de Karavanım Var :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan theodor_malinovski Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,320
Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :smiley:

Sn. teodor; çekme karavanınız şimdiden hayırlı olsun. Bülent ustanın ellerine emenet ettiğiniz gezen evinize kısa zamanda kavuşup seyehatlara başlarsınız . Kimbilir Anadaluda bir yerlerde de karşılaşırız.
Esen kalın.

Etiketler

SARAY YAVRUSU TOPARLANDI ŞİMDİ SIRA MOBİLYALARIN YERLEŞTİRİLMASİNE GELDİ.

SAM_0316.JPG

SAM_0317.JPG

sayın "berkutay" "arikandali" "a.yılmaz"
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. umarım bir yerlerde karşılaşırız ve buradaki sanal birliktelik ve paylaşımlar bir şekilde gerçekliğe ve dostluğa bürünür.
"berkutay"a: size de kolay gelsin diyorum. evet haklısınız. bir çok açıkgöz mü desem ne desem bilemedim, hurda vasfındaki anlamsız şeyleri ilan sitelerinde tuhaf fiyatlarla satmaya kalkıyor. benim kızgınlığım artık acımaya dönüşmüş durumda. bu şark kurnazları çünkü acınacak haldeler bence. alem akılsız bi onlar akıllı sanki. karavanın tavanı deri veya vinleks gibi bir malzeme değil. zannedersem fotoğrafta öyle görünüyor. ama ben açıkça söylemek gerekirse karavanın şekline ve modeline vuruldum. üretim yılı 1979 ve o yılların tüm yuvarlak ve naif hatları kendisinde mevcut.
bülent usta'ya da buradan kolay gelsin demekten başka bir diyeceğim yok. keşke ankara'da olabilseydim de yapım aşamasına aktif olarak katılabilseydim. bu açıdan kendi karavanını yapabilen değerli karavan dostlarına büyük saygı duyuyor ve hatta onları kıskanıyorum.:smiley:
sevgi ve saygı ile.

Merhabalar,
Sağlıklı günlerde kullanın... Geçen hafta sonu bülent ustanın yanındayım. Hem çalışmalarını hem de karavanı yakından görme fırsatım oldu. Ben de bir çekme karavan sahibi olarak, yollarda karavandaşlarımla karşılaşmayı umarım...

bu arada bülent usta iyi bir iş çıkaracak belli :smiley:

Saygılarımla

Arkadaşım hayırlı olsun karavanınız . Bende karavanı olmayan :smiley: bir karavan sevdalısı olarak yakından takip ediyorum . Umarım bütçeme uygun bir karavan bulup alabilirim . Karavanınız çok güzel ve şirin . Mutlu tatiller dilerim

iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yapım aşamalarını gördükçe de iyice sabırsızlanıyorum. :smiley:
saygılar.

Sayın teodor. Çekme karavanınızın kullanımı yaklaşmakta. Hazırlıklar son hızla devam ediyor. Çok şık ve geniş olmuş. Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimi tekrar eder , huzurlu ve keyifli geziler dilerim. Bülent Usta, motorkaravandan sonra eski bir çekme karavanı tekrar modrenize etme işinide başarmışa benziyor. Ne dersiniz Çekme karavan imalatına da başlarmı?
Esen kalın.

Karavanınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor..Hele toplama sonrası daha da güzel olmuş çok iyi elden geçirilip çok iyi toparlanmış,yabancı kanallarda izlediğimiz auto repair programları gibi:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR