Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,041

Etiketler
Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

durun durun bi dk....
baksana fındık itiraf etmiş.. resimler fake diye ;D ;D
şimdi öteki akşam olan resimlerede inanalım mı? Tarih hussunda montaj olmasın ;D
balıkçılardan hep beklenir böyle şeyler.

Yaw mustafa abi demiyon mu bana balıktan dönerken hadi alabalık çiftliğine girelim diye. Şimdi inkar etme..... ::smiley:
Ne zaman ben balık çiftligine gittim ?

Şimdi burda tüm kirli çamaşırları dökmeyelim ortaya....

Bu arada sayın kayseri off road külübü....
Varmısını bu hafta pazar sabah erkenden bahçeçik pınarbaşı turna avına..
Buyrun gidelim. tutan tutamayan belli olsun.

işte meydan ,işte balıkçı ...işte off roadcu.... ;D ;D ;D

şimdi de canım balık istedi :D acıktım sanırım..fotolarınız çok güzel bu arada.. manzaralar süper...

bayanlar bana kızacak ama offroad un bayanlara göre bir etkinlik olduğunu sanmıyorum ;D

bayanların el atmadıgı bi etkinlik bi alan var mı sizce? yanlış düşünüyorsunuz..

nedenamaya' Alıntı:
bayanların el atmadıgı bi etkinlik bi alan var mı sizce? yanlış düşünüyorsunuz..

Bayanların el atmadığı bir etkinlik yok tabi. Mesela bir bayanın offroad a giden eşine " eve erken gel!" demesi buna iyi bir örnek olabilir.

Şaka bir yana evet bayanlarda offroad yapabilir ve yapıyorlar ama ben henüz sıkı ofrroad cu bir bayanla tanışmadım. ;)

sıkı bi off road cı bayan olmak için off roada başlamak gerekir.. ilgi duymak da bir başlangıç sayılmaz mı.. fırsatlar şartlar ve imkanlar dahilinde bişeyler ortaya koyulabilir.. bugüne kadar hep istedim hoşuma gidiyor bu tarz maceralar ama dedim ya şartlar.... bide bu tür etkinlik ve sporlar için belli bi grubunuz çevreniz arkadaşlarınız olcak dimi.. mesela kayak öğrenmek istiyorum dağa tırmanmak istiyorum hatta yamaç paraşütü bile istiyorum.. ama tek başına ne yapabilirim ki..

alper5005' Alıntı:
Bayanların el atmadığı bir etkinlik yok tabi. Mesela bir bayanın offroad a giden eşine " eve erken gel!" demesi buna iyi bir örnek olabilir.

Şaka bir yana evet bayanlarda offroad yapabilir ve yapıyorlar ama ben henüz sıkı ofrroad cu bir bayanla tanışmadım. ;)

Yahşi Kürtüncü bunu begendi .... ;D
Bu arada ara ara off road yapan bayan arkadaşları burada görüyoruz. Bende tanışmadım ama oldukça bu işi iyi bilen arkadaşlar varmış alper..

deveci' Alıntı:
bayanlar bana kızacak ama offroad un bayanlara göre bir etkinlik olduğunu sanmıyorum ;D

Engin dostum ben sana katılmıyom bu konuda . Adını tam hatırlamıyorum ama şu an ralli sinifında 2 bayan arkadaş Peugot marka klasmanında Türkiyeyi çık iyi temsil ediyorlar.
Belki fiziksel manada off road işi biraz daha güç isteyen bir iş . bunu kabul ediyorum. nitekim birçok yerde kaldıgımız zaman çok ugraşıyoruz.
Ama insanlara (özellikle bayanlara ) bu konuda şans vermek lazım..

nedenamaya' Alıntı:
sıkı bi off road cı bayan olmak için off roada başlamak gerekir.. ilgi duymak da bir başlangıç sayılmaz mı.. fırsatlar şartlar ve imkanlar dahilinde bişeyler ortaya koyulabilir.. bugüne kadar hep istedim hoşuma gidiyor bu tarz maceralar ama dedim ya şartlar.... bide bu tür etkinlik ve sporlar için belli bi grubunuz çevreniz arkadaşlarınız olcak dimi.. mesela kayak öğrenmek istiyorum dağa tırmanmak istiyorum hatta yamaç paraşütü bile istiyorum.. ama tek başına ne yapabilirim ki..

bence ilgi duymakta bir başlangıçtır. bir çok arkadaş araba almadan önce ilgilyle başlıyor bu işlere sonradan geliştiriyor..
ya tabiki grubunuz ve arkadaşlar önemli.. şimdi bizim böyle bir külübümüz ve arkadaşlar olmas ise ,tek başına insan zevk alamıyor. Off road bir paylaşımdır.
Arkadşınız yolda kalır , arabası saplanır vs... hep birlik olursunuz. Bunlardır bu işin tadı tuzu.
Size tavsiyem ,umudunuzu yitirmeyin ve gönül verdiğiniz aktiviteleri takip etmeyi sürdürün. vakit ve zamanın sizi nereye götürecegini bilemiyorsunuz...

yahşi abi hatırlarsın tarsus offroad oyunlarında krem rengi mersedes G serisini bayan kullanıyordu. hatta son ve uzun çamur geçişinde kalmıştı ;D kurtarma aracı zor çıkarmıştı ;D

bora1071' Alıntı:
yahşi abi hatırlarsın tarsus offroad oyunlarında krem rengi mersedes G serisini bayan kullanıyordu. hatta son ve uzun çamur geçişinde kalmıştı ;D kurtarma aracı zor çıkarmıştı ;D

abi dogrudur. son tarsusdaki organizasyona ben yurt dışında oldugum için gelemedim. bizim ekip ordaydı.
dogrudur abi.
benim buradan takip ettiğim kadarıyla pajero kullanan bir bayan arkadaş var. herkes bayagı övüyor kendisini. Daha neler neler vardır.
Ben kendi eşime çok destek oluyorum bu konuda ... nitekim off road bir paylaşımdır.
Çok şükür eşimde çok seviyor bu off road işini.. :smiley:

nedenamaya' Alıntı:
ben en iyisi off road seven bir eş bularak işe başlayım ;D ;D ;D ;D
Offroad seven eş iyi bir fikir olabilir:smiley: Ancak bu sporla ilgili daha iyi bilgi edinmek için bizim gezilerimizden birine katılabilirsiniz. Bu sayede bahsettiğiniz çevreyi de edinmiş olursunuz. Gezilerimizde sadece araç sahipleri değil aynı zamanda offroad a yeni merak saran arkadaşlarımız da katılıyorlar.

o zaman her gezide biri davet etse beni 5-6 geziye katılmış olurmuyum ;D o arada off road tutkunu bir eş çıkar belki dimi ;D değil mi kemal bey ne diyorsunuz bu konuda ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR