Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,046
Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Dünkü Baraj altında yakaladığınız (hatta yediğiniz ::smiley: ) balık tutma operasyonuyla ilgili görselleride buraya koysaydınız ..
bütün fotoğraflar çok güzel teşekkürler..

Etiketler

.

MD000229_800_600.jpg

MD000231_800_600.jpg

MD000234_800_600.jpg

MD000235_800_600.jpg

MD000236_800_600.jpg

şimdi resimlere tekrar baktım da yine gezilerin çoğunda olduğu gibi sadece molalarda resim çekmişiz
resimlere bakılınca gezimiz offroad değilde kır gezisi gibi olmuş ;)

MD000237_800_600.jpg

MD000238_800_600.jpg

ya dikkat ettim de hiç bayan yok bu gezilerde.. off roada bayanlar katılmıyor mu? bayanlar off road yapamaz mı.. ama bu haksızlık :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Dünkü Baraj altında yakaladığınız (hatta yediğiniz ::smiley: ) balık tutma operasyonuyla ilgili görselleride buraya koysaydınız ..

Engin bu ricanın gereğini yerine getirirsiniz umarım ::smiley:

deveci' Alıntı:
şimdi resimlere tekrar baktım da yine gezilerin çoğunda olduğu gibi sadece molalarda resim çekmişiz

gezi sırasında görsel kayıtları için ayrılmış bağımsız bir araç olmadıkça hep böyle oluyor bizimkiler gibi amatör geziler

deveci' Alıntı:

genelde bu sıkıntı hepimizde var yine keyifli olmuş bu arada oltalara takılanları paylaşsaydınız ;D ;D ;D ;D

paylaşım için teşekkürler

ya dikkat ettim de hiç bayan yok bu gezilerde.. off roada bayanlar katılmıyor mu? bayanlar off road yapamaz mı.. ama bu haksızlık .. kimse yorum yapmayacak mı bu konuda... :-\

sakaryada kendi arazi aracı ile off road gezilerine ve off road oyunlarına katılan bir bayan arkadaşımız var bu hafta yapılacak SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri fotoğraflarında bu karaleri çok göreceğinizi umuyorum

Geziniz boyunca hiç çamur buLamamışsınız, bari Unimog'u dereye soksaydınız :smiley:
LastikLerinize sağLık, payLaşım için teşekkürler...

Fotolar çok güzel. Orada olamadığıma çok üzüldüm.. bir daha ki sefere inş.

ne kadar off road gibi görünmesede çok güzel gezi olmuş. en azından biz görmediğimiz bilmediğimiz yerleri sizin sayenizde görüp tanıyoruz.paylaşım için çok teşekkürler.

ya bayan olmaz diye bişi yok ama, onların takunyalarına çamur bulaşır küpeleri çalılara takılır üstleri batar şimdi dagta taşta ne işimiz var diyede birsürü bize çıkışırsınız diye bayanları taşımıyoruz ama şimdi siz ben bunları demem diyeceksiniz. bende ozaman bize sizde katılabilirsiniz diyecem arkadaşlarım beni yanlış anlayacak boş ver onları istedigin zaman bize katılmakta özgürsün ;)

nedenamaya' Alıntı:
ya dikkat ettim de hiç bayan yok bu gezilerde.. off roada bayanlar katılmıyor mu? bayanlar off road yapamaz mı.. ama bu haksızlık .. kimse yorum yapmayacak mı bu konuda... :-\

çok ciddi offroad yapan bayan arkadaşlar var

Evet kemal beyin fotosu güzel çıkmış çok farklı bişey olmuş :smiley: beğendim :p davetiniz için ayrıca tşk ederim.. ama benim arabam yok ki yaff...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri