Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,041

Etiketler
Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

buyrun balıklardan bi kaç kare[attachment=1][attachment=2]

59988_441572982940_581532940_5072018_3212099_n.jpg

28477_409820612940_581532940_4309832_487971_n.jpg

Bakın arkadaşlar olmuyo şimdi.....

Balta ve Kemal arkadaşım hep eski balık resimlerini paylaşmış. yemez anadolu çocugu..
Nerede balık.. millet yazıyo . yazıyo geçiştiriyorsunuz...

HANI BALIK???
Yanınıza almaz iseniz benim gibi profesyonel balıkçı öyle olur.
Mustafa abi bu arada benim turna resimlerinide paylaştıgın için saol.

Bu arada yeni arkadaşımız "nedenamaya" aramıza hoşgeldiniz. valla çok güzel off road yapan bayan arkadaşlar var.
Öte yandan kayseri off road külübü etkinliklerinde bayanlarla birlikte olan etkinliklerimizde çok.

Genelde bir hafta eşili , bir hafta bekar oluyor gezilerimiz...

yahşi, mustafa abi o akşam yoktu resimlerde benim resimler gerçek, akşamın resimleri olan, digerleri feyk ;D ;D ;D

o kadar iltifat ettim kemal bey davet etmedi yani çok centilmensiniz:smiley: beni bilgilendirdiğiniz için herkese tşk ederim.. arabam olmaması kötü oldu tabiki.. ilerde olur belki:smiley:

PIKE' Alıntı:
Bakın arkadaşlar olmuyo şimdi.....

Balta ve Kemal arkadaşım hep eski balık resimlerini paylaşmış. yemez anadolu çocugu..
Nerede balık.. millet yazıyo . yazıyo geçiştiriyorsunuz...

HANI BALIK???
Yanınıza almaz iseniz benim gibi profesyonel balıkçı öyle olur.
Mustafa abi bu arada benim turna resimlerinide paylaştıgın için saol.

Bu arada yeni arkadaşımız "nedenamaya" aramıza hoşgeldiniz. valla çok güzel off road yapan bayan arkadaşlar var.
Öte yandan kayseri off road külübü etkinliklerinde bayanlarla birlikte olan etkinliklerimizde çok.

Genelde bir hafta eşili , bir hafta bekar oluyor gezilerimiz...
yahşi senden bunu beklemezdim hani kardeşim tuttuğun balık nerde fotolar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR