Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,401

Etiketler
Ynt: Neden Feroza ?

Salih Bey,

Vinç bağlantısı hazır, en kısa zamanda takalım.

Saygılar

Ersan

[attachment=1]

vinc plakasi.jpg

Mesut Bey,

Bu bağlantı aparatı ne ki? Bir gün buyurun iş yerime gelin ama önceden boksör eldiveni takın ki elleriniz şişmesin.

Saygılar

Ersan

davetinize teşekkür ederim,salıh dalcı kardeşimle gelmeyi düşünüyorum hoşçakalın co pilotunuza selamlar.

IMG_1230.jpg

Tayfun bey rody şirin bir köpektir dediginiz gibi bu ikiside benim şirin toronlar,ayın yirmialtısında kısmet olursa görüşürüz.

sağolun beylerbeyi buluşmamızda sizin kızınızı gördüm çok şirin bir yavru Allah hepsini kötülüklerden muhaffaza etsin.sevgiler.:smiley:)

tayfunsozer' Alıntı:
Bircan hanım iyi günler.
Geçen Adapazarına geldim.Şehir girişinde Radyatörüme su koyarken yanıma Ferozacı olduğunu söyleyen bir arkadaş geldi yardıma itiyacım olup olmadığını sordu.Sizi iyi tanıyormuş.Adı Ali(Olabilirmi ?) Bir sevis aracı kullanıyor.Feroza dostluğu :smiley:. Neden Feroza başlığı için güzel bir neden daha.

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

evet o arkadaşın adı Ali okul servisi işi aracı var ve onunla ekmeğini çıkarıyor. onunda 97 model ferozası var

G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0085.jpg

Sinan bey merhaba,

Maşallah Sakaryalı arkadaşlarımızın (bildigim 3 araç) hepside tam donanımlı.
lastikleri MT tipi..sis farları,her şeyi ile bakımlılar..
ilk etkinlikte beraber olmaktan zevk duyacagım..
belki o güzel alışkanlık-zevk bana da geçer...

offroad bir tutkudur. bu tutkuyu yaşadıkça, arabalarımıza daha bir özen gösteriyoruz ve onların donanımlarını güçlendiriyoruz. zaten bu siteninde amacı bu bilgi alışverişi

Sinan Aycan

Teşekkürler Sinan bey,
Bircan hanımla bu hafta soru-cevap şeklinde yazıştık..
Bende bugün lastik aldım.Federal 30.9.5 15..
sadece sis farları kaldı.

evet paylaşım güzel...

tayfunsozer' Alıntı:
Sinan Bey Teşekkürler.
Tüm arkadaşlara selam ve sevgiler,

Tayfun Sözer

Tayfun bey ali bana sizle karşılaştığını anlattı bende keşki en az sohbet edecke kadar misafir etseydik dedim oda ne ben nede tayfun bey müsait değildi dedi. ama yolunuz düştüğünde bekliyoruz. zaten geleneksel kamplarımız var onları daha geniş kapsamlı yapacaz aramızda o kadar çok km yok bir araya geliriz inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR