Kemal Kayan
Ana Kamp
Ynt: Neden Feroza ?
Benim araç 1996 model. Bursa'daki Daihatsu servisinde uygun soket yoktu.. Fakat Bursa'da Raif Usta ile Toyota soketi bağlayıp arızayı bulduk. Zaten şuan aracın üzerindeki MAP sensörüde Toyota'nın..
Bende direkt olarak motor arıza ışığı yanıyordu ve yüksek yakıt tüketimi, kara duman atma gibi şikayetlerim vardı.
Bende diğer enjeksyonlu model kullanıcılarına yakıt tüketimini soracaktım. Ben uzun yolda Bursa 5 evler küçük sanayi sitesindeki gazcı Suat Usta'nın ayarından sonra 16 - 16,5 kuruş yaktım. Sizinkiler ne alemde acaba?
mdr' Alıntı:Kemal bey,
MAP sensöründen bir şikayetim yok ama ,
bilgi açısından soruyorum.Bildigim kadarıyla yakıt-hava oranını ayarlayan bir sensör.Dolayısı ile LPG takıldıgında ayrıca ayar yapılıyor..(sıralı sistem )..Sizin araç sanırım 1997 modeldi.Nasıl bir uyarı verdi de MAP sensör arızası çıktı.nEREDE UYARI IŞIGI YANDI ?
Ben aracı alacagım zaman Daihatsu yetkili servsise expertiz için götürmüştüm.Bütün kontrolleri yaptılar.Sadece arıza veya servis bilgileri için bilgisayar baglantısı yapmadılar.Sordugumda 1996 modellerde baglantı olmuyor dediler...
Benim araç 1996 model. Bursa'daki Daihatsu servisinde uygun soket yoktu.. Fakat Bursa'da Raif Usta ile Toyota soketi bağlayıp arızayı bulduk. Zaten şuan aracın üzerindeki MAP sensörüde Toyota'nın..
Bende direkt olarak motor arıza ışığı yanıyordu ve yüksek yakıt tüketimi, kara duman atma gibi şikayetlerim vardı.
Bende diğer enjeksyonlu model kullanıcılarına yakıt tüketimini soracaktım. Ben uzun yolda Bursa 5 evler küçük sanayi sitesindeki gazcı Suat Usta'nın ayarından sonra 16 - 16,5 kuruş yaktım. Sizinkiler ne alemde acaba?