Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,133
Ynt: Neden Feroza ?

Salih Bey,

Vinciniz hayırlı olsun, ben yarın resimleri bir bulayım, vinc plakası yaptırayım sizin için, bir hafta sonu gelirsiniz takarız beraber isterseniz.

Saygılar

Ersan

Etiketler

ersan bey ilgilendiniz için öncelikle teşekkür ederim siz ne zaman uygun görürseniz ben ve arkadaşım feridun ve cemal,le size rahatsız ederiz tekrar teşekkürler.

Salih Bey,

Yarın resimleri bulayım, bağlantı plakasını yaptırırım, bu hafta sonu benim kızın SBS sınavı var, ilk fırsatta takarız ama, zaten 2-3 saatlik bir iş.

Ersan

salihdalci' Alıntı:
ersan bey öncelikle nasılsınız sizinle beyler beyi gezisinde tanışmıştık bende sizingibi bir vinç satın aldım huma otomotivden t-max 6500 sizden montaj için yardımınızi bekliyorum teşekkürler.
Merhabalar salih bey;vinç'in maliyetini yazabilirmisiniz :smiley: ??
Selamlar..

ben vinçi 700 tl aldım .sağolsunlar gezenbilir üyesi olduğumuz için yüde onbeş gibi bi indirim yaptılar tavsiye ederim.

Salih abi,

Hayirili ugurlu olsun vincin. Eeeee artik biz bir ekibi yane bu durumda ben ve diger arkadasalarim korusuzca camurla saplanabilirizzz.
supperrrsin valla ...ohhhh icim rahatladi.cok sevdigim agabyim arabasina vinc takmis....daha ne olsun :eek: :eek: :eek:

Turgut

arkadaşlar helal olsun yahu bir dakkika bile rahat durmuyorsunuz.DALCI vincini hayırlı olsun eh artık kurda kuşa yem olmayız::smiley:)))))).sevgiler.buda benim rody.

27186_385376248170_760418170_4023443_5328459_n.jpg

mesut körklü' Alıntı:
arkadaşlar helal olsun yahu bir dakkika bile rahat durmuyorsunuz.DALCI vincini hayırlı olsun eh artık kurda kuşa yem olmayız::smiley:)))))).sevgiler.buda benim rody.

Maşallah Mesut abicim,inşallah çok iyi bir çulluk avcısı olacak.

evet evet maşallah mesut abi ya benide çağırsaydın bende gezdirirdim bit torbasını . ;D

Cemalcim güzel temennilerin için çok teşekkürler,itin avcı olması için uğraşıcagız,çok ümidim var inşallah hüsrana uğramayız hepinizi selamlıyorum. yarın sarıyere geliyormusunuz.hoşçakalın.

Salıhçim o resim selim paşadan,Kamil ÜÇBAŞ bey çekmişti bende beyeniznize sundum.Salihim dün gece telefonuna cevap vermedin,Necmi,Resul,Apo,ve ben sergende idik Apdullahın arkadaşları Keşandan bir kupay yavrusu getirmişler,gece Sergene gittik arkadaşlarla kasapta malı götürdük Apo ve Resul bir istedigin varmı diye aradılar,şansın yokmuş.gözlerinden öpüyorum,yarın hanımla birlikte sarıyere poligona gitmeye niyetim var, hoşçakal.:smiley:))

sessizde kalmış mesut abim telefonum kısmet aradığın için şimdidem teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri