Neden Defender ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tikit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,441

tikit

Ana Kamp
Yer
istanbul
Web
www.myspace.com
Benim defenderi seçme nedenim diğer arazi araçlarının çıkamadığı ve giremediği yerlere girmesi Yedek parça sorunu olmaması ayrıca çok ucuz parçalar (diğer arazi araçlarına göre)hiç lux olmasa bile kullanması çok keyifli ve sağlam bi araç ustelik ucuz ve uzerinde çok değişiklik yapılabilecek bi araç (DIKKAT BAĞIMLILIK YAPAR)
Ben DEFENDER mi çok seviyoruuummmm

Etiketler
Ynt: Neden Defender ?

tikit' Alıntı:
Benim defenderi seçme nedenim diğer arazi araçlarının çıkamadığı ve giremediği yerlere girmesi Yedek parça sorunu olmaması ayrıca çok ucuz parçalar (diğer arazi araçlarına göre)hiç lux olmasa bile kullanması çok keyifli ve sağlam bi araç ustelik ucuz ve uzerinde çok değişiklik yapılabilecek bi araç (DIKKAT BAĞIMLILIK YAPAR)
Ben DEFENDER mi çok seviyoruuummmm

Dediklerine harfiyen katılıyorum.

İstediğin gibi oynayabileceğin BÜYÜKLER İÇİN YAPILMIŞ OYUNCAK diyorum ben.

benim için defender.kışın karda çamurda en zirveye çıkıp seslerden uzak, stresten uzak,serkeş,o evim, arabam,en yakın dostum,av arkadaşım,zırhım,cesaretim,çılgınım,4çekerim,onunla konuşmak,onunla dertleri paylaşmak,o aşkların en güzeli,o erişebilecek en güzel varlık.onu seviyorum,ve onu istiyorum :smiley:...herkez için defender.normal,orta gelirli insanların edinebileceği en ekonomik 4x4 araç.güçlü çevik.araziye en uygun taktik aracıdır.dediğiniz gibi parçası bol ve ucuz.serhat abinin dediği gibi,(büyüklerin oyuncağı)saygılar

irfan acar' Alıntı:
benim için defender.kışın karda çamurda en zirveye çıkıp seslerden uzak, stresten uzak,serkeş,o evim, arabam,en yakın dostum,av arkadaşım,zırhım,cesaretim,çılgınım,4çekerim,onunla konuşmak,onunla dertleri paylaşmak,o aşkların en güzeli,o erişebilecek en güzel varlık.onu seviyorum,ve onu istiyorum :smiley:...herkez için defender.normal,orta gelirli insanların edinebileceği en ekonomik 4x4 araç.güçlü çevik.araziye en uygun taktik aracıdır.dediğiniz gibi parçası bol ve ucuz.serhat abinin dediği gibi,(büyüklerin oyuncağı)saygılar

Vay vay vay...

İrfan neler yazmışsın böyle, .

Bu ne aşk böyle, senin halin kötü, sana en kısa zamanda bir DEFENDER lazım anlaşılan.

sertem41' Alıntı:
Vay vay vay...

İrfan neler yazmışsın böyle, .

Bu ne aşk böyle, senin halin kötü, sana en kısa zamanda bir DEFENDER lazım anlaşılan.
:D :Dsorma abiya daha neler var neler içimde saklı :D ona sahip olduğum gün,en mutlu günüm olacak isterse hurda olsun,o son aracım olacak,ona olan sevdam mezardada bitmez :D :D :D :D

bencede DEFENDER bir aşktır plakamdan belli değilmi. birde platonik olanlar var (adana) serhat abi anladın sen onu ;D

Defender ruhu olan bir araç benim gözümde. karizmatik, sempatik. :smiley:

P1020005.jpg

bora1071' Alıntı:
bencede DEFENDER bir aşktır plakamdan belli değilmi. birde platonik olanlar var (adana) serhat abi anladın sen onu ;D

Defender ruhu olan bir araç benim gözümde. karizmatik, sempatik. :smiley:

Plakanın değerini bil kardeşim.

Hala bıraktığımız yerdemisin, ne oldu gelişmeler ne alemde, Mersine mi geliyoruz, Adanaya mı geliyoruz, hadi artık... :D

hala herşey aynı. :smiley: umudu kestim artık tek aşkım DEFENDER ;) beni üzmedi bugüne kadar hep gururlandırdı şükür :D

bora1071' Alıntı:
hala herşey aynı. :smiley: umudu kestim artık tek aşkım DEFENDER ;) beni üzmedi bugüne kadar hep gururlandırdı şükür :D

Bu konu hassas bir konu, kendini karşı tarafa ifade ettiğini düşüyorum ve olumsuz sonuç aldın diye düşünüyorum. Umudu kestim demenden böyle düşündüm, ama ufak da olsa bir umut varsa bence çalışmalarına devam et.

Sabrın sonu selamettir.

DEFENDER da bir yere kadar her ihtiyacını karşılıcak hali yok ya... :D :D :D

selamlar ;

Bende bir defender hayranı olarak bazı bilgiler vermek isterim...

Yaklaşık 1 ay önce defender ımı sattım.Satma nedenim ise arazide çok yetersiz kalmasıydı,bu konuda çok sıkıntı yaşadım,aracın arka difransiyel karpuzu çok alcak kalıyor ve bu yüzden sürekli oturuyor...araç ağır olduğu için kendini kurtaramıyordu..bu problemi yüzünden defalarca kazma kürek çamur içinde boğuşmuşluğum vardır..Bir traktor izine düşmemeye çalışarak giderken kabarmış bir çamurda araç mutlaka kendini ize düşürüyor ..düştükten sonra zaten defransiyel karpuzu direk olarak oturuyor...Bu problemi yaşayıp çözüm olarak bir yol bulanlar var ise lütfen bilgi veriniz...Ben tekrardan yeni bir defender toplamak istiyorum :smiley:

kubhieg' Alıntı:
selamlar ;

Bende bir defender hayranı olarak bazı bilgiler vermek isterim...

Yaklaşık 1 ay önce defender ımı sattım.Satma nedenim ise arazide çok yetersiz kalmasıydı,bu konuda çok sıkıntı yaşadım,aracın arka difransiyel karpuzu çok alcak kalıyor ve bu yüzden sürekli oturuyor...araç ağır olduğu için kendini kurtaramıyordu..bu problemi yüzünden defalarca kazma kürek çamur içinde boğuşmuşluğum vardır..Bir traktor izine düşmemeye çalışarak giderken kabarmış bir çamurda araç mutlaka kendini ize düşürüyor ..düştükten sonra zaten defransiyel karpuzu direk olarak oturuyor...Bu problemi yaşayıp çözüm olarak bir yol bulanlar var ise lütfen bilgi veriniz...Ben tekrardan yeni bir defender toplamak istiyorum :smiley:
Senin sorunun çok buyuk degil aslında iki seçenegin var bence defender la önemlii olan kimsenin gidemediği yere gitmek yani en önde gitmen lazım o zaman kanala senin arkandan gelenler düşer yada unimog düşünmen gerek ( benim fikrim :smiley: )

Ben de en kısa zamanda defender ailesine girmeyi pilanlıyorum. Hatta şu aralar arayış içerisindeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR