Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,755
Ynt: Neden Dacia Duster?

Duster için arka bagaj örtüsü, bagaj altlığı ve pratik masa montajı

100064www.jpg
100063flf.jpg
100064bjb.jpg
100066mtm.jpg
100066gqg.jpg
100066zhz.jpg
Kod:
[ATTACH]546194[/ATTACH]
1000642.jpg
1000673.jpg
1000676.jpg
1000668.jpg
100066dhd.jpg
100065xux.jpg
1000652.jpg
100067usu.jpg

Ekli dosyalar

• 1000640.jpg
    1000640.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 57

Etiketler

umiterkan' Alıntı:
Serkan EFE Bey'den bir ricam olacak. Acaba aracınıza taktığınız Park sensörünün araç içindeki yerini foto ile görebilirmiyiz ?

Yarın resmini çeker koyarım siteye, bana bayi hediye olarak verdi, belki sizde böle bir talepte bulunabilirsiniz diye söylemek istedim.

Halen Niva'ya biniyorum,

Dacia Duster'ı ülkemizde ilk inceleyenlerden biriyimdir herhalde (çoğu daha adını bile duymamıştı),

Kesinlikle dünyada, ülkemizde satılacak-beğenilecek kalender bir araç,

(Biraz HacıMurat biraz kahraman Toros'lar gibi...)

Fayda/masraf olarak da bir çok lüks 4x4'e göre üstün olduğu açık...

Fiyat konusunda şunu hatırlatmak isterim 25 TL'lik Nivamın peşinden 250 TL'lik Q7 gelemedi:smiley:

Huzur herşeydir imaj ise hiçbirşey!

Bagaj saklama bölmesi süper, her araca uygun yapılabilir. Karavancı ağabeylerimiz gibi elleri bu işlere yatkın olanlar bunları 5 dakikada hallerdeler. Bagaj halısından kalıbı çıkart kes, yapıştır, üsütünü yine halıyla kapla... kendi imalatınız. hem düz bagaj zemininiz olsun, hem de saklamak istediklerinizi gizleyin, ortalıkta görünmesinler :smiley:

Aslında bunların fiberden veya plastikten kalıbını çıkartıp her araca uygun üreteceksin. Vitara'ya, Duster'a hatta pickup'lara falan. Fiyat uygun olursa bence peynir ekmek gibi satar abi. Fikir çok da girişimci ruh yok bende :-\

Sevgili arkadaşlar

10 gündür avrupada idim.
Çoğunlukla ispanyada...

Orada fazlaca dacia yok..
duster a hiç rastlamadım...
bolca fransa fotoğrafları konması ondan herhalde..
üşenmedim showroom u buldum
inceledim araç burdakinden farklı...
malzeme kalitesi daha iyi
fiyatı 11900 euro dan başlıyor

geçmiş sayfalarda yine üslup tartışmasına girilmiş...
boş ve kısır ...
araçla ilgili müşahedelere cevap vermek yok...
bana kızanlar gidip duster almışlar sanki :D
hayırlı olsun...

selimsarper' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar

10 gündür avrupada idim.
Çoğunlukla ispanyada...

Orada fazlaca dacia yok..
duster a hiç rastlamadım...
bolca fransa fotoğrafları konması ondan herhalde..
üşenmedim showroom u buldum
inceledim araç burdakinden farklı...
malzeme kalitesi daha iyi
fiyatı 11900 euro dan başlıyor

geçmiş sayfalarda yine üslup tartışmasına girilmiş...
boş ve kısır ...
araçla ilgili müşahedelere cevap vermek yok...
bana kızanlar gidip duster almışlar sanki :D
hayırlı olsun...

İspanyolcanız varsa İspanya'da ne kadar sattığını görebilirsin.Anlaşılan size rastlamamış Duster. Yurtdışındaki Dusterlar nasıl ise burdakiler de aynıdır. Aralarında fark yok. Yukarıda vermiş olduğum çeşitli ülkelere ait Duster ile ilgili sitelerde yeterli bilgi var. Bakmanız yeterli

Lista de Ventas y seguimiento del Duster en España
por Duster el Vie Mayo 07, 2010 4:44 pm

.Inicio este tema para hacer un seguimiento a la ventas del Duster con respecto a sus competidores y sobre todo para ver la evolución y progresión del modelo en los gustos del mercado de nuestro país, si aumentan més a més y cuando será su techo, y cifra regular de ventas. Lo dicho esta es la lista de ventas SUV (4x4 y 4x2):

MES DE JULIO (Temmuz)

1-Nissan QASHQAI 2.997
2-Ford KUGA 959
3-VW TIGUAN 769
4-BMW X1 560
5-Toyota RAV4 449
6-Hyundai IX35 424
7-Audi Q5 413
8-Honda CRV 323
9-Dacia DUSTER 309
10-Volvo XC60 286
11-Renault KOLEOS 243
12-Chevrolet CAPTIVA 196
...

Skoda YETI 134

MES DE JUNIO (haziran)

1-Nissan QASHQAI 3.734
2-Ford KUGA 1.868
3-Toyota RAV4 1.069
4-BMW X1 800
5-Audi Q5 679
6-VW TIGUAN 646
7-Dacia DUSTER 620
8-Renault KOLEOS 525
9-Hyundai IX35 468
10-Chevrolet CAPTIVA 363
...

Skoda YETI 142

MES DE MAYO (Mayıs)

1-Nissan QASHQAI 3.094
2-Ford KUGA 873
3-Toyota RAV4 840
4-Volkswagen TIGUAN 761
5-Dacia DUSTER 678
6-Audi Q5 546
7-BMW X1 466
8-Renault KOLEOS 394
9-Hyundai IX35 304
10-Honda CRV 301
11-Toyota LAND CRUISER 291

...
mucho más abajo de la lista:
Suzuki SX4 195
Skoda YETI 142
Nissan X-TRAIL 106

MES DE ABRIL (Nisan)

1- Nissan Quashqai 2.278
2- Ford Kuga 1.049
3- VW Tiguan 654
4- Honda CR-V 483
5-Audi Q5 435
6- BMW X1 402
7- Hyundai ix35 366
8- Volvo XC60 344
9- Chevrolet Captiva 336
10- Toyota RAV4 336
11- Dacia Duster 257
12- Toyota Land Cruiser 255
13- Renault Koleos 233
14- Land Rover Freelander 218
15- Suzuki SX4 196
16- BMW X5 193
18- Hyundai Santa Fe 192
19- Mitsubishi Outlander 187
20- Mazda CX-7 186
21- Mitsubishi Montero 179
22- Suzuki Jimny 164
23- Suzuki Grand Vitara 148
24- Skoda Yeti 134
25- Kia Sorento 113
26- BMW X3 112
27- Lexus RX 107

Parece que lo enemigos a batir (verde) no será muy complicado en unos casos y en otros nada más llegar se ha conseguido. Ahora lo realmente complicado será el número uno, ¿será posible que el duster gane al enano nipón en ventas?

Kaynak: http://clubdaciaduster.foroactivo.com/

Dacia Duster İspanya Katalog: http://81.93.210.162/pdf/20100908/b_duster_h79_v3_es_bd_ref.00_3033_100.pdf

Dacia Duster İspanya Resmi Sİte: http://www.dacia.es/gama-dacia/duster/confort/

Şu macera paketindeki plastikler güzelmiş.Türkiyede var mı, fiyatı ne? Avrupadaki fiyatlarla karşılaştırılırsa yurtdışından getirme olabilir mi? Muhtemelen onların çin versiyonu çıkmıştır veya çıkmak üzeredir.Kesinlikle arabanın duruşunu daha kaliteli hale getiriyorlar.
1000656.jpg
1000680.jpg

mephamd' Alıntı:
Şu macera paketindeki plastikler güzelmiş.Türkiyede var mı, fiyatı ne? Avrupadaki fiyatlarla karşılaştırılırsa yurtdışından getirme olabilir mi? Muhtemelen onların çin versiyonu çıkmıştır veya çıkmak üzeredir.Kesinlikle arabanın duruşunu daha kaliteli hale getiriyorlar.

Arabalar bi gelsin de aksesuarları da gelir elbet ;). Ben de Macera paketinden almayı düşünüyorum doğrusu. Özellikle açık renk araçlara daha iyi yakışıyor

umiterkan' Alıntı:
Arabalar bi gelsin de aksesuarları da gelir elbet ;). Ben de Macera paketinden almayı düşünüyorum doğrusu. Özellikle açık renk araçlara daha iyi yakışıyor
Açık renklere, hele de farların içi siyah oldu mu!
Beyaz bir duster görene kadar pek ısınamamıştım, neredeyse 2 yıldır duster'ı beklememe rağmen ama beyazını görünce(ve skoda yeti hayal kırıklığı olunca:smiley:) tamam dedim.Gerçi nissan juke da kafa karıştırıyor gibi...

mephamd' Alıntı:
Açık renklere, hele de farların içi siyah oldu mu!
Beyaz bir duster görene kadar pek ısınamamıştım, neredeyse 2 yıldır duster'ı beklememe rağmen ama beyazını görünce(ve skoda yeti hayal kırıklığı olunca:smiley:) tamam dedim.Gerçi nissan juke da kafa karıştırıyor gibi...

4x2 arayan arkadaşlar Juke tercih edebilir ama Juke baya küçük bir araç. Bagaj hacmi çok az ne de olsa qashqai'den küçük bir araç. Ve de fiyatı kalıbına göre yüksek. Türkiye'de tutmaz o araç Qashqai varken.

Hafta sonu otobanda bir BMWx6 gördüm hele o lastik çapı neydi kaçlık tahmin bile edemiyorum. Dusterimi bir x6 geçti birde jeep ti ama arkası suv şeklinde değildi köşeliydi çok tırmalattım rampada ikisinede gurur yaptılar ama hakkını vereyim geçtiler beni.[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR