veteriner
www.bagbasiveterinerklinigi.com
Ynt: Neden Dacia Duster?
20 inch ince yanaklı lastikler takılabilir.
Dizel motorun ve mühendislik hatası olan aynaların sesini azaltmak için komple ses-ısı yalıtımı yaptırılabilir.
Ses yapan aynalar ve anten komple söktürülebilir (bu durumda sadece dikiz aynası kullanılacağından daha uzun ve geniş otobüs dikizi takmak gerek)
Hız sabitleyici , cgip tuning vs. elektronik modifiyeler yapılabilir.
Motora bor power ve motor sılk ilave edilebilir.
Bizim dusterci arkadaş siz off road modifiyesiyle uğraşmasın deyince caddeye yönelik böyle bir proje başlattı ordan biliyorum. Daha geniş bilgi alırsam gene yazarım.
Mesela helezonlar kestirilebilir. Veya komple alçaltma kiti takılabilir.kyenipazar' Alıntı:benim bildiğim duster "tiguandan bile konforlu" "focustan sessiz" daha da konforlu olması için ilave ne yapılabilir ki ?
20 inch ince yanaklı lastikler takılabilir.
Dizel motorun ve mühendislik hatası olan aynaların sesini azaltmak için komple ses-ısı yalıtımı yaptırılabilir.
Ses yapan aynalar ve anten komple söktürülebilir (bu durumda sadece dikiz aynası kullanılacağından daha uzun ve geniş otobüs dikizi takmak gerek)
Hız sabitleyici , cgip tuning vs. elektronik modifiyeler yapılabilir.
Motora bor power ve motor sılk ilave edilebilir.
Bizim dusterci arkadaş siz off road modifiyesiyle uğraşmasın deyince caddeye yönelik böyle bir proje başlattı ordan biliyorum. Daha geniş bilgi alırsam gene yazarım.