yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Neden Dacia Duster?
size de bu yakışırdı.kyenipazar' Alıntı:diğer konularda serkan beyin yazdıklarını gördüm zaten de buraya yazmayacağını da tahmin etmiştim. Bulamaz çünkü iddia ettiği gibi bir cümle dahi...
problem değil , biz olgun adamız , toyluğuna verdik geçtik.
Belki de satmak için kredi borcunu bitirmeyi bekliyorlardır.lazyavuz' Alıntı:Arkadaşlar,
2011 yılı Kompakt SUV araç satışları ilgili dergiden ilk üç,
Eylul /2011 Genel 2011
Nissan QQ 701 ad. 6343 ad.
Chevrolet Capt. 539 ad. 5372 ad.
Dacia Duster 528 ad. 5166 ad.
işin ilginç yanı, 2.ci el araç satış sitelere bakıldığında bizim araçlarımıza ait fazla ilan görülmemekte,
şahsen ben (..) bir siteye baktığımde 58 ad Duster ilanı gördüm, buda demek oluyoki DUSTER alanlar araçlarıyla mutlular..
buda neden dacia duster sorusuna bence güzel cevap sayılmazmı ???
veteriner' Alıntı:Belki de satmak için kredi borcunu bitirmeyi bekliyorlardır.
lazyavuz' Alıntı:Arkadaşlar,
2011 yılı Kompakt SUV araç satışları ilgili dergiden ilk üç,
Eylul /2011 Genel 2011
Nissan QQ 701 ad. 6343 ad.
Chevrolet Capt. 539 ad. 5372 ad.
Dacia Duster 528 ad. 5166 ad.
işin ilginç yanı, 2.ci el araç satış sitelere bakıldığında bizim araçlarımıza ait fazla ilan görülmemekte,
şahsen ben (..) bir siteye baktığımde 58 ad Duster ilanı gördüm, buda demek oluyoki DUSTER alanlar araçlarıyla mutlular..
buda neden dacia duster sorusuna bence güzel cevap sayılmazmı ???
Hayırlı yolculuklar. Hız kaç, yol düz mü, eğimli mi?ttn' Alıntı:şuan Konya'dan İzmit'e doğru yoldayız,arabayı babam kullanıyor bende arka koltuktayım.. Şuan port bagaj üstte, içeriside full eşya dolu ( 120x60 bebek beşiği demonte vs.) anlıyacağınız arabamı seviyorum.. Bu arada yakıt 7lt. gösteriyor :
İyi de dastırcılar çatır çatır off road yaptıklarını söylüyor.SERKANEFE' Alıntı:Mantıklı. Offroad yapmayan biri satmak isterse, .
Off road yapan bir dastırcı satmak isterse ne için satar?SERKANEFE' Alıntı:Mantıklı. Offroad yapmayan biri satmak isterse,
diğer araçlar dedikleriniz hangi araçlar. Yakıtlarını kıyasladığınıza göre sizin araçla aynı motor özelliklerine mi sahip, ve ne kadar yaktıklarını nereden öğrendiniz, son olarak ne kadar yakıyorlarmış?SERKANEFE' Alıntı:geçen güne kadar bende düşünmekteyim ki diğer araçların sağlam yakıt harcadığını görene dek.
Dastır konforsuz mu veya konforu yetersiz mi, konfor için bir çok ne yaptırmayı düşünüyorsunuz örnek verebilir misiniz? Yapılacakların maliyeti ne olacak ve bu yapılanlar yakıt tüketimini etkiler mi?SERKANEFE' Alıntı:Şimdi aracıma konfor için bir çok şey yaptırcam, yaptırmaya başlarsan kaza bela olmadığı müddetçe binerim bu araca.