Ynt: Neden Dacia Duster?
Arkadaşlar selam,
Gezenbilir'e yeni üye oldum ve tüm paylaşımları ilgiyle izlemeye çalışıyorum.
Uzunca bir zamandır bu forumda olsun, diğer forumlarda olsun Dacia Duster'ı taakip ediyorum. Birçok kez katılımcıların fikirlerine cevap vermek istesem de, henüz yeterince teknik bilgi ve birikimim'in oluşmadığı, ayrıca Duster kullanıcısı olmadığım düşüncesi ile bu fikrimi biraz daha geciktirdim. Sanırım bir fikir beyan edebilecek kadar bu Duster'i tanıyorum
Satın almada kalite, ihtiyaçların belli ölçülerde karşılanması eylemidir ve sadece kişiye yada amaca dönük gelişir düşüncesindeyim. Bu nedenle bir alım için karar verilirken ilk önce "ne kadar kaliteli" sorusu gündeme gelir.. Biraz daha açmak gerekirse, satış sonrası teknik servis hizmetinde kullanılmak amaçlı panelvan ticari araç alımında; Kullanıcı için WV caddy tercih nedeni iken, satın alıcı için ilk yatırım maliyeti daha düşük, ihtiyacı görecek olan bir FIAT doblo benzeri araç tercih edilebilir. Kullanıcı için WV Caddy daha kaliteli iken, araca para ödeyecek için bir FIAT doblo kesinlikle daha kalitelidir.
Sıradan bir meyve bıçağı ile İsviçre çakısını kalite açısından kıyaslamak ne kadar yanlış ise Duster ve diğer araçlarıda birbiri ile kısyalamak o kadar yanlıştır diye düşünüyorum.
Şehir yaşamından uzak bir ortamda kamp yaparken kesinlikle önemi tartışılmayacak isviçre çakısı çok kaliteli bir seçim iken, evde meyve yemek amaçlı kullanılacak bir isviçre çakısı da maliyet-fayda açısından o kadar kalitesiz bir seçimdir.
Nekadar güvenliğe ihtiyacımız var? , Hangi ekonomik şartlarla sahibiz?, Araçtan neler bekliyoruz? i soruları değerlendirilmelidir diye düşünüyorum. Bütün bunları değerlendirdiğimizde duster'in fiyat-fayda değerlendirme sonrasında 4X4 versiyonunun alınması gerektiği, 4X2 vesiyonunda ise fiyat - fayda anlamında diğer marka alternatiflerin daha ön plana çıktığı kanaatindeyim. Bu benim şartlarımdaki değerlendirmeye göre tabiiki. Bu şartların kişiye göre değişiklik göztereceği muhakkaktır.
Satış sonrası servis mühendisliği yapan birisi olarak hertürlü araç ile yılda yaklaşık 100 bin km yol yapan ve 20 bin mil civarıda uçan birisi olarak, yurtdışında ve yurt içindeki gözlemlerim, Etrafımdaki insanların yada kendimin uygulamalı fikirleri ve arkadaş araçları ile yapılan test sürüşleri sonrasında bende oluşan genel kanaat doğrultusunda 4X4 DACIA DUATER almaya karar verdiğimi de ayrıca belirtmek isterim.
Son bir söz de Duster Dış alt taban izolasyonu için yapılan uygulamalar için:
ASF otomotiv' in duster tanıtım föyünde verilen bilgilerden bir pasaj alıntısı yapılmıştır. (İlgilenen arkadaşlar için link de veriyorum http://www.asf.com.tr/onemli-haberler/68/dacia-duster-4x4-dunyasini-alt-ust-edecek/)
"Paslanmaya karşı antikorozyon koruması özel bir çalışmaya konu oldu ve bu konuda çok sayıda önlem alındı:
– şasinin ve kapıların boş bölümlerine balmumu enjeksiyonu yapıldı,
– dış bağlantıların sızdırmazlığı macun çekilerek sağlandı,
– şasinin mekanik parçaları üzerinde ek balmumu kullanıldı,
– şasi altı, çamurluklar, davlumbaz üzerinde çakıl ve taş sıçramalarına karşı önleyici koruma güçlendirildi. "
Selamlar, saygılar.