olguncandan
Zirve
Ynt: Neden Dacia Duster?
Sayın mrt83.
Belki de sizin incelediğiniz, baz modeldir. Doğrusu benim dikkatimi hiç çekmemişti. Belki de öyledir, ben algılayamamış olabilirim.
İç mekanda kullanılan malzemelere gelince; sorun çıkarmadıktan sonra, çok da önemli olmadığını düşünmüştüm.
Benim düşündüğüm -ve diğer arkadaşların da aradığını anladığım- özellikler, aracın dizel, dolayısıyla benzinliye göre daha tasarruflu olması; yerden yüksek oluşu, benzerlerine göre fiyatının düşük olması, 4x4 özelliğinin olması gibi özellikler. Vergi avantajı da cabası.
Doğrusu o kaplamaların ne işe yaradığını merak etmedim, en iyisi servise sormak.
Selamlar.
mrt083' Alıntı:Merhaba bende uzun süredir araba düşünüyorum duster güzel araç ama bağzı eksiklikleri insanın hevesini kırıyor , mesela iç mekanda kullanılan elemenlar , 1 ay önce incelemeye gittik beyaz model vardı gözüme çarpan şey çamurlukların iç tarafıda gövde rengindeydi ve basit sac şeklinde alt tarafı sanki bıçakla kesilmişte öylece bırakılmış gibiydi yukarıdaki resimdeki dusterda bu durum yok çamurlukların içi plastik kaplamayla kaplı bence her arabaya o uygulama yapılıp öyle satılmalı bu araçlar... Birde arabanın altını inceledim yapışkan bir maddeyle kaplıydı zift gibi bir madde ne işe yarıyor acaba?
Sayın mrt83.
Belki de sizin incelediğiniz, baz modeldir. Doğrusu benim dikkatimi hiç çekmemişti. Belki de öyledir, ben algılayamamış olabilirim.
İç mekanda kullanılan malzemelere gelince; sorun çıkarmadıktan sonra, çok da önemli olmadığını düşünmüştüm.
Benim düşündüğüm -ve diğer arkadaşların da aradığını anladığım- özellikler, aracın dizel, dolayısıyla benzinliye göre daha tasarruflu olması; yerden yüksek oluşu, benzerlerine göre fiyatının düşük olması, 4x4 özelliğinin olması gibi özellikler. Vergi avantajı da cabası.
Doğrusu o kaplamaların ne işe yaradığını merak etmedim, en iyisi servise sormak.
Selamlar.