Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 535,926

Etiketler
Ynt: Neden Dacia Duster?

Kahraman, video yüklemek çok kolay.

Önce dailmotion'a üye ol. (Anında üyelik) Sonra oraya yükle, sonra da çıkan linki buraya kopyalayıp yapıştır.

Sanıyorum sen doğrudan buraya yüklemeye çalıştın. ;D (Ben de ilkönce öyle yapmıştım da....)

Yalnız, başka bir başlık aç ki, sana ait resim veya videoları orada izleyelim. Ümiterkan'ın bu başlığı çok uzun oldu; 55 sayfa.

Bazı önemli bilgiler bu kadar kalabalık sayfaya karışıp kaybolabiliyor. Veya aranınca bulunamayabiliyor.

Selamlar.

Günaydın arkadaşlar, Benim wv transporter aracımı artık ticaret yapmadığım için satıp yerine 4x4 Duster almaya karar verdim ve bayisine gidip inceledim fakat Duster kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama pek beğenmedim nedenmi. 5 kapısını tek tek açtım kapılar çok ince saçtan yapılmış ve çok hafif geldi kapı kolları açarken sanki hemen kırılacak gibi plastikten yapılmış. Direksiyona bindim önümde yol yerine koskoman bi kaput gördüm. Koltuklar rahat değil sırt bölümünün ayarı bile yok. Motorunun iyi olduğuna eminin kaputu açmadım. Yani daha fazla incelemeye gerek bile duymadım. Dolayısıyla meraklandığım araç bana hayal kırıklığı uğrattı.

Saygılarımla.

mecitakbal' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, Benim wv transporter aracımı artık ticaret yapmadığım için satıp yerine 4x4 Duster almaya karar verdim ve bayisine gidip inceledim fakat Duster kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama pek beğenmedim nedenmi. 5 kapısını tek tek açtım kapılar çok ince saçtan yapılmış ve çok hafif geldi kapı kolları açarken sanki hemen kırılacak gibi plastikten yapılmış. Direksiyona bindim önümde yol yerine koskoman bi kaput gördüm. Koltuklar rahat değil sırt bölümünün ayarı bile yok. Motorunun iyi olduğuna eminin kaputu açmadım. Yani daha fazla incelemeye gerek bile duymadım. Dolayısıyla meraklandığım araç bana hayal kırıklığı uğrattı.

Saygılarımla.

O zaman Range Rover almanızı tavsiye ederim, sağlam bir sacı var kapı kolları da iyi sayılır :D

Aldığım aracı reklam olur diye yazmamıştım. Wv den sonra yine yeni bir wv alınır.

Saygılarımla.

Hayırlı olsun mecit bey,

Valla demek ki ben çok kaliteye alışmadığım için, Duster'ın kalitesi bana yeterli görünmüştü.

Bir de, hani ne demişler; "ne kadar ekmek o kadar köfte". Bizim ekmeğimiz azmış ki, köftemiz de birazcık az olmuş.

olguncandan' Alıntı:
Hayırlı olsun mecit bey,

Valla demek ki ben çok kaliteye alışmadığım için, Duster'ın kalitesi bana yeterli görünmüştü.

Bir de, hani ne demişler; "ne kadar ekmek o kadar köfte". Bizim ekmeğimiz azmış ki, köftemiz de birazcık az olmuş.

Ben duster kullanan arkadaşlar kusura bakmasın sadece kendi fikrimi yazdım. Yani neden o kadar ucuz onuda anlamış oldum bu arada. Fiyatı yarı yarıya ucuz. Tabi ne kadar ekmek o kadar köfte çok doğru bi laf.

Saygılarımla.

Kahraman. videoyu seyrettik. Keşke biraz daha uzun olsaydı. Mesela iki bölüm olup önce 2WD ile biraz daha deneseydiniz,

Sonra doğrudan 4 WD ile kalksaydın daha anlaşılır olurdu. Biraz kısa olmuş, demek istediğim o.

Wideodan anladığım kadarıyla önce 2WD ile patinaj yaptın, hemen ardından 4 WD aldın; yanıldım mı?

Videoların devamı var en kısa olanı yükledim. En kısa zamanda ötekileride ekleyeceğim. yukarıdaki videoda 4x4 modunu kullanmadık autoda araç kendini kurtardı zaten.

sayın eczsedat
izmir renser de yaptırdım.
mesleğim tıp doktoruyum...
saygılar...

kahraman1520' Alıntı:
Videoların devamı var en kısa olanı yükledim. En kısa zamanda ötekileride ekleyeceğim. yukarıdaki videoda 4x4 modunu kullanmadık autoda araç kendini kurtardı zaten.
Videoları yüklemesi çok uzun sürüyor o nedenle yükleme işini askıya aldık.

mecitakbal' Alıntı:

Saygılarımla.

Wv 10 numara araçtır ama işte bizim beklentilermizi ve maddiyatımızı karşılayacak bir tarafı yok, biz hem ucuz hemde işlevimizi gören bir araba istedik, ucuz olduğu içinde birşeylerde ferakat ederek aldık. Keşke test sürüşüne filan çıksaydınız,,fikirleriniz değişirdi bence.

Selam efeserkan,
Herkese laf anlatmaya uğraşma muhterem. Arkadaş "sallamış ortaya" bir laf, torba dolsun.

Arkadaş daha kapıları açar açmaz, bakar bakmaz "şak" diye durumu çakıyorsa, ya dahi bir uzman ya da benim gibi pek de anlamayn bir muhterem kişidir: "Aç-kapa, kaliteyi anla...."

Kapı kollarını anlarım, plastik yargısını anlarım da, "...sırt bölümünün ayarı bile yok..." dediği zaman, "bi dakka..." derim. Kaç arabada sırt ayarı var......

Ciddiye almamak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri