Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,357
Ynt: Neden Dacia Duster?

hakan2842' Alıntı:
Ümit bey aracımın özelliklerini ilk mesajımda belirmiştim yine tekrarlıyayım Duster Laureate 1.5dCi 110 bg 4x4 +Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar) ,Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı) ,Deri direksiyon simidi ve vites topuzu ESP + ASR + park sensörü 43750 tl sına plaka masrafları bana ait olmak üzere aldım plaka masraflarım 350 tl tuttu çünkü eski aracım trafik sigortası bu araca geçirildi.Ayrıca serviste yaptırmış olduğun çamurluk korumalarınada 500 tl ücret ödedim

Metalik Renk ve Deri Döşeme dışında herşey var. 2000TL civarı bir indirim almışsınız gibi

Etiketler

Maliyet tablolarımızı burada paylaşırsak, çok faydalı olacaktır arkadaşlar

Saygılar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67135.0

Ya bende bu ilk baharda veya yazın başı gibi almayı düşünüyorum.

4 x 2
Dizel
Klimalı

Başka hiçbirşey istemiyorum. Eğer tercih olarak sorarlarsa da tamponları tamamen o siyah renkli plastik olsun. Çok güzel görünüyor..

İnternette 36.500'den kampanya diye 35.500 TL. diye fiyat çıkarıyor site. Acaba bayi bunu en son kaça verir?

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
Ya bende bu ilk baharda veya yazın başı gibi almayı düşünüyorum.

4 x 2
Dizel
Klimalı

Başka hiçbirşey istemiyorum. Eğer tercih olarak sorarlarsa da tamponları tamamen o siyah renkli plastik olsun. Çok güzel görünüyor..

İnternette 36.500'den kampanya diye 35.500 TL. diye fiyat çıkarıyor site. Acaba bayi bunu en son kaça verir?
ben de tamponu siyah olanları daha çok beğeniyorum ;D

Duster kullanıcısı değilim, ancak şirkete 3 adet Logan LPG aldık.
Araçların deposu dolu geldi. Bugüne kadar Opel, Renault, Hyundai ve VW marka araç aldım, ancak şimdiye kadar hiçbir firma dolu depo araç teslim etmemişti.
Memnuniyetimi yetkili bayi olan ASF oto'nun sorumlusu Fatma hanım ile de paylaştım.
Dacia eğer müşterilerine böyle küçük jestlerde bulunursa, en az fiyat indirimleri kadar sonuç alabilir diye düşünüyorum.

Sayın expert, bu, dacia ile değil de o şirketle ilgili bir uygulama olmalı. Bana mesela depoyu boş verdiler... :eek:

Serkan bey merhaba.. öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun... 2009 Sandero 1.5 full versiyonuna sahip bir Dacia sevgilisi olarak :smiley: Duster hakkındaki yazılarınızı çok çok beğendiğimi söylemeylim :smiley: şunu sormak istiyorum yazılarınızdan birinde ek olarak arka iki koltuk "şuan var olan kullandığımız araçlarada takılabiliyor, tabi kit 'i getirtmek lazım.. ayrıca ruhsata işletirsin cuzi bi miktarda.." yazmışsınız.. bu cuzi miktarın ortalama kaç tl olduğunu biliyor musunuz.. veya kafanızda bir fiyat ile ilgili bir düşünce varmı.

Saygılar :smiley:

Yorgunsavasci' Alıntı:
Serkan bey merhaba.. öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun... 2009 Sandero 1.5 full versiyonuna sahip bir Dacia sevgilisi olarak :smiley: Duster hakkındaki yazılarınızı çok çok beğendiğimi söylemeylim :smiley: şunu sormak istiyorum yazılarınızdan birinde ek olarak arka iki koltuk "şuan var olan kullandığımız araçlarada takılabiliyor, tabi kit 'i getirtmek lazım.. ayrıca ruhsata işletirsin cuzi bi miktarda.." yazmışsınız.. bu cuzi miktarın ortalama kaç tl olduğunu biliyor musunuz.. veya kafanızda bir fiyat ile ilgili bir düşünce varmı.

Ruhsata işletme cüzi bi miktar olmasa gerek. Tek kapı ticari ford fieastalardan biliyorum. Ruhsata işlem ücretleri uçuk fiyatlarda. Çoğu kullanıcıda ruhsata işletmeden kullanıyor. Arkadaşım en iyi alım-satım işleri yapan muameleciler bilir.

chnyildirim' Alıntı:
Ruhsata işletme cüzi bi miktar olmasa gerek. Tek kapı ticari ford fieastalardan biliyorum. Ruhsata işlem ücretleri uçuk fiyatlarda. Çoğu kullanıcıda ruhsata işletmeden kullanıyor. Arkadaşım en iyi alım-satım işleri yapan muameleciler bilir.

Sevgili yildirim; sizin bahsettiğiniz ticari aracı binek araca çevirmek... ama bu öyle değil.. burada, normal binek aracın arkasına koltuk ekleme işlemi... o yüzdensizin bahsettiğiniz işlem kadar pahalı tutmayacaktır. Ayrıca bahsettiğinizi, tek kapı ticari araçların akrası artık açılmıyor, 2003 yılından sonra yasaklandı.

Duster kullanan arkadaşların dikkatine , kullanım kılavuzun da yazan ama bir türlü yapılamayan kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi mümkün .... Servisiniz le görüşün bilgisayara bağlatıp sistemi çalışır hale getirebilirsiniz, ben yaptırdım . Bir ara camlar üstünede çalışacağım sonucunu bildiririm....

sayın cefax hangi serviste yaptırdınız acaba bu oto kapı kılıtleme işini.birde meslek nedir acaba?

expert16' Alıntı:
Duster kullanıcısı değilim, ancak şirkete 3 adet Logan LPG aldık.
Araçların deposu dolu geldi. Bugüne kadar Opel, Renault, Hyundai ve VW marka araç aldım, ancak şimdiye kadar hiçbir firma dolu depo araç teslim etmemişti.
Memnuniyetimi yetkili bayi olan ASF oto'nun sorumlusu Fatma hanım ile de paylaştım.
Dacia eğer müşterilerine böyle küçük jestlerde bulunursa, en az fiyat indirimleri kadar sonuç alabilir diye düşünüyorum.

Bizim şirketimizde 10 adet logan aldı depoları boş idi asf'den alındı :smiley:

umiterkan' Alıntı:
Bu aracı kimler alabilir diye kendi kendime sorduğumda şunlar karşıma çıktı.

Kimler Dacia Duster'ı tercih edebilir ?

1-Vergisi az, yakıtı düşük, gücü yeterli görüp, servislerinin Türkiye'nin her yerinde olduğunu bilenler, parçasının ucuz olduğunu düşünüp bu aracı isteyenler

2-Ağır Offroad yapmak istemeyip bu bana yeter, tam bana göre yav, hem fiyatı iyi hem de yakıtı ve vergisi iyi diyenler

3-Yıllarca gerçek 4x4 kullandık da ne oldu sanki, birkaç kere 4L özelliğini kullandık,onda da aslında hiç gerek yoktu, aslında bu araç tam bana göre diyenler

4-Gerçek 4x4 aracımız vardı da ne oldu sanki, ağır araziye girmek için bir ton masraf yapmak gerek, yok yükseltmeymiş, AT lastikmiş, vinçmiş, yok Diff

lock'muş ben bunları aracıma takarsam, şehirde kullanışlı olmaz deyip bu araç tam bana göre diyenler

5-Üç kapılı gerçek bir Japon 4x4'üm var, ağır offroad yapmıyorum, altının yüksek oluşu ve 4 çeker özelliği benim çok işime yarıyor.Fakat bu Duster da bana göre aslında, standart yerden yüksekliği 20cm ve de 4 çeker ve kilitli 4 çeker özelliği var, hem de 5 kapılı ve dizel, bu araç tam bana göre diyenler

6-Yüksek hacimli benzinli araç binip de LPG takan ve LPG sıkıntıları çeken, vergisini ödeme zamanı geldiğinde içinden küfreden, sıksık sanayiye ve ustaya

gidip gelen, parça sıkıntısı yaşamaktan korkan, aracının hata kodlarının karşılığını bakmaktan ezberleyen, sensör hatalarından artık kurtulmak isteyen ve bu

bu DUSTER benim işim görür diyenler

7-Tam yapılı arazi aracım vardı da ne oldu sanki, Tek başıma araziye girmekten korkuyorum ve aracımı zorlu yollara sokamıyorum deyip, bu araç tam bana göre diyenler

8-Grup halinde offroad'a çıkıp, Ulan o kadar araca para harcadık yine çamurda battık, traktör bizi çekmeye geldi. Aslında bu araç yerine bir Unimog almak

lazım deyip, Yav Unimog da şehir de kullanılmaz ki deyip vazgeçen ve aslında bu Duster bana yeter diyenler

9-Ne işimiz var bu çamur yığınının içinde, yan tarafta güzel bir yol zaten oradan geçebilirdik. Ne diye aracı böyle kötü bir yere soktuk ki anlamadım.

Aslında yandan geçseydik 2 çekerle bile geçebilirdik deyip, Duster'ın offroad performansını görünce aslında Duster bana yeter diyenler

10-Arabamda vinç var, ön-arka kilit var, yükseltme var, AT veya MT lastikler var, Çelik Tamponlar var, var oğlu var. Ama aslında bunların çoğunu

kullanmıyorum ki deyip bana az yakan bir 4 çeker olsun altı yüksek olsun diyenler

11-Gerçek bir 4x4 arazi aracım var ama gözüm hep başka bir modelde deyip kendi arazi aracını bile yeterli görmeyip, bu işin sonu nereye kadar ki kardeşim, al şu arabayı hem yakıtı az hem vergisi az, ailecek binilebilecek bir araba işte diyenler

12-Gittik o kadar para verdik, aracımız gerçek bir 4x4 değil bir SUV imiş. Karda bile gidemiyor. Benim çamurda kötü yollarda gitmek ne haddime, Jip havası

olsun , 4 çekeri olsun, kliması, deri döşemesi, ABS'si, ESP'si olsun, normal de bir müzik sistemi olsun, ama fiyatı ve vergisi az olsun yeter deyip, bu aracı

almak isteyenler

13-Ticaret yapmıyoruz ama ailecek binebilecek bir araba alalım dedik, Ama o da nesi ! Araç dizel ama fazla yakıyor, arka tarafında makas var hiç de konforlu

değil veya arkası bağımsız süspansiyon konforlu bir yeni doblo alalım dedik fiyatı ticari olanın 39000 tl , hususi olanın 43000tl, bu kadar para verdik hala

kamyonet biniyoruz, İstanbul'da 1. köprüden geçemiyoruz, her sene de muayene yaptırıyoruz, bunun yerine Duster alırım daha iyi diyenler

14-Altı yüksek olsun jip havası olsun deyip, Fusion, Verso, Meriva, Nissan Note gibi araçları alan , sonra da bu araçlar hiç de jip havasında değilmiş,

sadece yerden biraz yüksek ve az bir kar yağsa patinaj çekiyor diyen, Duster'ı görünce bu araç tam bana göre diyeneler

15-Ben bu aracın benzinli olanını alırım, hem ucuz hem de bagajda gizli bölmesinde yedek lastik yerine simit tipi LPG tankı koyup, Bagajda yerim olur hem de az yakar diyenler

16-Aslında benim işimi eski 5 Kapılı Suzuki Vİtara 1,6'lar görür, Amam onların 2.eli bile fazla pahallı hem de yüksek km'li, Yeni Granda Vitara alacam ama

onlar LPG ile 350-400 Krş yakıyor, Jimny alsam 3 kapısı ailem için sıkıntı oluyor hem de hiç de öyle azımsanacak kadar yakmıyor, bagajına LPG koysam yer

kalmıyor. Aslında bana 4L özelliği o kadar da lazım değil deyip, yeni aracım olsun 4 çeker olsun az yaksın Duster olsun diyelenler

17- Ben bu Duster'ı alırım önüne ve arkasına Çelik Tampon, Bir de vinç ve AT veya MT lastik taktım mı benim bütün sorunumu halleder diyenler

18-Yıllardır otomobile bindim, bıktım bunlardan, böyle bir 4x4 aracın çıkmasını bekliyordum, hem fiyatı iyi hem yakıtı az hem vergisi düşük, hem de parça maliyetleri ucuz, bu araç tam bana göre diyenler

19-4x2 Nissan Qashqai alacaz ama çok para yav, 4x4 olanın fiyatı bile Yeni Grand Vitara fiyatına, bu kadar para bu tür araçlara verilmez diyenler

20- 1998-2000 model Honda CRV'ye 20-25 bin TL vereceğim, hem de km'si çok yüksek. Ne de olsa eski bir araç. Honda sağlam olabilir ama neticede 10-12 yaşında araba biniyorum, bir sıkıntı çıkarsa gel de uğraş, bizim burda servisi de yok anlayanı da. Aslında hiç de gerek yok, git kendine Duster al diyenler

21-Alırım bir Duster, benim işimi görür, Offroad yapacaksam da diğer arkadaşlarımla beraber grup halinde offroad yaparız, geçemediğim yerlerde bana yardım ederler, beni vinçleriyle batarsam çekerler diyenler Dacia Duster'ı tercih edebilirler gibi.

sözün bittiği yer eline sağlık

Bu gün karda dusteri 4x2 auto 4x4 modunda denedik sanki 4x4 de arka tekerler ön tekerlerle eşit olarak devreye girmiyor gibi geldi bana. Videolarıda yükleyeceğim ama şu an video yükleme işini beceremiyorum yarın bir arkadaş youtube ye yükleyip burada paylaşacak.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resim 044.jpg

Resim 047.jpg

Resim 056.jpg

Resim 062.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR