Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,046
Ynt: Neden Dacia Duster?

Dacia Duster 4x2 3D

uuemu.jpg

2irumwz.jpg

2cf9s42.jpg

2ijjj4j.jpg

i4k2no.jpg

14brmv9.jpg

Etiketler

Arkadaşlar, yukarıda çizimlerini yaptığım gibi bir araç istiyorum, siparişlemi olur, kendimiz mi yaparız bilemiyorum.

Dacia Duster 4x2 1.5 dCi klimalı - Beyaz renk, Çelik Jantsız, Tamponları tamamen boyasız siyah plastik

Ama şöyle bir fotoğraf da görünce, çamurluklardaki o siyah plastik dodikleride eklesem? Yani Yukarıdaki beyaz renk, jantsız, siyah tamponlu araca çamurluklardaki plastikler sonradan eklenebilir mi? Aracı sıfır alıyorken veya yedek parçacıdan sonradan taktırarak?

dacia.jpg

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
Arkadaşlar, yukarıda çizimlerini yaptığım gibi bir araç istiyorum, siparişlemi olur, kendimiz mi yaparız bilemiyorum.

Dacia Duster 4x2 1.5 dCi klimalı - Beyaz renk, Çelik Jantsız, Tamponları tamamen boyasız siyah plastik

Ama şöyle bir fotoğraf da görünce, çamurluklardaki o siyah plastik dodikleride eklesem? Yani Yukarıdaki beyaz renk, jantsız, siyah tamponlu araca çamurluklardaki plastikler sonradan eklenebilir mi? Aracı sıfır alıyorken veya yedek parçacıdan sonradan taktırarak?

Çizimlerini yaptığınız arac zaten bayilerde mevcut, en boş versiyon olarak geçiyor. Anlaşılan aracı alıp kendiniz özelleştirmek istiyorsunuz.

Dacia bu konu başlığını sürdüren kişişere ne kadar reklam ücreti ödüyor acaba merak ediyorum bir konu başka bir sebeple bu kadar uzatılamaz :D

Arkadaşlar bana haftada bi tur veriyor.o kadar ama sokağı gecmemek şartı ile.
Şaka bi yana konu kendiliğinden yuvarlanıp gidiyor.Kulanan arkadaşlarda bizleri görsellerle faaliyetlerini paylaşıyorlar.Arac yeni olduğu için .ekonomik yakıt ve fiyat sebebi ile de demekki bizleri meşgul ediyor.İyimi kötümü bunun tartışmasına da gerek yok lan alır .Almışolan arkadaşlar da güle güle kullansın derim.Benden bu kadar saygı ve sevgi ile iyi gezmeler.

Dacia Duster ımı kullandıkça daha çok seviyorum . Bu fiyata böyle bir araba aldığıma hala inanamıyorum.

olasiliksiz' Alıntı:
Dacia bu konu başlığını sürdüren kişişere ne kadar reklam ücreti ödüyor acaba merak ediyorum bir konu başka bir sebeple bu kadar uzatılamaz :D

Herkes kendi arabasını sayfalarca garaj bölümünde anlatıyor. Normal birşey.

Aracımla birlikte verilen paspaslar orjinal olmadığı için dün yeni gelen orjinal Duster paspaslarını, bayi beni arayarak hediye etti. Üzerlerinde Duster yazısı olan halı türü yazlık paspas. Önceki verdikleri kışlık lastik türü birşey olduğu için yenilerinin üzerine lastik paspasları koydum.

Bayideki Duster 1.5 Dci 4x4 ( Opsiyonları yok 44.000TL'lik model) araca bakarken birşey farkettim. Aracın teyp kumandası cliolardaki kumanda ile aynıydı. Bende ki ise Laguna veya Yeni Meganelarda olanlardan. Aracımdaki teybin kumandasının resmini çekemedim maalesef, temsili bir resim koyuyorum.

Bayideki Duster Teyp Kumandası (Temsili)
compimgp1569.jpg

daciaduster1616v2010491.jpg

Bendeki Teyp Kumandası (Temsili)
8ieuzldnpd7i.jpg

Yükseltilmiş Duster,

Orjinal Lastik Ebadı: 215/65/16
Yükseltilmiş Hali: 205/80/16

0.jpg

00.jpg

Kullanılan Yaylar:

HR-Duster-30mm-hher.jpg

http://lzparts.de/index.php?page=product&info=309

Kaynak: http://daciaduster4x4.blogspot.com/

Merhaba acaba teybinizi ne kadara aldınız ? Markası nedir ? Özelliklerini yazabilir misiniz acaba ?

8ieuzldnpd7i.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR