Anlatamadım herhalde :
Bakın anlatmak istediğim şu: Burada amaç bilgi, görüş ve izlenim paylaşmaktır. Fanatikçe savunmak da yanlıştır, fanatikçe saldırmak da yanlıştır. Burada Dacia Duster ile ilgili bir başlık açılmıştır. Beğenen kişiler beğendiklerini yönleri, beğenmeyen kişiler de beğenmedikleri yönlerini anlatırlar ve açıklarlar ki bir kişi Duster' ı incelemeye gittiğinde şöyle bir şey aklından geçsin: "Bu araba için az yakıt tüketiyor denmişti sorayım. Malzemesi kötü denmişti inceleyeyim. Kokpiti hakkında tartışma yapılmıştı, ben de göz atayım."
Yani aracın eksik veya kötü gelen yanlarını söylemek elbette önemlidir. Alacak kişi bu yorumlardan yola çıkarak araçta dikkat etmesi gereken yerleri belirleyebilir. Ben de aynısını kendi yaşantımda uygulamaktayım. Radyo kontrollü araçlarla uğraşıyorum ve öğrenci olduğum için sınırlı bir bütçe ayırabiliyorum. Bu yüzden de bir şey alırken kılı kırk yararak Türk, yabancı demeden ilgili forum sitelerini belki bir iki ay boyunca inceliyorum. Özellikle de kötü yorumlara bakıyorum. Çünkü kötü yorumlar genellike daha realist oluyor ve parçadaki sorunları dile getiriyor. Varsa bu kötü yorum yapılan parçayı veya parçanın kısmının video, resim, döküman, çözüm yolları gibi şeyleri araştırıyorum ve alıp almamaya karar veriyorum.
Demek istediğim burada her ne yorum yapılırsa yapılsın karar yine alacak kişidir. Özellikle negatif eleştiri içeren yorumlara, alacak kişilerin dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Şimdiye kadar yapılan iyi yorumların hiçbirine karşı çıkmadım. Direkt olarak BENİM araç hakkındaki düşüncelerimi dile getirdim...
Umarım bir sorun yoktur. Ha, eğer büyüklerim olarak "Araç süper" diyince rahatlayacaksanız, o zaman benim düşüncem: Dacia Duster bir numaradır, konforda ve performansta sınıfının en iyisi ve en ekonomiğidir, yakıtı adeta koklar, yaygın servisi vardır, mutlaka alın...