Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 543,323

Etiketler
Ynt: Neden Dacia Duster?

12. Sayfadaki videoyu buradan izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=p2VEn1IWLoA

Bu gün satış yetkilisi beni aradı ve aracımın istanbula gelmiş olduğunu söyledi. duster laureata 4x4 1.5 dcı 110hp. ümit bey darısı size en kısa zamanda sizinkide gelir umarım.

kahraman1520' Alıntı:
Bu gün satış yetkilisi beni aradı ve aracımın istanbula gelmiş olduğunu söyledi. duster laureata 4x4 1.5 dcı 110hp. ümit bey darısı size en kısa zamanda sizinkide gelir umarım.

Hayırlı Olsun, çok sevindim. İnşallah bizimki de en kısa sürede gelir. Bu arada siz ne zaman aracı sipariş vermiştiniz acaba ?

kahraman1520' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun en kısa sürede resimlerini yollarsanız seviniriz

acımasız eleştirileri boşverin..
90 rrc iki yıl, sonra 97 disco1 i ise 5 yıl kullandım ve buradaki videolarda son aracım bol bol var.. atv haberdeki araç ben atv de calısıyorum..
dağın basında arıza yapmayacak araç yok..
benim full modif. aracımla tüm özelliklerini kullandığım 2000 km yoktur.. genel olarak dacia dastır her yere giderdi..
arkadaşlarım gönlünüzce gezin aracınız çok güzel.. 1,5 dizel 110 beygir motor yeter de artar bile..
hele mtr lastik, siyah renk, vinç, şnorkel 10 numara olur
kazasız belasız kullanım dilerim..
belki önümüzdeki günlerde kameraman arkadaşım emrah ile duster i daha çok akıllara kazıma ihtimalimiz var..
o zaman siza danısırız..
sevgiler, saygılar..serkan tahmaz

umiterkan' Alıntı:
Hayırlı Olsun, çok sevindim. İnşallah bizimki de en kısa sürede gelir. Bu arada siz ne zaman aracı sipariş vermiştiniz acaba ?

01/06/2010 tarihinde sipariş verdim şu an istanbulda 5 güne kadar adana kozan a gelecek plakayı ağustosta çıkarıp 2011 model olarak trafiğe çıkacağız inşaallah geldikten sonra fotoğraflarını yüklerim olumsuz olumlu yönlerinide açık açık yazarım.

Benim sizin gibi off road tecrübem yok ama 25 senedir aktif sürücüyüm . Şunu paylaşmak istedim . Dün bir arkadaşım kaşkay almış arabasına bindim. Bana arka görüntü kamerasını gösterdi benim arabamdan ne kadar zengin gösterişli olduğunu vurguladı . Çok iyi dedim.
Onlan paylaşmadığım 2 detayı burda paylaşmak istedim .
1 arka koltuğa oturduğumda başım tavana değdi . Eğik kalmak zorunda kaldım 187 cm boyum .
2 Çok basitce aracın kasislere ve çukurlara girdiğini gördükce şok oldum dustera göre müthiş farklı bir sarsılma var zaten dusterda çok iyi bir süspansiyon olduğunu farketmiştim ama bu kadar yakından kaşkayla hiç karşılaştırma şansı bulamamıştım . Gerçekten yolda dusterda hic hissetmiyeceğiniz yerlerde kaşkayla sarsılıyorsunuz .
3 ön kabin dustera göre farkedilicek kadar kücük .

Arkadaşlar olumsuz yorumlara fazla takılmamak lazım biz türk insanı olarak en büyük zaafımız önyargı. passata da toyotoya da bindim çukurlu yolda hepsinin konsol takırtı yapıyor araç ihtiyaca göre alınır ben şu an dustere vereceğim parayla dizel toyota alabiliyorum veya ford focus titanyum ama ben tercihimi dusterden yana kullandım. kim ne dersin onuda takmıyorum önemli olan benim beklentim ve mutlu olmam. Ayrıca Ümit bey siz tam donanımlısını net olarak kaç liraya alıyorsunuz ben listede 44000 olan modelini peşin olarak 43424 lira olarak pazarlık yaptık ama 43000 e düşürebilmek için çalışacağım.

Ekleyebildiysem buda benim emektar logan 67000 km tık demedi yolda bırakmadı 3000 km de lpg taktırdığım için servise bile gitmedim bozuk yok şartlarında bile çok kullandım ne konsolda ne kapılarda tık bile yok.[attachment=1]

İsminizi bilmediğimden,

Kahraman1520 Bey, Normalde şu anda Full+Full olan yani Metalik Renk, Look Paketi, Güvenlik Paketi, Deri Döşeme Paketi, Esp ve ASR özelliği olan Diesel 4x4 Duster 48.400TL, ben ileri teslim tarihli aldığım için Park Sensörü ile beraber 47.900'e aldım. Benim araç Siyah, sizin aracın rengi nedir ? ayrıca çok iyi tercih yaptınız diesel 4x4 Duster almakla, kazasız belasız kullanın bozuk yollarda konforun keyfini çıkarın

Adana sıcak yer olduğu için beyaz tercih ettim benim araçta ekstra donanım yok sadece laureata 1.5 4x4 110 hp dcı olan kampanya sonradan başladığı için ileri teslim bana uymadı.
Sizede hayırlı olsun 4x4 ilk parti türkiyeye geldi şu an faturaları kesilip sahiplerine teslim edilecek ağustos ayında yollarda bol bol göreceğiz çünkü gelen araçların neredeyse hepsi sahipli.

Duster kullanan surfçüler ;D

DaciaSurfingTeam
http://www.dacia-surfing.pl/#

Bu da videoları:
http://www.youtube.com/watch?v=S4wJeMCOzrk
http://www.youtube.com/watch?v=gstklChKO3o
http://www.youtube.com/watch?v=jRZdNQ57O3A

http://www.youtube.com/watch?v=c6EKF7nL-W0&feature=player_embedded

Ne kadar süslersen süsle..

İstersen tepesine tüy dik...

Sörf tahtası bağla ya da...

İster altın semer vur...

O kocaman gözleriyle...

Dacia..Dacia dır...

Ek olarak Arkadaşların gazına gelip suv yerine pikap aldık aslında arka kasaya gübre yükleyip görürecek bağ bahçede yok keşke duster alsaydım diyenler.( işin şakası bu beğeni meselesi Selim bey alan alır almayan almaz sizin düşüncenize göre herkesin sizin aacınızın aynısını alması lazımdı ama piyasada model ve markası değişik bir yığın araç var.

"herkesin sizin aacınızın aynısını alması lazımdı"

Asla kendi araçlarımdan birini önermedim..
(Geçmiş sayfalara bakınız...)
Benim Duster la mukayese edilecek sınıfta bir aracım yok..

Başından beri Duster in şahsında Türkiyede izlenen satış politikaları ile
vatandaşın ayakta keklendiğini söyledim ve uyardım...
Bu araca bu paranın verilmesi yerine ..
az kullanılmış sağlam bir 2. el aracı önerdim...
Yine de öneriyorum

Alanlara hayırlı olsun demiştik zaten...

SON KONULAR - FORUM