KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kızmadık rize off road teamcı arkadaş; sadece merak ettik. ;D
Montinin dediği gibi, Duster'ın huzur ve mutluluğunu mu yaşamak istiyorsun?
Yoksa Ömer beyin tezi mi geçerli: Ferrarisini satan bilgeye mi özendin?
Vergiden mi yırtmak istiyorsun? vs. vs.
Çünkü her Duster sahibinin Duster almak için bir nedeni vardır. Ama hiçbir Duster sahibinin Duster almadan önce Rubiconu olmamıştır. Bu yüzden merak ettik vesselam. ;D
hem suv sınıfı olsun artı olarak
düşük vergi olsun istiyorsak
düşük yakıt tüketimi olsun istiyorsak
servis sıkıntısı da çekmeyeyim diyorsak
fiyat açısından bu fiyatta başka araç olmadığını düşünürsek kıyaslama yapılmadan almak gerek
iyi ki de almışım
dunyanin en guzel en iyi araci bence sizin sahip oldugunuz aractir. yani herkesin kendi aracidir. kargaya gore en guzel yavru kendisinin oldugu gibi. allah kaza bela vermsin kimseye. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca ne guzel solemis yaa..
dunyanin en guzel en iyi araci bence sizin sahip oldugunuz aractir. yani herkesin kendi aracidir. kargaya gore en guzel yavru kendisinin oldugu gibi. allah kaza bela vermsin kimseye. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca ne guzel solemis yaa..
vay be Türkiye ne hale geldi..ben anadol sahibi olanın çok zengin kabul edildiği dönemleri gördüm. (nefisti ya, kontak anahtarı vinlex kaplı düz göğüste kapı anahtarı gibi duruyordu) Sonra murat 124 çıktı..vay be Türkiye neler yapmaya başladı dedik..sonra renault12 Türkiyede üretilince "tamam..Almanya oldu bu ülke" demeye başlamıştık..
Bu gün milleti hummerlar falan kesmiyor artık..)) sonumuz hayırlı olsun inş..