Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 578,070
Ynt: Neden Dacia Duster?

bilalr' Alıntı:
malzeme adaptasyonun da sorun yok yuksek teknolojiye geçtim sorun değil...(termal-infra.camera,vs.)... ortamdaki psıkodeğişim de etkiliyor insanı, mutasyon olacak nerdeyse... ok... ;D

Ne yaptınız görüntüyü cep telefonuna aktarabildiniz mi?

Etiketler

bilal bey bambaşka tellerden çalıyoruz , jiplerin hala lüx olarak görülmesi , masraflı görülmesi , imaj mevzuu bambaşka birşey "duster vergi konusunda jipten avantajlı" diye hala bilgiye dayanmayan sallama mesaj yazmak ayrı...

aynı şekilde 4 cm uzunmuş avrupa'da , yok 4 cm uzarsa jip sınıfına girer vergisi değişirmiş "duyumu" da komple yanlış bilgilendirme.
tabii bilgi sayılırsa...

neresinden tutsak , yurtdışında 4 cm uzunmuş cümlesinden mi , jip sınıfına girer vergisi artardan mı ? araba boyu uzunluğu ile vergi alakasızlığından mı ? yok yok tutacak yeri yok
neyse mevzuu kapansın , gereksiz zaten.

zamanında 4 disk frenliymiş hacı muratlar .sonradan değiştirmişler nedense ;D

Bencede kapansın... yoksa durumun manası değişecek....; (adımdan sonra açıklama yapıldığından, yanlış anlama önleme vs amaçlı bilgilendirme-cevap hakkıdır... mesajının hedefi ve amaçları tam anlaşılmadığından...)
1-"..."duster vergi konusunda jipten avantajlı...sallama mesaj..."benim lafım değil zaten, yanlış izlenim...yakışmaz da...
2-"...4 cm. uzatma..." konusu da lafım değil, konuyu bilmiyorum demişim...
3-"...tutacak hiçbirşey yok..." durmuyla ilgili mesaj kapsamında hemfikirim...
konu şimdilik kapanabilir... selamlar....

bilal bey selam , mesajlar sizin tarafınızdan yazılmamıştı zaten , serkanefe arkadaşımız yazmıştı ben de kendisine sormuştum ama es gelmedi , yeni duyumlar bekliyor sanırım

temam.. adımdan sonra, atıf yapılınca huylandım da... 8) ayrıca bazı beyanları buyutmeye gerek yok zaten, sahiplenme-stress nedenıyle çok iddialı anlık mesajlar olabiliyor, sünmesine gerek yok yani... normaldir... önemli olan tahrik-hakaret içermesin... gerisi anlaşılır... sonuçta herkes neyın ne olduğunu az çok biliyor...

s.forester' Alıntı:
serkanbey size bir soru , eğer duster 4 cm uzun olsaydı , 2010 model dusterın vergisi ne olurdu ?
Aynı şekilde 2010 model 1.5 Megan vergisi nedir ?

İşten güçten uzak kaldım forumda arada girip okuyup birşeyler beyan ediyorum sadece, ben bir eski renault çalışanı olan Duster sahibi bir arkadaşım duydum sadece o kadar. Ne ne değildir, vergilendirme sistemeye neye dayanır bilemem, bende zaten böyle birşey varsa sizlerden öğrenmek adına yazdım üstadım.

tamam o zaman

bilginiz olsun artık jip-hususi otomobil motorlu taşıtlar vergisi açısından bir fark yok , arabanın boyu uzayınca jip klasmanına giriyor vergi değişiyor gibi bir durum da yok. 2 kıstas var öncelikle yaş ve motor hacmi. sonrasında ticari araç - minibüs otomobil - kamyonet vs vs ayrımlar var. bir de tabii mtv bedeli kasko değerinin %5ini geçerse bir alt dilimden değerlendirme var. bu da daha çok klasik otoları ve büyük hacim eski araçları ilgilendiren bir konu.

o yüzden duster 1300-1600 arası otomobiller ne öderse onu öder.