KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Alp bey, VKOD'un Haziran ayında Çanakkale Şehitlik gezisi var. Gezileri zevkli ve güzel geçiyor. Geçen sene biz misafir olarak onlara takılmıştık Bu sene de misafir davet ederler herhalde. Cenk Bey'le görüşebilirsiniz.
12-13 Mart tarihlerinde olmasa. Belki o tarihte bu gruptan VKOD un Cumalıkızık - Oylat gezisine katılmak isteyen olur. Farklı bir tarihde olursa VKOD ve AVD den vosvos karavanlarla katılan olabilir. Daha geniş katılımlı bir gezi olur.
MYWAY' Alıntı:
VOLKSWAGEN KAPLUMBAĞA OTOMOBİL DERNEĞİ-İSTANBUL
2011 YILI ETKİNLİK PROĞRAMI
16.01.2011-Pazar
Engelliler ve Vosvos - Sokak Kültür, Sanat Merkezi Etkinliği
13.02.2011-Pazar
Sevgililer günü kutlaması
12-13 Mart 2011
Cumalıkızık – Oylat kaplıcaları
16-17 Nisan 2011
Burgazada Etkinliği
23.04.2011-Cumartesi
Çocuk bayramı Etkinliği
08.05.2011-Pazar
Anneler Günü Kutlaması ve Derneğimiz Kuruluş Yemeği
19-20-21-22 Mayıs 2011
AVD 4.Bus Buluşmasına Katılım
Haziran 2011
Kefken Etkinliği
18-19 Haziran 2011
Çanakkale Şehitlik Gezisi ve Babalar Günü Kutlaması
02-10 Temmuz 2011
Geleneksel Caretta – Caretta Etkinliği
20.08.2011-Cumartesi
İftar yemeği
30-31 Ağustos / 01 Eylül
Ramazan Bayramı Etkinliği – Kastamonu Pınarbaşı
aslanahmet' Alıntı:
Alp bey, VKOD'un Haziran ayında Çanakkale Şehitlik gezisi var. Gezileri zevkli ve güzel geçiyor. Geçen sene biz misafir olarak onlara takılmıştık Bu sene de misafir davet ederler herhalde. Cenk Bey'le görüşebilirsiniz.
12-13 Mart tarihlerinde olmasa. Belki o tarihte bu gruptan VKOD un Cumalıkızık - Oylat gezisine katılmak isteyen olur. Farklı bir tarihde olursa VKOD ve AVD den vosvos karavanlarla katılan olabilir. Daha geniş katılımlı bir gezi olur.
aslanahmet' Alıntı:
Halil bey teşekkürler.Sizde bu arada hoş geldiniz,isterseniz kendinizi,isterseniz burada tanıtabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.1260
Gökhan bey biz genelde at yarışında gibiyiz son anda bir sürü insan burnunu bende varım diye sokar merak etmeyin.Tarih daha belli olmadı,mart ayında düşünüyoruz .
Sayın arkadaşlar!
Biz Haldun(taiga) ile 15 tatilde beraber seyahat yapacaktık ama olmadı, ben bu hafta Bursaya gelince (karavanın içinde ufak tadilatlar için) yakın bir yerlere gideriz diye konuşmuştuk, İmaj karavana geldiğimde Erden ağbiyle (erdenbay) ile karşılaştık ve yakın yöre Gölyazı'da bir hafta sonu programına karar verdik.
Şimdilik Ben (karagozlers), Haldun (taiga), Erden ağbi (erdenbay) ile sevgili medaratörümüz Cem (orsaalabanda) ile beraber 04.03.2011 Cuma akşamı itibariyle Bursa-Gölyazı'ya hafta sonu kampına karar verdik.
Katılmak isteyen tüm arkadaşlara bu açık davetimizdir.
hoşbulduk Bülent bey ve diğer arkadaşlar, insan uzakda olsa bile kendini yakında hissediyor öyle güzel fotoğraflarla, ben türkiyeye ikikez karavan ile geldim, birinci geldiğim 2009 daki karavan sağda.
Birkac tane gezilerimi sizlerle paylaşayım istedim avrupa turumda var buyurun