Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,998
Ynt: Navara Kullananlar

Barbaros saol kardeşim tşk ederim ... :D beni artık lütfen okyanus tarafından ararmısın...... ;D genelde diplerde atlantis i arıyor olacağım...... ;D ;D beklediğimize değdi elementçi kardeşlerim de ilgilenince güzel birşey ortaya cıktı onlara da tşk etmem lazım burada.... ;)

Etiketler

tekrardan güle güle kullan bülent abi kilitli diff ve vinçten sonra birşey kalmıyor sanırım :smiley: Önceki Mesajımdada Belirttiğim gibi İst/Bahçeşehire Yakın Standart Araca zarar vermeyecek ancak sadece 4wd bir aracın girebileceği parkurlar varmı elinizde ;D

günaydın arkadaşlar.. ;) valla Aykut haklısın kilitli dif ten sonra vince de gerek yok ondan sonrası sadece keyif artık .... ;) artık sadece yol programlarına bakacağım nerede ne var ve nasıl gidiliyor diye ... ;D valla dediğin bölgede benim bildiğim bir rota yok ama bilen arkadaşlar cıkabilir......

selamlar :smiley:

Duran cım şimdiden hayırlı tezkereler,kardeşinin bi iahtiyacı v.s olursa hebr ver muhakkak.
Telefonumu biliyosun,kardeşine ver benim telefonu,bişey lazım olduğunda arasın ;)

ok erkan abi cok teşekkürler saygılar...

bu arada lastikler satılıktır bilginize arkadaşalar 265/70/17 cooper stt vinç var satılık t-max 6 tonluk arka navara kapak satılıktır baklip dediğimiz haberiniz ola arkadaşalar...

lastikler 2000 tl diyorum daha 1000 km de 5 adet

vinç 1000 tl sıfır halatlı

arka baklip kapak 1000 tl

ayrıca yükseltme kiti 5 cm 500 tl

lastikler 1000 km olmadı,vinç 1 kere agaca baglandı söküldü,arka kapak muayyer ter temiz bunları aracı satıyorum o yüzden satıyorum bilginize yoksa hepsinden cok memnunum...saygılar

Duran hayırdır... ??? arabayı parça parça satılığa cıkardın... :smiley: neler oluyor kardeşim.....anlat bakalım merak ettim ..... ???

sen bana güzel mail yolla ben sana süpriz yapacam hahahahaa yok abi ben asfaltlara dönecem subaru ımpreza sti alıcam kafaya koydum bide yanına ufak dizel bi araç ohh misss...

arabamıda sat bi zahmet abi aklında olsun 2008 100.000 km de

tamamdır sen merak etme mailler yolda .... ;D ;D ;D e hayırlısı olsun diyelim kardeşim impreza da sıkı aractır ..... arabayla ilgili olarak sağa sola söylerim bakalım birşey cıkacakmı...?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ooo Duran,yakışır ;D
Birazda asfaltı kazıyalım diyosun yani ;D
Makinayla ilgili haberdar et beni ,burdakilerin biçoğunu biliyoruz ;)

etmemmi abime bak daha draglarda sponsor olacaksınız bülent abi,sen,barbaros abi ;D ;D ;D

ama önemli olan şu navarayı hemen vermemis o verilirse gerisi kolay ;D ;D

Günaydın Beyler,
Duran kardeşim benimde bir zamanlar hayalim olan aracın peşine düşmüşsün, umarım yakın zamanda alırsında bizide bindirirsin ;D

Sinbad' Alıntı:
Günaydın Beyler,
Duran kardeşim benimde bir zamanlar hayalim olan aracın peşine düşmüşsün, umarım yakın zamanda alırsında bizide bindirirsin ;D

inş abicim alalım gezme işi kolay ;D ;D ;D ama önce navarayı verelim ;D ;D

Duran ne kadar istiyorsun? Benim alt komşu 3 gün önce aradığını söylemişti, ya da senin telefonunu vereyim arasın konuşun.

50.000 tl istiyorum ama ufakda olsa ikram yaparım ama orjinal bi şekilde sahibinden comdan da bakabilir arama kısmına adana diye yazarsa cıkar...

NVR01' Alıntı:
etmemmi abime bak daha draglarda sponsor olacaksınız bülent abi,sen,barbaros abi ;D ;D ;D

ama önemli olan şu navarayı hemen vermemis o verilirse gerisi kolay ;D ;D

Duran hayatım ohooo drag felan diyosan senin baya işin var abicim ;D
Bu haliyle bişey olmaz.
Bak sana bi örnek veriyim bi araç hazırladık STI değil ama WRX efsane kasa hani,şu anda 560 hp civarında makina ve dahada önü açık,ama o makina bile şu anda net kafaya oynıyamıyo.
Yanılmıyorsam Ankarada bitane hazırlanıyoi,hedef 1000 beygir :eek: son durumdan haberim yok ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR