Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,993
Ynt: Navara Kullananlar

duranım ne yağtın sen yahu tümden sattın bizi biz hiç değilse satıp başka makina toplıycaktık yahu

Etiketler

bsayil' Alıntı:
duranım ne yağtın sen yahu tümden sattın bizi biz hiç değilse satıp başka makina toplıycaktık yahu

Yok enişte yok.
Biz bununla taaa 3-5 ay önceden konuşuyoduk STI diye meeliyodu taa o zamanlar ;D

Şimdi ben sana söyliyim;

Önce asfalt için sağlam makinalar yapılır,gazlanır,yarışlara katılınır v.s
Sonra yaş ilerledikçe,yerden yükselme isteği belirir,dağa,ormana vurmaya başlar kendini insan.
Artık yüksek hız ve buna bağlı adrelanin fazla gelir zamanla...
Ardından dediğim gibi,yeşillik,beyazlık,doğa sevdası ağır basar (eee yaş var ya,toprak çekiyo adamı ;D ;D ;D )
Süreç böyledir,Duran'daki süreç böyle olucak ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok enişte yok.
Biz bununla taaa 3-5 ay önceden konuşuyoduk STI diye meeliyodu taa o zamanlar ;D

Şimdi ben sana söyliyim;

Önce asfalt için sağlam makinalar yapılır,gazlanır,yarışlara katılınır v.s
Sonra yaş ilerledikçe,yerden yükselme isteği belirir,dağa,ormana vurmaya başlar kendini insan.
Artık yüksek hız ve buna bağlı adrelanin fazla gelir zamanla...
Ardından dediğim gibi,yeşillik,beyazlık,doğa sevdası ağır basar (eee yaş var ya,toprak çekiyo adamı ;D ;D ;D )
Süreç böyledir,Duran'daki süreç böyle olucak ;D

anladım biz yaşlı sınıfına giriyoruz abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Duran hayatım ohooo drag felan diyosan senin baya işin var abicim ;D
Bu haliyle bişey olmaz.
Bak sana bi örnek veriyim bi araç hazırladık STI değil ama WRX efsane kasa hani,şu anda 560 hp civarında makina ve dahada önü açık,ama o makina bile şu anda net kafaya oynıyamıyo.
Yanılmıyorsam Ankarada bitane hazırlanıyoi,hedef 1000 beygir :eek: son durumdan haberim yok ama :smiley:

ewt abicim hepsinden haberim var ankara daki araba tork garajdan korhanın arkadaşımdır kendisi zaten bende alınca orda yapıcam arabayı ama benim iddiam felan olmıyacak zevk için yapacam 650 hp honda s2000 yaptım geri söktüm sattım ama sti öyle olmuyacak allahın izni ile ömür boyu durucak cocuklarım binecek inş... ;D ;D ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: oo pist işine dalmışız hadi hayırlısı bakalım duran...... ;) arabayı hazırlada bir an evvel görelim bakalım merak etmeye başladım şimdiden.......

valla Erkan kronolojik cetveli sunmuş ..... ;D ne diyim tam cuk oturmuş .... :D ama Türkiye de hız ve adrenalin için yapacak başka birşey yok ben 53 yaşındayım bana kalsa pistten eve gelmem ama trafik bırakmıyorki ...!!! sürat yapmak hergecen gün daha da süratli yol yapmak kadar zevkli birşey yok da ..... yapacak yer nerede....? pist desen pist yok eh caddelerde bu iş olmuyor en güzeli kendini dağlara taşlara vurmak ne dersin TEKİLA TANRISI ... ??? hiç olmazsa oralarda yükseklikten dolayı ALLAH a yakın duruyorsun ... ;D ama Duran kardeşimi destekliyorum .....yakışır kendisine...... :D

red34' Alıntı:
... pist desen pist yok eh caddelerde bu iş olmuyor en güzeli kendini dağlara taşlara vurmak ne dersin TEKİLA TANRISI ... ??? hiç olmazsa oralarda yükseklikten dolayı ALLAH a yakın duruyorsun ...

Evet abi,bu yorum cuk oturmuş ;D
Artık dağ,taş,yayla v.s ;D

Duran,makinayla ilgili gelişmelerden haberdar et beni ;)

Erkan sen şimdiden lastik siparişlerine başla kardeşim.... ;) hatta 3 takım olsun anca dayanır lastikler......

bsayil' Alıntı:
bu csc 3 kayadamı çamurdamı iyidir erkan abeyyyyyyy

bizde alalım birer tane

;D ahahaha hee evet evet,STI la kaya yapıcaz ahahaha ;D

Yok enişte,biliyosun forum düzeyinde ayrıntıya girmiyorum ammmaaa;
Hani asfalta resmen yapışan cinsinden bu,fena bişey bu ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ahahaha hee evet evet,STI la kaya yapıcaz ahahaha ;D

Yok enişte,biliyosun forum düzeyinde ayrıntıya girmiyorum ammmaaa;
Hani asfalta resmen yapışan cinsinden bu,fena bişey bu ;D
;D ::smiley: :eek:

tık tık tık .... ??? kimse yokmu burada...!!! millet düştü gezinin peşine..... :D neyse ben nöbet tutayım bari..... ;D

doğrudur Aykut ..... :D bir daldılarki cıkamıyorlar....... ;D uyanınca gelirler ama şüphem yok.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR