bsayil' Alıntı:duranım ne yağtın sen yahu tümden sattın bizi biz hiç değilse satıp başka makina toplıycaktık yahu
CDM-SUBARU' Alıntı:Yok enişte yok.
Biz bununla taaa 3-5 ay önceden konuşuyoduk STI diye meeliyodu taa o zamanlar ;D
Şimdi ben sana söyliyim;
Önce asfalt için sağlam makinalar yapılır,gazlanır,yarışlara katılınır v.s
Sonra yaş ilerledikçe,yerden yükselme isteği belirir,dağa,ormana vurmaya başlar kendini insan.
Artık yüksek hız ve buna bağlı adrelanin fazla gelir zamanla...
Ardından dediğim gibi,yeşillik,beyazlık,doğa sevdası ağır basar (eee yaş var ya,toprak çekiyo adamı ;D ;D ;D )
Süreç böyledir,Duran'daki süreç böyle olucak ;D
anladım biz yaşlı sınıfına giriyoruz abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Duran hayatım ohooo drag felan diyosan senin baya işin var abicim ;D
Bu haliyle bişey olmaz.
Bak sana bi örnek veriyim bi araç hazırladık STI değil ama WRX efsane kasa hani,şu anda 560 hp civarında makina ve dahada önü açık,ama o makina bile şu anda net kafaya oynıyamıyo.
Yanılmıyorsam Ankarada bitane hazırlanıyoi,hedef 1000 beygirson durumdan haberim yok ama
![]()
red34' Alıntı:... pist desen pist yok eh caddelerde bu iş olmuyor en güzeli kendini dağlara taşlara vurmak ne dersin TEKİLA TANRISI ... ??? hiç olmazsa oralarda yükseklikten dolayı ALLAH a yakın duruyorsun ...
red34' Alıntı:Erkan sen şimdiden lastik siparişlerine başla kardeşim....hatta 3 takım olsun anca dayanır lastikler......
CDM-SUBARU' Alıntı:;D
Adamın lastikler belli abi , CSC 3
bsayil' Alıntı:bu csc 3 kayadamı çamurdamı iyidir erkan abeyyyyyyy
bizde alalım birer tane
;D :CDM-SUBARU' Alıntı:;D ahahaha hee evet evet,STI la kaya yapıcaz ahahaha ;D
Yok enişte,biliyosun forum düzeyinde ayrıntıya girmiyorum ammmaaa;
Hani asfalta resmen yapışan cinsinden bu,fena bişey bu ;D