Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,998
Ynt: Navara Kullananlar

Ben sarıyerin arkasından karadenize doğru çıkıyorum genelde kışın gayet güzel oluyor...

Etiketler

evet oralarda güzel oluyor ... birkac kere denedim ama sizin rotanızı verirseniz oralarıda denerim ... ;) ama önce köyde kahvaltı gerekli...... ;D

Sarıyerden garipçe köyüne giderken( boğazın girişi oluyor) , üst yoldan orman yoluna doğru saptıktan sonra baya güzel bir iniş var çamurda zaten araba kendi gidiyor bir şey yapmaya gerek yok ;D ordan sağa doğru devam ....denizi görene kadar.Şile tarfındada ağva yolunda arziye girmiştim oralarda fena değil...Bu hafta sonu Kartalkayadayım bol kara gireceğim .

aa o yolu biliyorum gecen kış girdim ben ve plakayı bırakıp cıkmıştım..... ;) ağva tarafı da fena değildir dalınacak baya yol var bizim tarafta....... kartalkaya resimlerini bekliyoruz o zaman ... ;) size bol çamur ve kar diliyorum..... ;D

8-9 resim çektim Abi, gerçi hepsi kafes içindeydi, rüzgar çoktu diye hayvanları dışarı çıkarmadık. Benim Kaplan'a eş aramaya başladım şimdiden, yaza doğru bir tane ayarlayacaklar

1.jpg

maşallah ya hepside cok şeker .. :D ah ah biraz vaktim olsa 2-3 tane alırımda nasıl ilgilenirim bütün mesele bu.... ??? benim eğitimimden gecen canavar olur.. ;) dur dur aklımı karıştırma... ;D

slm millet sonunda geldim ne var ne yok abiler kardeşler nasıl keyifler... ;D ;D ;D

Arkadaşlar İst/Bahçeşehire yakın güzel rotalar varmı acaba elinizde standart bir araçla kırıcı olmayan ama sadece 4 çeker aracın geçebileceği bir parkur :-\

CDM-SUBARU' Alıntı:
Duran nerelerdesin sen ya :smiley:

geldim abi işler yogundu biras o yüzden forumla ilgilenemedim..nasılsınız ne var ne yok ...
red34' Alıntı:
kaçak hoşgeldin... ;D nerelerdeydin bakim sen.... ??? keyifler yerindemi.......?

abi iyi iyi şükür sizde ne var ne yok ayşe abla nasıl iyimi selam söyle + güsel haber ufak kardeşim istanbul harbiye askeri müzeye düştü 12 ay orda gelip gidecem sık sık inşallah... ;D ;D ;D ;D

bülent biiiii gözün aydın hayırlı olsun ;D ;D ;D

durancım hayırlı teskerelerrrrrrrrrrrrrrrrr biladere

bsayil' Alıntı:
bülent biiiii gözün aydın hayırlı olsun ;D ;D ;D

durancım hayırlı teskerelerrrrrrrrrrrrrrrrr biladere

teşekkür ederim abicim cümlesine kazasız belasız teskereler

ooo ne güzel ya Duran ...senin adına sevindim kardeşim cok iyi olmuş senide bahaneyle görürüz artık..... ;D hatta arabayı da getir ufak ufak değiştiririz burada..... ;D Ayşe ablan da iyidir onunda selamları var hepinize .... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR