Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,010

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

devam...

snorkel..... 001.jpg

devam... en son da üst kapak altına yaprak ve dal parçaları gitmesin diye ince bir metal parcasıda boyanarak eklendi .....

snorkel..... 005.jpg

Bülent hayırlı olsun bu durumda kapı lastikleri ve cam fitillerinede güveniyorsan hadi buyur 2m derine dalmaya gidelim ;) ama ben dalış tüpü olmadan dalmam :D :D :D :D varmı aracında :D

Bülent Abi hayırlısı olsun. En sonunda kavuştun snorkeline. Araçtada çok güzel durmuş.
Şimdi sırada ne var ;D ;D ;D

saol Berk tşk ederim kardeşim... ;) asıl operasyon bundan sonra can alıcı bir nokta olacak.... ??? kilitli defransiyel operasyonu var sırada... :eek: kafama tam oturmayan bir iki nokta var ondan sonra işlem tamamdır... ;D

bülent abi maşallah çok şık olmuş araç en kısa zamanda okyanus geçişlerinin fotoğraflarınıda eklersin artık 8 gözle bekliyoruz :D

ya Turgay neredesin sen... ??? az daha kaptan ilanı veriyordum ya.... ;D görev seni bekler burada...... ;)

Pılımı pırtımı toplayıp geliyorum Abi, hadi yine iyisin kaptın Uzakyol Kaptanını :D
Bugün kardeşimle Karabaş ve Akbaş yetiştiren bir çiftliğe gittik, görmeliydin Abi muhteşem köpekler var :smiley:

ya dur azdırma beni.... :D köpek dedinmi dayanamıyorum ben.... ;D birkaç resim cekseydin bari .... ??? e herhalde kaptan olarak seni seçeceğim başka yolu varmı ... ;D

Selam araba hoş güzelde yukarıdaki resimlerde asfalt çıkmış ortaya yani off road olmamış on road olmuş....bu araba için gerçek bir arazi parkur lazım , arabaya ayıp olmasın :smiley:.Snorkel hayırlı olsun maliyet nedir acaba ??

tşkler maliyet 250 euro artı kdv diyelim .....görünen yol zaten bana ait bir yol kışın buz pisti niyetine kullanıyorum ....yazın şile ormanları yetiyor bana gkhn .....yada şile deki kros parkı ... ;) sen hangisini tercih edersen artık.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR