KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tolga gerekli cevabı yazmış ...allahtan Tolga buradaymış kurtuldum... bence sizlerin en büyük şanssızlığı istanbul dışında olmanız....bu tip araclardan anlayan ustalar pek yok malesef....verdikleri fiyatta eh işte...bence istanbul daha ucuz....
Sağol abi, herkes iyi. Zamanın büyük kısmı işte kalan kısmıda canavarlarla geçiyor. Malum artık 2 taneler
Bizdenden selam ve saygılar. Görüşürüz abi.
red34' Alıntı:
Burak günaydın kardeşim ... estafurullah ya ne demek kardeşler arasında öyle şeyler problem olmaz...bende seni özledim ... evdekiler nasıllar cocuklar ne alemdeler..benim için onları öp lütfen ....herkese slm ve sevgiler....en kısa zamanda görüşmek üzere.....
lastik takmamış , o arabaya kupadan yükseltme ve vinçli ön tampon bide büyük ebad mt lastik. canavar olur çıkar ama km si fazla yorgun araba otomatik şanzımanı turbosu vs masraf açablir
Doğuş arabanın fazla birşeyi yoktu zaten navara farkı... ;D sadece boya yada kaplama işi vardı onu hallettim...onuda başaramadılar ... mekanikte herhangi bir sıkıntı yok asayiş berkemal.....zaten araba cıkar cıkmaz çanakkale ye gittim bayramda vede şehitlikleri gezdim baya güzeldi..eğer gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim...benim 2.ci gidişim ama ilk sefer gibi heyecanlandım....yarın bir kac resim atarım sayfaya hareket olur......