Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,450
Ynt: Navara Kullananlar

son kez devam... ;D

YEDEK PARÇA 004.jpg

YEDEK PARÇA 004.jpg

Etiketler

Merhaba Bülent Bey,
Hayırlı olsun. Aracınızı yavaş yavaş tank formuna çeviriyorsunuz, pek yolda tutmazsınız artık :smiley: Peki muhafazaları nerede taktırdınız, serviste mi? Birde ekipman orjinal mi yoksa siz mi yaptırdınız?

barbaros abi slm lar telefona bakamadım kusura bakma musait değildim dönecektim ama yeni cıktım saat geç olunca aramadım ... bülent abicim 10numara olmuş korumalar ama biraz tas şeklinde ya çamur birikmiyecekmi birikirse kötü olur sürekli sıkısır ya o bakımdan ....saygılar

sinbad kardeşim merhaba nasılsın ...? evet haklısın yavaş yavaş tank formuna gidiyorum ... ;D son sürprizde arkaya uçaksavar sistemi... ;D ;D ;D bu iş epeydir aklımdaydı arazide özellikle derin su geçişleri ve kayalık yerlerde heran tehlike var önlem almakta yarar var bence......aynı dert sizlerinde başında aklınızda bulunsun.........taktığımız parçalar dizayn benden imalat nedim usta dan denetleme de nissan dan oldu ve tam puan aldık ;D baya sıkı birşey cıktı ortaya.........en son yapılacak iş vinç kaldı onuda taktıkmı işlem tamamdır ;) sen ne zaman kahve içmeye geliyorsun bekliyorum ona göre..... :smiley: şimdilik bu kadar desem ayıp olmaz değilmi..? görüşmek üzere.....

nvr01 kardeşim slm :smiley: evet o konuda haklısın bütün işlemi yaptıktan sonra aklıma bu soru gelmedi değil.. :D ama ne demişler TÜRK ün aklı sonradan gelir... ;D ;D artık yapmış olduk denemeler sırasında bir sıkıntı olursa hallederiz artık ne yapalım ......ama d3ediğim gibi aynı sıkıntılar sizde de olabilir alt tarafa dikkat diyelim.........kolay gelsin........

Merhaba Bülent Bey,
Aslında pazartesi İstanbul'da olacaktım ama şimdilik gelemeyeceğim çünkü cenazemiz var, süre bir hafta kadar daha sarkacaktır.
Aksesuarlar yeniden hayırlı olsun, iyi düşünmüşsünüz ve doğrudur, benimde ihtiyacım olacak, sizin Usta'dan bende yaptırım olmazsa, hele br asıl yükseltmeyi halledeyim.

başınız sağolsun kardeşim :'( gelince görüşürüz problem değil.................

arkadaşlar yaşıyormusunuz ??? ne ses var nede gelen giden diyelim...herkes suspus vaziyetinde... :-X

Barbaros kardeşim slm :smiley: tanışma toplantısı nasıl geçti..? resimler ne alemde bekliyoruz...... ;)

artık herkese özel yazıyorum haberiniz olsun... :D :D duran kardeşim arka kapak ne oldu takıldımı kazasız belasız ...? ve tabiki resimleri bekliyoruz......kolay gelsin......

elementci kardeşlerim :smiley: yeni tlf numaralarınızı rica etsem ayıp olmaz değilmi..? tşkler.........

Herkese Merhaba,

Daha önce sizlerden almış olduğum bilgiler doğrultusunda 4x4 LE'de karar kıldım. İyi bir pazarlık sonrası bayağı bir indirimde aldım. Banka ile ilgili işlemleri halledip ve bugün itibari ile siparişini verdim. İlk 6 aylık vergiden yırtmak için Ocak ayının ilk haftası teslim alacağım. Normalde çok kısa bir süre olmasına rağmen heyecandan bu süreyi bile beklemek zor geliyor. Aracı tanır tanımaz değişiklikler yapmaya başlayacağım. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

hayırlısı olsun berk :smiley: aracını güle güle kullan sana bol çamurlu günler diliyorum..... ;) ne renk tercih ettin kaça mal oldu biraz anlatırsan seviniriz.....bu arada yapmak istediklerinide bize yazarsan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.seni dinliyoruz..... :D

Teşekkür ederim Bülent bey,
Renk tercihim siyah oldu. Bence koyu renkte çamur daha güzel duruyor. :smiley: Yılsonu olduğundan olsa gerek liste fiyatı üstünden yaklaşık 8000 TL'lik bir indirim yaptırdım.

Muhtemelen Radyo yerine Navigasyon cihazı alıcam. Servisin önerdiği cihazın arka görüş kamerası da var. Bu özelliği sayesinde eşiminde kullanımı ve park etmesi kolaylaşaktır. Malum gece vakti bir yere gider gelirken her zaman kullanamıyorum :D Ayrıca arkaya çeki demiri içinde gene servisten fiyat bekliyorum. Araç trafiğe çıkmadan taktırırsak bir daha ruhsat işi ile uğraşmam.

Bu araç benim ilk 4x4 araç deneyimim olacak. Bu nedenle 4x4 nasıl kullanılır önce onu öğrenmeyi düşünüyorum. Daha sonrasında yükseltme, vinç, far gibi ekipmanları eklemeyi düşünüyorum.

Bu arada aracın orijinal lastikleri nasıldır. Bana söyledikleri aracın üzerinde 255/65 R17 lastik olduğu. Bu lastikler ile ilk öğrenme aşamasında hafif arazi şartlarında zorlanırmıyım?

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim Selam :smiley: tanışma toplantısı nasıl geçti..? resimler ne alemde bekliyoruz...... ;)

abi selam resimlerle ilgili linki sanırım yarın burada paylaşacağım

berk bey sizede hayırlı olsun aramıa hoş geldiniz zmnl herseyi hllederiz

durncımkapak eline ulaşmış olmalı taktırdıktn sonra sresimleri yollar isen mutlu oluru

valla renk tercihi tamamen size kalmış hayırlısı :smiley: navigasyon ve kamera da olumlu eşiniz için avantaj....... lastikler zaten standart ve bence bir süre onları kullanın yada yok ben hemen araziye dalıcam diyorsanız değişiklik şart....forumdaki 1. sayfadan itibaren yazılanları okursanız sizi baya aydınlatacak fikirler bulabilirsiniz .....eğer istanbul daysanız ben buradan size yardımcı olurum problem değil..... ama herşeyden önce arabanıza iyice bir alışmaya bakın daha sonra diğer işleri buradan konuşuruz ....size kolay gelsin görüşmek üzere............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri