Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,450
Ynt: Navara Kullananlar

Duran bence difransiyelle ilgili iyi bir ustaya danış yükseltme ile ilgili bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü aynı servise bende defalarca gittim adamların tamircilikle servislikle yakından uzaktan ilgisi yok 98 nissan pikabımın kaloriferi ısıtmıyordu tesadüf önünden geçerken uğradım arabayı 3 saat incelediler gösterge paneli komple değişecek dediler daha sonra sanayide termostatı değiştirdim hem de 285 masseyinkiyle 5 tl ye arızam halloldu

Etiketler

gozukara' Alıntı:
Duran bence difransiyelle ilgili iyi bir ustaya danış yükseltme ile ilgili bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü aynı servise bende defalarca gittim adamların tamircilikle servislikle yakından uzaktan ilgisi yok 98 nissan pikabımın kaloriferi ısıtmıyordu tesadüf önünden geçerken uğradım arabayı 3 saat incelediler gösterge paneli komple değişecek dediler daha sonra sanayide termostatı değiştirdim hem de 285 masseyinkiyle 5 tl ye arızam halloldu

slm gözükara ya bende gıcıklandım bugun gün boyu araba dışarıdaydı ne ses var ne bişe kafayı yiyorum herhalde satacam sorun yok ama bilmiyorum şaşırdım kaldım...

Duran ses gittiyse kampanaya küçük bir taş girmiş ve daha sonra çıkmış olabilir yada şaftın arka istavrozundan ses gelebilir benimki daha 60.000 de garantideyken istavrozu dağıttı dışardan amerikan malı bitane buldum taktırdım hem de servisin 5 te 1 fiyatına

gozukara' Alıntı:
Duran ses gittiyse kampanaya küçük bir taş girmiş ve daha sonra çıkmış olabilir yada şaftın arka istavrozundan ses gelebilir benimki daha 60.000 de garantideyken istavrozu dağıttı dışardan amerikan malı bitane buldum taktırdım hem de servisin 5 te 1 fiyatına

alla alla valla kanka şimdi biras rahatlattın beni dur bakalım musait olunca bi göstereyim bi ustaya sağolasın...

elementci kardeşlerim ;) aklıma birde arka kapak üstüne sepet geldi acaba nasıl olur acaba bunuda resimleyebilirmisiniz...? kapak sizin zaten onun üstüne sepet olarak ne uyguluyabiliriz ..? orası biraz daha aklıma yatıyor jerrycan ve stepne oraya konulabilir gibi görünüyor ne dersiniz..? tşk ler........

red34' Alıntı:
elementci kardeşlerim ;) aklıma birde arka kapak üstüne sepet geldi acaba nasıl olur acaba bunuda resimleyebilirmisiniz...? kapak sizin zaten onun üstüne sepet olarak ne uyguluyabiliriz ..? orası biraz daha aklıma yatıyor jerrycan ve stepne oraya konulabilir gibi görünüyor ne dersiniz..? tşk ler........

Arka kapak üzerine sepet koyamazsınız bülent bey sizde BAKFLİP var. Sepet koyduğunuz zaman kapak açılıp kanırken problem yaşarsınız.Bir uygulama yapılabilir ama hem arka görüşü tamamıyle kesmiş olursunuz hemde söylediğim gibi kapağı etkiler

doğrudur görüş kapanır da ne kadar..? arka kapak zaten hiç açılmıyorki ;) yani bagajı pek kullanmıyorum :D ama fenada durmaz gibi geldi bana........

NVR01' Alıntı:
alla alla valla kanka şimdi biras rahatlattın beni dur bakalım musait olunca bi göstereyim bi ustaya sağolasın...

kardeş kapağını yolladım al bakalım
haber verirsin

bu arada ufacık şeylerede cannı sıkma

servise hiç takılma askıllı bişey söyleyen servisle karşılaşmadım ben hiç bugüne kadar

sohbet muhabbet ne güzel ya ben u sayfayı açarken bu kadar kalabalıklaşacağımızı hayal ble edememiştim
hatta yalnızlıkldan aracı satmaya bile karar vermiştim

bsayil' Alıntı:
kardeş kapağını yolladım al bakalım
haber verirsin

bu arada ufacık şeylerede cannı sıkma

servise hiç takılma askıllı bişey söyleyen servisle karşılaşmadım ben hiç bugüne kadar

sohbet muhabbet ne güzel ya ben u sayfayı açarken bu kadar kalabalıklaşacağımızı hayal ble edememiştim
hatta yalnızlıkldan aracı satmaya bile karar vermiştim

eeee şimdide sayfana girmiyorsun ,yapın bir nissan buluşmasıda görelim şu nissacıları bakalım ;) ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
eeee şimdide sayfana girmiyorsun ,yapın bir nissan buluşmasıda görelim şu nissacıları bakalım ;) ;D ;D ;D

kaç gündür ilk defa ım bilgisayarı önüme yahu

nissan buluşmasını düşüneneler olmuş ama
çok organize bir şey değil dağılıma göre antalya uygun gibi göründü davet yaptık icazet olursa toplanacaklar bakalıom

bsayil' Alıntı:
kaç gündür ilk defa ım bilgisayarı önüme yahu

nissan buluşmasını düşüneneler olmuş ama
çok organize bir şey değil dağılıma göre antalya uygun gibi göründü davet yaptık icazet olursa toplanacaklar bakalıom

gezinin linkini verde bari ,nissanları oralarda görelim bakalım ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.new;topicseen#new

arkadaşlar ANTOFF OLARAK yukardaki linkde belirttiğimiz bir organizasyona ev sahipliği yapacağız
ilginizi vekatılımınızı bekleriz

marka model önemli değil maksat gönüller hoş olsun

Barbaros kardeşim güzel davetiniz için tşk ederim :smiley: forumdaki arkadaşlardan katılmak isteyenler olacaktır muhakkak .... herhalde seninle irtibata geçerler benimde sana yolladığım msj daki nedenlerden dolayı katılmam pek mümkün görünmüyor ama ilk fırsatta yanındayım yine de şahsım adına tşk ederim........görüşmek üzere.........

Arkadaşlar bugünde aracın karter muhafazası , defransiyel ve depo muhafazasını taktırdım yani arabanın altıda sağlama alındı ;D gerçi ilk deneme de sürtünme problemi cıktı ama onuda hallettik evelallah ;D taktığım parçaların resimleri de aşağıdaki gibidir. Bilgilerinize.............

YEDEK PARÇA 002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri