Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,440
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
elementci kardeşlerim :smiley: yeni tlf numaralarınızı rica etsem ayıp olmaz değilmi..? tşkler.........

Merhaba Bülent Bey,
Yeni telefon numaralarımız diye bir şey yok aslında biz halen eski numaralarımızı kullanıyoruz :smiley: Ama yine de vereyim . 0532 215 19 33 / 0532 742 38 53 / 0216 360 83 60

Etiketler

Barbaros saol kardeşim tşk ederim.... bakalım neler olmuş ;) yarını bekliyorum.........

berkguray' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Daha önce sizlerden almış olduğum bilgiler doğrultusunda 4x4 LE'de karar kıldım. İyi bir pazarlık sonrası bayağı bir indirimde aldım. Banka ile ilgili işlemleri halledip ve bugün itibari ile siparişini verdim. İlk 6 aylık vergiden yırtmak için Ocak ayının ilk haftası teslim alacağım. Normalde çok kısa bir süre olmasına rağmen heyecandan bu süreyi bile beklemek zor geliyor. Aracı tanır tanımaz değişiklikler yapmaya başlayacağım. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Element Trade olarak bizimde hayırlı olsun dileklerimizi kabul et :smiley: Görüşmek üzere.

tlf için tşkler....... vinç fiatlarınız acaba nedir ve tabii hediyesi ne olacak desem ayıp olmaz değilmi.. ;D

Hepinize teşekkür ederim.

Açıkcası aracı aldığım günden itibaren vakit bulabildikçe arazi şartlarında denemek istiyorum. İzmir'de oturtuğum için genelde kardan ziyade çamura girerim diye düşünüyorum Bu nedenle Copper ST düşünüyorum. Ancak kullanmak için araçta herhangibir değişiklik yapmam gerekicekmidir bu konuda bir bilgim yok.

vay vay vay vayyyyyy ;D ;D bu ne ya fiatlar ucmuş valla :mad: zor dostum zor şarkısı eşliğinde :D biz başka markalara yöneliyoruz o zaman ...... bu rakamlara kimse takmaz vinç traktör daha ucuza mal olur valla ;D neyse bunu da öğrenmiş olduk sayenizde tşk ler.........

arkadaşlar bu arada aklıma geldi vinç işini ihaleye cıkaralım ;D taktırmak isteyenler parmak kaldırsın :D ben ona göre pazarlıklara başlıyacağım .....birde ruhsat işleme durumunu sağlıklı bir şekilde öğrenebilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum ....sözün kısası sendikalaşmak şart oldu valla ;D ;D ;D .......

red34' Alıntı:
arkadaşlar bu arada aklıma geldi vinç işini ihaleye cıkaralım ;D taktırmak isteyenler parmak kaldırsın :D ben ona göre pazarlıklara başlıyacağım .....birde ruhsat işleme durumunu sağlıklı bir şekilde öğrenebilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum ....sözün kısası sendikalaşmak şart oldu valla ;D ;D ;D .......

bülent bey haklısınız bu fiyatlar bayağı bir pahalı , bugüne kadarki hiç bir aracımda vinç işletmedim ,bir ceza filanda yemedim ,ankaradaki bir kaç dostumda muayeneden bu şekilde direkt geçti haberiniz olsun ,arazi taşıtı yazdığı için ruhsatta bir problem çıkarmadılar ,hatta tavandaki aydınlatmaları,kürek, port bagajı bile sökmediler ,vinç işine gelince TMAX öneririm ,bende ön yargı ile bakıyordum ama en son aracımda gönül rahatlığı ile kullanıyorum 11,000 lbs lik bir t max işinizi çok rahat görecektir fiyatıda ,yaklaşık 1100 tl ,gezenbilir indirimi yaptırmayı unutmayın ;) ;), hüma oto koray bey size yardımcı olur ;) ;) ;)

berk kardeşim bence üstündeki lastiklerle bir çamura dal ;) keyfini çıkar daha sonra diğer lastiklere bakarsın yada senin düşüncene de katılırım komple yeni lastik ve jantları verip yerine istediğin ebatta lastik ve jant alabilirsin amaaaaa alırken iyice araştır bence fiatlar değişken .....artı birde lastiklerin ebatlarına göre çamurluklarda işlem yapman gerekebilir kesme yada yapıştırma gibi vs vs...... oda olmazsa bu seferde yükseltmeye başlayacaksın :D kısacası daha işin başındasın ;) ve lütfen birşey olursa haberleşelim biz yardımcı oluruz sana....... şimdiden kolay gelsin .......

Cihan bey ilgi ve alakanıza cok tşk ederim sağolun... :smiley: eğer memnunsanız bizde memnun kalırız sonuçta aynı çamurda dolanıyoruz .... ;D yarın ilk işim verdiğiniz adresten ilgili kişiyle görüşmek olacak.....yalnız sizin araclarda problem olmayabilir de bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım.... ;)

red34' Alıntı:
Cihan bey ilgi ve alakanıza cok tşk ederim sağolun... :smiley: eğer memnunsanız bizde memnun kalırız sonuçta aynı çamurda dolanıyoruz .... ;D yarın ilk işim verdiğiniz adresten ilgili kişiyle görüşmek olacak.....yalnız sizin araclarda problem olmayabilir de bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım.... ;)

bsayıl ,arkadaşımızdada aynı vincin 12,000 lbs var ,hatta kendisi benim eniştemdir ,vincinide ben alıp göndermiştim ,kendisine sorabilirsiniz gayet güzel kullanıyor ;D ;D

ooo üstad baştan söylesenize .... ;D o zaman tamamdır.... yarın ben barbaros u ararım ondan bilgileri alırım tşkler görüşmek üzere...........

red34' Alıntı:

Bülent bey

Bizim aracımız sizin aracınızla aynı. muayeneye gittiğimizde winç te hiç problem yaşamadık. Sadece çekidemiri için hafif bi problem çıkartır gibi oldular ama oda aşılıyor.

red34' Alıntı:
... bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım.... ;)

Bülent Bey merhaba ;)
Bununla ilgili bir sıkıntı yok,yani aracın ticari olması ruhsatta, bişey farkettirmiyor. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri