Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende tavsiye ederim çok şık durur bu arada arkadaşlar NVR01 arkadaşımızın navarasının arka diferansiyelinden ses geliyormuş yeni arabaya göre garip değilmi ???
nvr01 gecmiş olsun hayırdır ??? servis cözüm olarak ne dedi merak ettim ..? sıkma canını fazla araba sonucta olacak bu tip arızalar başına fazla dert acmasın yeter birde araba kac km deydi onuda yazarsan sevinirim olmazsa buradan bende araştırırım... kolay gelsin......
Evet elementrade in eline sağlık, uğraştı ve nekadar beyaz pickup varsa doldurdu ekranı ;D
Kapağı bi çözüyüm sonrası gelir zaten, Bülent bey anladı beni
Bülent bey park sensorleri çalışıyormu sizin aracın, bana montajını yapanlar, çamurda yağışda çabuk bozulur demiştiki siz zaten çamurlamayı seviyorsunuz. Ne durumda sensorler.
mahfettin sayfayı beyazzz..... ;D kar bir yandan senin beyaz navara bir yandan .... ;D bu sene beyaza doyduk valla ama olsun zevkli bir iş cıkıcak sonunda... bendeki park sensörleri çalışıyor bir problem olmadı ama 2 sene dayandı :-\ serviste tekrar değiştirdiler 2 sene daha garanti kaptık bence taktır baya işe yarıyor tavsiye ederim....eğer dağ tepe bayır geziyorsanda alt tarafa da dikkat et .... ??? benim araba şu an serviste karter muhafaza defransiyel ve depo koruma demirleri takılıyor aman dikkat......hatırlatayım dedim tekrardan......
eğer arac garantideyse bozulur doğrudur..... ama servis tanıdık ise garanti devam ediyor benim arabamda bir problem olmadı garanti aynen devam etti.......eğer fazla bir sapma yoksa 1-2 gün içinde problem hallediliyor ....sadece söküp takma zaman alıyor......en kötü senaryo yeni bir defransiyel oda yenisi 8/9 milyar civarında eğer temiz cıkma isterseniz ki oda ankara da bolca mevcut onun fiatida 3/4 milyar civarındadır. arkadaşların haberi olsun zaten sabah nvr01 de söyledim ondan haber bekliyorum bakalım ne olacak.........
sende saol gurler kardeşim müşterim olman daha da hoş bir tesadüf oldu geldiğinde bana uğra çay yada kahvemizi ikram edelim.eğer yükseltme kitinide taktırmak istersen bizim cocuklar emrinde haberin olsun sıkıntı yaşamazsın.görüşmek üzere..........
2. resim daha güzel olmuş tşkler.... benim lastikler 315 olduğu için baya bir büyük biliyorsunuz kanımca lastik ve 1 adet jerrycan sığar o alana ama halen nereye tutturacağınızı tam olarak anlamadım. ??? yada şöyle diyelim takmaya başlayınca bende öğrenirim ;D bu seceneği uygularız .çalışma için tşkler bunu saklayalım yakında lazım olacak arkadaşlar ;D tşkler ........
buradaki çalışmalar forumdaki diğer arkadaşlara da örnek oluyordur inşallah böylece ellerinde bol bol secenek toplanmış olacak ......karar vermekte zorlanacaklar : yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bana veee elementcilere diyelim... ;D