Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,458
Ynt: Navara Kullananlar

bukadar beyaz araç koyduk az çok bi fikir oluşmuş mudur ??? :smiley:

rollbak 1.jpg

Etiketler

bende tavsiye ederim çok şık durur bu arada arkadaşlar NVR01 arkadaşımızın navarasının arka diferansiyelinden ses geliyormuş yeni arabaya göre garip değilmi ???

nvr01 gecmiş olsun hayırdır ??? servis cözüm olarak ne dedi merak ettim ..? sıkma canını fazla araba sonucta olacak bu tip arızalar başına fazla dert acmasın yeter birde araba kac km deydi onuda yazarsan sevinirim olmazsa buradan bende araştırırım... kolay gelsin......

Evet elementrade in eline sağlık, uğraştı ve nekadar beyaz pickup varsa doldurdu ekranı ;D
Kapağı bi çözüyüm sonrası gelir zaten, Bülent bey anladı beni ;)
Bülent bey park sensorleri çalışıyormu sizin aracın, bana montajını yapanlar, çamurda yağışda çabuk bozulur demiştiki siz zaten çamurlamayı seviyorsunuz. Ne durumda sensorler.

mahfettin sayfayı beyazzz..... ;D kar bir yandan senin beyaz navara bir yandan .... ;D bu sene beyaza doyduk valla ama olsun zevkli bir iş cıkıcak sonunda... :p bendeki park sensörleri çalışıyor bir problem olmadı ama 2 sene dayandı :-\ serviste tekrar değiştirdiler 2 sene daha garanti kaptık ;) bence taktır baya işe yarıyor tavsiye ederim....eğer dağ tepe bayır geziyorsanda alt tarafa da dikkat et .... ??? benim araba şu an serviste karter muhafaza defransiyel ve depo koruma demirleri takılıyor aman dikkat......hatırlatayım dedim tekrardan......

nvr01 kardesim bu yükseltme kitini taktın diye garanti bozuluyormu.servis bozulur dedi ama ayarlarız da diyor hangisi dogru....tesekkürler....

eğer arac garantideyse bozulur doğrudur..... ;) ama servis tanıdık ise garanti devam ediyor :D benim arabamda bir problem olmadı garanti aynen devam etti.......eğer fazla bir sapma yoksa 1-2 gün içinde problem hallediliyor ....sadece söküp takma zaman alıyor......en kötü senaryo yeni bir defransiyel oda yenisi 8/9 milyar civarında eğer temiz cıkma isterseniz ki oda ankara da bolca mevcut onun fiatida 3/4 milyar civarındadır. arkadaşların haberi olsun zaten sabah nvr01 de söyledim ondan haber bekliyorum bakalım ne olacak.........

SAGOLASIN ABİCİM.UZAKTAN UZAKTAN SİTEYİ TAKİP EDİYORDUM ARAC 4*2 VE DAGLA TASLA İSİM OLMAYINCA PEK YAZMADIM. ABİ SENİN ARACI BİLİYORUM İSTASYONDA GÖRDÜM ASLINDA YOLUM DUSTUKCE SENİN MUSTERİN OLUYORUM.BU BASİT YUKSELTME KİTİNİ AMERİCADAN GETİRTTİM AMA BİTURLÜ NASİP OLMADI TAKMAK KASADA DOLASTIRIP DURUYORUM.SAYGILAR

sende saol gurler kardeşim :smiley: müşterim olman daha da hoş bir tesadüf oldu geldiğinde bana uğra çay yada kahvemizi ikram edelim.eğer yükseltme kitinide taktırmak istersen bizim cocuklar emrinde haberin olsun sıkıntı yaşamazsın.görüşmek üzere..........

2. resim daha güzel olmuş tşkler.... ;) benim lastikler 315 olduğu için baya bir büyük biliyorsunuz kanımca lastik ve 1 adet jerrycan sığar o alana ama halen nereye tutturacağınızı tam olarak anlamadım. ??? yada şöyle diyelim takmaya başlayınca bende öğrenirim ;D bu seceneği uygularız .çalışma için tşkler bunu saklayalım yakında lazım olacak arkadaşlar ;D tşkler ........

buradaki çalışmalar forumdaki diğer arkadaşlara da örnek oluyordur inşallah :D böylece ellerinde bol bol secenek toplanmış olacak ......karar vermekte zorlanacaklar ::smiley: yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bana veee elementcilere diyelim... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri