Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,875
Ynt: Navara Kullananlar

darktreys' Alıntı:
tolga kardeş , hüseyin abi ye çok şey danışırım o yüzden seninle tartışmak istemedi öğgrenci olduğunu duyunca. kendisi sanayicidir o yüzden

elementci kardeşim yükseltme kiti diyorum 5 cm 7 cm arası olanlar varya

kısaca adam yerıne koymadı dıyosun yanı doğuş neyse bişey demek istemıyorum daha fazla

Etiketler

tolgas' Alıntı:
hava tankı koyarsanız o bekleme suresınede gerek kalmıyo sanırım ;D
Evet haklısınız ama kaçlık tank koyacağınla ve kaç psi basınç kullandığınla orantılı olarak değişiyor.
Buyrun size americadaki fiyatlar

K?T 1.jpg

K?T 2.jpg

darktreys' Alıntı:
tolga kardeş , hüseyin abi ye çok şey danışırım o yüzden seninle tartışmak istemedi öğgrenci olduğunu duyunca. kendisi sanayicidir o yüzden

elementci kardeşim yükseltme kiti diyorum 5 cm 7 cm arası olanlar varya
DOĞUŞ BEY o söylediğiniz yükseltmeleri GET lerle takozlarla yaparsınız biz otür malzemeler getirmiyoruz. Sanayilerde yapan çok arkadaş var.

ortalık bayağı karışmış burada :-\ yalnız şöyle bir durum var ister 50 senelik sanayi bilgili bir kişi olsun ister öğrenci bir insanın aracını kendisinden başka kimse iyi tanıyamaz biraz mantık işi ama küçümsemekte olmuyor ne kadar bilgili olursak olalım hepimizin bilmediği bir şeyler vardır mutlaka ama bunları tartışarak degil usulünce konuşarak paylaşalım ;)

kısaca adam yerıne koymadı dıyosun yanı doğuş neyse bişey demek istemıyorum daha fazla

TOLGA kardeş bizkimseyi küçümsemeyiz buda haddimize yakışmaz sadece meslek olarak bilginiz yok bu yüzden aynı türkce konuşuyoruz amma anlaşamıyoruz öğle anlaşıldıysa üzülürüm. yardımcı olabileceğim soruların olursa herzaman cevaplarım.

darktreys' Alıntı:
sonunda bir pazar günü kendim takıcam bu takozlarıhaaaaay allah allah ya
Bence yap çok basit ben ebay den getimek istedim önceleri sonra biraz araştırdım takozların yapım ücreti kargo ücretinden bile az tutuyor
bende kendim yaptım ama takmadım daha
önde ençok kullanılan yükseltme 2.5 inch
2.5 inch için 36mm lik takoz
3 inch için ise 44mm lik takoz yapman lazım bence sanayi ile ilgin var ön takozları en fazla 15-20 tl ye halledersin
arkalarada 50 mm yükseltmeyi geçme bence onuda makas küpelerinden veya makas diff arasına takoz atarak yapabilirsin

gozukara' Alıntı:
Bence yap çok basit ben ebay den getimek istedim önceleri sonra biraz araştırdım takozların yapım ücreti kargo ücretinden bile az tutuyor
bende kendim yaptım ama takmadım daha
önde ençok kullanılan yükseltme 2.5 inch
2.5 inch için 36mm lik takoz
3 inch için ise 44mm lik takoz yapman lazım bence sanayi ile ilgin var ön takozları en fazla 15-20 tl ye halledersin
arkalarada 50 mm yükseltmeyi geçme bence onuda makas küpelerinden veya makas diff arasına takoz atarak yapabilirsin

öne nasıl takoz takıcağız cep telefonunda görüşebilirmiyiz

Hüseyin abi burdan öyle görünüyor , yanlış birşey söylediysem özür dilerim

Sen yanlış birşey dememişin yanlış anlaşılacak bir durum yok özür dilinecek bir durumda yok bilader no problem yola devam.

Hüseyin abi ben tornacıda makas-diferansiyel arası takozları yaptırayım senin orda takalım , öne ne yaptırıcam onu anlamadım...helezondanmı yükseltme olacak

« Yanıtla #3114 : Bugün 18:13:01 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Hüseyin abi ben tornacıda makas-diferansiyel
maddi durum iyi ise veyada gettirme durumun varsa yurd dışı helozon getirtdir yoksa sabah burak akşam al kusura bakma bilader diyorum sana başında bekletmem ok canım sen iste yere sıfır yaparım sen iste yerden 1metre kaldırayım sen iste iste iste ;D ;D ne istersen onu yaparız abuda kaldırde onuda yaparız.doğuşcum

abi ben malzemesini alayım senin orda takalım 2.5inch e göre yaptırayım tornacıda gözükara kardeşimin dediği gibi

darktreys' Alıntı:
abi ben malzemesini alayım senin orda takalım 2.5inch e göre yaptırayım tornacıda gözükara kardeşimin dediği gibi

doğuşcum senın dediğin iş basit bir iş değil amam amam cok zorda değil ciddi bir uğraş gerekiyor o yuzden başında bek letmem ortalama rakamda mazeme torna işçiliği sana oluru 600.700.tl arası değişir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri