Tolga beytolgas' Alıntı:element trade son gonderdıklerın mantıklı ama ilk gönderdiğini navaraya uygulamak imkansiz gibi bişey bence.....
otecopel' Alıntı:element trade son gonderdıklerın mantıklı ama ilk gönderdiğini navaraya uygulamak imkansiz gibi bişey bence.....
hele şükür aynı dilden konuşmaya başladık o sistem ayrı bu sistem ayrı tolga bey ikisi cok farklı ekibmanlar.
Hüseyin bey çok ta farklı değil digital control sistemiyle ve 4lü hava çıkışıyla bütün sistemi hem ön hem arka olarak kullanabiliyorsunuz aslında ama maliyet gittikçe uçuyor
otecopel' Alıntı:peki ala ben bunu aracıma taktırmak istedim işten anlamıyorum nekadar ödücem bu iş için bir navara parasımı 2008 filan.bu konuşulan sistemler cok ciddi rakamlar sanmıyorum bunu takacak olanı.
DOĞUŞ BEY nasıl bir yükseltme ?darktreys' Alıntı:element trade navara yükseltme ne kadar
otecopel' Alıntı:öğrenciyim hüseyin bey neden sordunuzki
yaaa ben oynamıyorum arkadaşlar iyi akşamlar ben kacar .
yaptığınız büyük saygısızlık hüseyn bey..... herseyı ustalar bilmıyo bıtek sız bilgili değilsiniz yanı....... insanlara saygınız olsun biraz küçümsemeyin herkezi gözünüzde
Doğrudur ama o sadece takozun yerine takacağınız balonların fiyatı sistemde encok para tutan kontrol sistemi vb. malzemeler onlarında en ucuzu 1000dolar tabi arkayı yüksetmek için 10dk beklemeniz lazımtolgas' Alıntı:arka ıcın olan sıstem cok para degıl 400 dolar gıbı bı para
ELEMENT TRADE' Alıntı:Doğrudur ama o sadece takozun yerine takacağınız balonların fiyatı sistemde encok para tutan kontrol sistemi vb. malzemeler onlarında en ucuzu 1000dolar tabi arkayı yüksetmek için 10dk beklemeniz lazım![]()