Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,886

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

nasıl yanı resımdekı amortısor ne oluyo ozaman ;D

tolgas' Alıntı:
güzelde bizim navaraların önü gonderdıgınızden farklı.... onlere o airbaglarden koyamazsınız cunku yayın ıcınden amorısorler gecıyo.....

Ok haklısınız ama uygulamada yayın içindeki amortisör sökülüyor içine balon yerleştiriliyor.
Arka taraf için zaten bir problem makas takozunun yerine balon takılıyor.

nasıl yanı resımdekı amortısor ne oluyo ozaman

Bu işi yapan cıtroen. 1985 model bir aracın 504 dün altına bakarsan cok iyi anlarsın amatisör varmı yokmu ;D
o sadece bilgisayar da bir cizim.kardeş

amortısoru nasıl sokebılıyosunuz olurmu ole sey sız navarayı hıc bılmıyosunuz sanırım yayı tutan amortısor amortısoru sokersenız yayı salıncaga nasıl baglıcaksınız..... bu kıtın satıldıgı sıtelerı ınceleyın navaranın önü için yok ben cok firmaya mail attım ...... bari siz bu sitede böyle yanlış bilgiler vermeyın

tolgas' Alıntı:
amortısoru nasıl sokebılıyosunuz olurmu ole sey sız navarayı hıc bılmıyosunuz sanırım yayı tutan amortısor amortısoru sokersenız yayı salıncaga nasıl baglıcaksınız..... bu kıtın satıldıgı sıtelerı ınceleyın navaranın önü için yok ben cok firmaya mail attım ...... bari siz bu sitede böyle yanlış bilgiler vermeyın
Yada ön tarafa komple böyle bişey konulması gerekiyor.

yükseltme ön.jpg

siz ne işle meşkulsünüz bilmiyorum amma ben opel servisiyim sizlerin basset miş olduğunuz resimdeki amatisör değil sizler yine böyle birşey yapmak isterseniz bir 1985 model 504 dün altına bakın derim.

siz bi navaranın ön amortisorlerıne bakın ondan sonra tekrar konuşalım hüseyin bey....... resmını eklıyorum bana yayı nasıl koyucagınızı anlatırmısınız lutfen amortısoru takmadan ...... navarada yay tablası amortısore sabıt

D40-navara-60_L.jpg

otecopel' Alıntı:
siz ne işle meşkulsünüz bilmiyorum amma ben opel servisiyim sizlerin basset miş olduğunuz resimdeki amatisör değil sizler yine böyle birşey yapmak isterseniz bir 1985 model 504 dün altına bakın derim.

Hüseyin bey yeriniz nerede ? Yada Nissan Navara üzerinde daha önce bu konularda bir çalışmanız oldumu? Bende buradaki arkadaşlara illa bu olacak diye bir şey demiyorum ayrıca hiç bir aracın altına yatmamız gerekmiyor bunun için yurt dışında bu uygulamalar sürekli yapılan uygulamalar ancak bu uygulamaların tek kötülüğü hard offroad yapan arkadaşlara tavsiye edilmemesi binek araç uygulaması yaptım daha önce şuanda istanbul yollarında hiç problemsiz dolaşıyor. Biz ELEMENTTRADE olarak yurt dışından çoğunlukla sabit yükseltme kitleri getiriyor ve uyguluyoruz bu konudada fabtechmotorsport ile çalışıyoruz isterseniz ürünleri www.fabtechmotorsports.com isterseniz inceleyebilirsiniz.
Gelelim havalı yani AİRLİFT konusunu ençok aracın arkasına ağır yük yada karavan takacak arkadaşlar için tavsiye edilen yada uygulanan bir sistem ( sadece arka için önerilen bu sistem ) üzerinde yapılan değişikliklerden sonra ön arka da uygulanabiliyor. Ama tekrar söylüyorum OFFROAD yapan arkadaşlar için tavsiye edilen bir sistem değil. Özellikle TÜRKİYE'de satışta olan araçlar için

darktreys' Alıntı:
Tolga kardeş kendisi yeterince navara ön amortisörü gördü merak etme ;D

doğuşçum onu bilmemde bizede mantıklı bı acıklama yapsında bizde bilgilenelım madem öyle.... eğer bilmiyosak öğrenelım kötü bişey solemedım ben sadece ben olamıcagını idda edıyorum ve gerekçelerını söylüyorum.. hüseyın beyde nasıl olucagını anlatırsa sevınırım ;D

bu sistem körüklü sistemdir amatisör yerine bu kullanılmakta körüğün içinde amatisör pistonuna benzer mekanızma vardır sistem ayar anahtarı +yada - yaptığında körüklerin içerisinde tanktan gelen yoğunlastırılmıs gaz gelir ayrıştırıcı bunu basınclı gaz olarak körüklere basar bu sayede arac yükselir düşer tam olarak budur tolga bey ;) sistem hakında daha tedaylı bilgi almak isterseniz yardımcı olrum bu işleri yapan mühendis bir arkadaşım var kendisi şu anda amarikada ama gelecek sizi tanıştırırım.amma bana sorarsanız kı yanlış anlamayın boş işler ne bunu türkiyede yapan var nede tamirini le uğraşan bildiğim kadar.tabi bu arada bu kıtın yanına amatisör takan larda var takılan amatisörler bildiğimiz düz amatisör yada kılasik amatisör değil .

hüseyin bey calısma prensıbını bılıyorum yanlız yayın ıcınden amortısor gecıyo ve amortısorun alt tarafı salıncaga baglanıyo ust tarafı ise cıvatalı ve yayı sıkıstırıp sabıtlıyo... ben sunu merak edıyorum amortısoru cıkarıpta yayın ıcıne bu kırmızı aırbag ı taktıgınızda salıncaga baglantıyı nasıl yapıyosunuz ve amortısor gıbı yayı nasıl sıkıstırıp sabıtlıyosunuz

tolgas' Alıntı:
hüseyin bey calısma prensıbını bılıyorum yanlız yayın ıcınden amortısor gecıyo ve amortısorun alt tarafı salıncaga baglanıyo ust tarafı ise cıvatalı ve yayı sıkıstırıp sabıtlıyo... ben sunu merak edıyorum amortısoru cıkarıpta yayın ıcıne bu kırmızı aırbag ı taktıgınızda salıncaga baglantıyı nasıl yapıyosunuz ve amortısor gıbı yayı nasıl sıkıstırıp sabıtlıyosunuz
Bu sistemde en problemsiz uygulama şu dur.
Resimdeki amortisorü kullanmak aparatlarıyla yayıda üzerine takabiliyorsunuz,
yada son fotoğraftaki gibi sadece balon takmak ama o sadece balon gibi gözüken mazemenın içindede amortısor var

YAYLI.jpg

YAYLI APARAT.jpg

YAY TAKILI.jpg

YAYSIZ.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR