Navara Kullananlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,648

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

rotil 45 tl
torna + rot ayarı + sök tak işçilik 115 tl

bunları tamam .

ama sağ taraftakinide değiştireyim diyorum onuda değiştirirsem tekrar rot ayarı yapmam gerekirmi ?
120-130 km den sonra direksiyonda balans var normalmi ? (at lastik yani yanaksız mt )

yakıt deposuna - arka diferansiyele ve kartele muhafaza yaptırmayı düşünüyorum arabayı delmeden bükerek ve civatalı şekilde olacak... Bülent abi , Tolga kardeş senin depoda muhafaza varmı ?? ben 3mm lik saçdan yaptırayım diyorum yeterli olurmu ?

v kayışlarını yeni değiştirdim arada ötme yapıyorlar...ne yapacam bilmiyorum??? servisi basıp terör estireyimmi aceba 1500 lira almasını biliyorlar totoşlar...??

arka tamponu direğe vurdum sağ köşesi içeri kaydı söküp çekiçleteyimmi yoksa değmezmi ?? (kaportacı ben yaparımda nikelaj sonuçta çekiç izi kalacak dedi ) fikirlerinizi bekliyorum buna 50 60 lira birşey demişti galiba

birde araç 2wd modundayken bile direksiyonu tam sağ tam sol yapınca viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik diye kayış sürtme sesi geliyor birşey anlamadım kayışımı değiştireyim yoksa böyle kullanayımmı ?? geziden sonra oldu motorun içine balçık dolmuştu yıkandı fakat geçmedi...

eğer tampona mudehale etmezsem belki sökerim tamponsuz kullanırım arabayı ne olabilir aceba ?? görüntü bozulurmu sizce plakayı nereye takarız ??? tamponu söküp resim çekip buraya koyayımmı ?? (üşeniyorum.............)

amma uzattım imla kuralılarından haberimde yok k.bakmayın artık :smiley:


Doğuş
 

Ynt: Navara Kullananlar

rotil değiştirdiğinde nie rot yaptırdınkı rot ayarın bozulmaz..... bu arada kayışlardaki ötmeler gergin olmayısındandır gerdir geçer buyuk ıhtımal dıreksıyonu cevırırken dıreksıyon atlamada yapıyodur yapmıyosa bı sure sonra onuda yapmaya baslar
 

Ynt: Navara Kullananlar

ön tamponu söküp kullanıcan ;D radyatörler nolcak ayıptır sorması ;D
 



Ynt: Navara Kullananlar

arka tamponu sökücem...rot ayarı yapmamız lazım dediler bende yaptırdım ne bileyim ama direksiyon yumuşadı rotili değiştirince....direksiyon atlama ne demek biraz açarmısın
 

Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar... :smiley: doğuş hayırdır yine doldurmuşsun sayfayı... :D Tolga bir kısmına cvp vermiş zaten....arka tampon düzeltilmez daha sonra pis durur değişecek fiatı 2.000 tl civarında galiba....arka tamponsuz olmaz plakayı takacak yer bulamazsın artı çirkin bir görüntü oluşur sana yakışmaz... ;) benim arabanın altı komple muhafazalı önden arkaya kadar koruma altında pek bir derdim olmuyor arazide eh sana da tavsiye edilir... ;D Ahmet kardeşime uğra bir ara halleder... ;)
 

Ynt: Navara Kullananlar

arka tamponun yenısını alana kadar demır tampon yaptır daha ii doğuş
 


Ynt: Navara Kullananlar

Bülent abi senden ricam arabanın altının resmini çekip eklermisin çok teşekkürler. (fikir vermesi açısından)
 




Ynt: Navara Kullananlar

sagol abi bu arada kayış sesini yaptım , kayış ilk alındığında yeni olduğu için esnek değil kullandıkça esnemiş ve gevşeyince ses yapmış.. yeni alınan ayakkabının açıldığı gibi. onu sıktık düzeldi. fren ötmesinide yaptım , gittim komşudaki mazda b2500 den krikosunu aldım bide benim krikoyu aldım düz bir beton vardı bahçede onun üstüne çektim pazar günü , söktüm tekerleri sonra kampanaların üstündeki kapakları , daha önceden aldığım zımpara ile zımparaladım iyice...sonra 1 kutu sola 1 kutu sağa würth balata temizlik spreyi boşalttım kesildi.
 

Ynt: Navara Kullananlar

iyi etmişsin Doğuş... :D böylece arabayı da öğreniyorsun işte ...tecrübe kazanıyorsun kardeşim... ;)
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,260
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst