Bülent abi arabada arıza olayı biraz şans işi benim navarada iki istavroz direksiyon pompası kafa rotları arka akisler değişti bu değişimler daha araç 70 80 binlerde iken oldu diğer aracımın sadece orta askı bilyası değişti bende ödül olarak 40 tl ye yan sanayi varken 270 tl ye orjinal olanı taktımred34' Alıntı:Gökhan kardeşim sen cabuk değiştirmişsin ıstavrozları ...benim araba 190.000 binde daha bir sıkıntısı yok.....
gozukara' Alıntı:Bülent abi arabada arıza olayı biraz şans işi benim navarada iki istavroz direksiyon pompası kafa rotları arka akisler değişti bu değişimler daha araç 70 80 binlerde iken oldu diğer aracımın sadece orta askı bilyası değişti bende ödül olarak 40 tl ye yan sanayi varken 270 tl ye orjinal olanı taktım
buda aracımın videosu
http://www.youtube.com/watch?v=s_536FleDbI
Doğuş arkadaşım arka kapağı açtığında kapağı tutan kapağın aşağı inmesini engelleyen sac parçalar var onlar çok ses çıkarır birde arka kapağın lastikleri zamanla özelligini yitirdiği için kapak boşluk yapar ve yine ses yapar ben iç lastikten küçük birparça keserek orjinal lastiğine yapıştırdım kapaktan gelen ses kesildidarktreys' Alıntı:abilerim sol ön teker ve sürücünün oturduğu kısmın altından geliyor ses , çukura girince geliyor sanki bir plastiğin civatası düşmüşte çukura girince sağa sola değiyor gibi bir ses eğildim altına baktım birşey göremedim. lütfen fikir yürütün ;D
Bülent abi benim nissan da yüseltmede yok lastikte idare ediyoruz şimdilik gerçi o derenin içinden sadece dört araç geçebildired34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...Gökhan söylediklerin doğrudur araba işi biraz da şanstır....ama şansını da kendin yaratacaksın bunu da unutma derim...
ve video da da pis bir yerde kaldın galiba lastiklerden takıldın orada ...