KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bana arkadas olacaksın sanırım doğuş abi ama insan pek fazla bir şey yapamıyor pathfinder'a ben yapacağım modifikasyonlarla türkiyede tek olacağım sanırım hayırlısı
bana arkadas olacaksın sanırım doğuş abi ama insan pek fazla bir şey yapamıyor pathfinder'a ben yapacağım modifikasyonlarla türkiyede tek olacağım sanırım hayırlısı
abi şöyle açıklayayım ;D İlk önce 3 '' sabit yükseltme olacak sonrada havalı kitlerden takılacak 3 '' sabit olacak ve istendiğinde tek bir tuşla extra olarak 3'' inc daha yükselecek biraz araştırdım buldumda fakat düşünüyorum şu anda ;D
arabayla biraz daha oynadım bir ara resim atarım .. öndeki muhafazayı söktüm boyası çizlk çürük çaruk olmuştu ve içindeki taşlar ses yapıyordu boyayıp yerine geri taktım + öndeki çeki kancasını fosforlu turuncu yaptım çok güzel oldu .... Tolga kardeş şu arabanın altındaki muhafazaların nasıl olduğunu gösterebilirmisin bana resim çekip eklermisin riica ediyorum bende yaptırcam bana bu konuda fikir ve akıl verin lüfen.
aykut bı lınk atsana banada su yukseltme işini ;D doğuş kardesım resımlık bısı yok depoya bı koruma yaptırıcan bıtanede kartere yapıcan okadar ıstersen sanzumanada yapabılırsın ama cok lazım degıl kaya tırmanısı yapmadıgın surece
kaya tırmanışı da yaptım geçen gezide arka tamponu bıraktım . : plakayı bıraktım gittim aradım buldum plakayıda konvoydan anons ettiler birisi bulmuş arabasına koymuş bende telsizden soruyorum benim plakayı gören varmı diye öyle denk geldi depoya kartere ve arka diferansiyele yapayım o zaman birde bu yan basamakları söktüğkten sonra basamakların hizasında kaportanın uzantıları var aşağıya doru onlar yere yarın oldu onlarıda sürttüğüm oluyor sence bir sistem uydurmalımı oraya .. inş ne dediğim anlamışsındır iyi geceler
abi şöyle açıklayayım ;D İlk önce 3 '' sabit yükseltme olacak sonrada havalı kitlerden takılacak 3 '' sabit olacak ve istendiğinde tek bir tuşla extra olarak 3'' inc daha yükselecek biraz araştırdım buldumda fakat düşünüyorum şu anda ;D