KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu son resimdeki yoldan kamyon 20 tonla geçince yok çökmüştü sonra düzeltidi bu düzeltimiş hali ;D o yüzden çok derindi backhoe lastiğinin yarısın geliyordu rahat...aslında çok resim çektimde bu telefonda değil onlarıda eklerim daha sonra...dereden özel izinle malzeme almamıza müsade edilince her ne şekilde olursa olsun o güzel dere malzemesini kaçırmamak gerek ;D ;D ;D
abı olabılır bız sonuna kadar gıdemedık zaten cem abının halat kopunca donduk ama donene kadarda baya bı cırpındık ;D daracık bı yol acayıp bı kanal arabayı kanaldan anca vıncle cıkardık ;D
Hmm yok,o zaman aynı yer değil galiba.
Çünkü bizim girdiğimizde dönmek felan unut,mümkün değildi ;D
Biz çıkmışdık,ama nasıl çıktık gel bide bana sor ;D
Hmm yok,o zaman aynı yer değil galiba.
Çünkü bizim girdiğimizde dönmek felan unut,mümkün değildi ;D
Biz çıkmışdık,ama nasıl çıktık gel bide bana sor ;D
Ya tam hatırlamıyorum ama şöyle söyliyim.
Baktık girecek bi yer bulamıyoruz beykozdan Polenezköye giden yoldan devam ettik.
Aa bi baktık solda girişi çamurlu yarım ay çizen bi hat var,tabi o hattı girince gördük ;D geçeriz lan felan dedik ;D
Ama bi girdik,hadi bi adım,bi adım dha derken,geri dönülemez noktaya geldik ve mecburen devam ettik ,4 saat felan sürdü,kaç kere vinçledik felan hatırlamıyorum ;D