Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,028
Ynt: Navara Kullananlar

az cekmedım o jandarmalardan polislerden ;D

Etiketler

bazende bu arabaya nasıl yapıyorsun bunları vs vs ehliyetten çok araç hakkında konular ön planda oluyor ;D

süper resimlerim var gece atarım buraya...aklınızda olsun ;D kamyonlarla mecburi offroad yaptık ;D

bikaç resim koyalımda sayfa şenlensin ;D

fotoraflara dıkkatlı bakmadın sanırım asfalt dedıgın yerde 4 kere vıncledım ;D arabanın altının nerde olduguna bı bak bu araba standart navaradan 23-24 cm yuksek ;D senın resımlerıde görelım bi bakalım kardeş ;D kamyonamı cektırdın yoksa kendını ;D

abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D

tolga gardaşşşşş backhoe lastiğinin yarısına kadar çamur var diyorum daaaaaaa ;D

gardaşşşşşşşş koysana resımleri merak ettık ;D

dırek sıteyede yuklıyebılırdın gardaş daha kolay

tolgas' Alıntı:
abı beykozun derınlıklerınde bıyer cem abıyle bulduk haftasonu 200 metrede ben 4 kere cem abı 6-7 kere vıncledı sentetık halat koptu falan fena bı yer ;D

ya hayatım yoksa aynı yermi.
Bizde 2-3 hafta önce beykoz taraflarında bi yerlere girdik,toplasan evet 200-300 metre,ama 4 saatte çıktık ;D
Jımny,CJ5 felan araçlar ;D

abı olabılır bız sonuna kadar gıdemedık zaten cem abının halat kopunca donduk ama donene kadarda baya bı cırpındık ;D daracık bı yol acayıp bı kanal arabayı kanaldan anca vıncle cıkardık ;D