Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,281
Ynt: Navara Kullananlar

turgay abi keske gelsede alsak ama henüz gelmemiş diye biliyorum

Etiketler

akt' Alıntı:
snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D

aykut bende öle dıyodum abuksubuk bı yerde motora su çekince bana 7 mılyara maaloldu onun ıcın snorkel olmazsa olmazı dıyorum herkeze ;D

acıma sonra acınıcak duruma duşuyosun ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
turgay abi keske gelsede alsak ama henüz gelmemiş diye biliyorum

Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?

Sinbad' Alıntı:
Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?

ewt 40 mm dıyo ama ıkı seceneyı var bırı heavy duty bırı medıum duty..... heavy duty takarsan 5 cm yukselır cunku wincli model ıcın yapılmıs yaylardır .... gercı öne vinc koyarsan yıne 4 cm e düşer ;D

Tolga Kardeşim,
Şnorkel bilgisi için de (link) teşekkürler ne zamandır arıyordum, birazdan sipariş vereceğim, cüzdanımı bulabilirsem tabi

Senin araç için hesaplarsak mevcut olan yükseltme ki yanılmıyorsam 5" + 4 cm, yaklaşık 13 cm, birde lastikler

yok turgay abi bnm arabada suan zaten 5 inç war... ben yayların altına get koyarak yukseltmıstım getlerı atıp uzun yay ve amortısore gecıcem konfor acısından

2 ınc suspansıyon 3 inc body lift 3 inçte lastiklerden totalde 8 inç yükseldi bnm araba

Tolga bey aracınızın resmi varmı acaba birde body lift uygularken kitmi kullandınız kendinizmi yaptınız

kolay gelsin arkadaşlar... işler baya yoğun kolay gelsin hepinize....

body lıft ole kolay olmuyo bızım arabalarda direksıyon miline klıma borularına vs bısuru tadılat yapılıyo calmınının kıtı war ustunde

cık cık cık..... ??? ya Tolgacım arka kapaktaki yazı hiç yakışmışmı sana.... hemde navara ya.....

mucahit abi zorla yapıstırdı abi napım ;D

sen Mücahit e uyma... bence hemen sök sen onları yakışmıyor sana....

abı kamptan sonra soktum ferıbotta hemen zaten o resım eskı