KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D
Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?
Sonuçta distribütör değiller mi, istendiğinde getireceklerdir. Sen istersen bir fiyat araştırması yap...
Birde katalogta 40 mm olarak yazdığı aracın yükseleceği değer midir?
ewt 40 mm dıyo ama ıkı seceneyı var bırı heavy duty bırı medıum duty..... heavy duty takarsan 5 cm yukselır cunku wincli model ıcın yapılmıs yaylardır .... gercı öne vinc koyarsan yıne 4 cm e düşer ;D
ewt 40 mm dıyo ama ıkı seceneyı var bırı heavy duty bırı medıum duty..... heavy duty takarsan 5 cm yukselır cunku wincli model ıcın yapılmıs yaylardır .... gercı öne vinc koyarsan yıne 4 cm e düşer ;D
yok turgay abi bnm arabada suan zaten 5 inç war... ben yayların altına get koyarak yukseltmıstım getlerı atıp uzun yay ve amortısore gecıcem konfor acısından