KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar merhaba,
Kendi navaram için yurtdışından getirttiğim daha sonra hiç taktırmadığım 4 adet 315 x 70 x 17 Kumho KL71 lastik esenyurtta lastikçimde durmaktadır.İhtiyacı olan arkadaşlara iletişim bilgisini verebilirim.
Fiyatı 380 tl + kdv
Birşey sorucaktım...Ben pazar günü navarayla ormana gittim biraz çamurda vardı vurdum vurdum geçtim 5 metre havaya çamur kaldırdım o kadar çok çamur kaldırdımki farlar ışık vermiyordu fakat radyatör bölümü çok kahverengi olmuştu içine çok feci çamur girmişti bir zararı olurmu?? birde aniden çamura daldığında tam arabanın orta bölümünde alt taraftan beyaz renk duman geliyordu neden aceba?? ilk önce sıcak balatalar aniden suya girince olur diye tahmin ettim sonra baktım balatalardan gelmiyor...çözemedim..en sonunda 50 lira verdim iç dış alt motor yıkattım fakat her seferinde böyle yapmak şartmı?? şu radyatör meselesine birisi bir açıklık getirirse memnun olurum çünki her hafta böyle detaylı yıkatamam.
zararı yok doğuş ...sadece ne pis adammış derler ama olsun ..... sadece camuru fazla kurutma boya ya yapışırsa cıkarken zorluk cıkarabilir camurun özelliğine göre.....